WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaLewandowska wrote:Hej Dziewczyny
A jednak nie wytrzymałam bez Was
ehhhhh kobieta zmienną jest...
Tak serio - wkurzylam się i usunęłam moje konto: TolaiOla2008. Ponownie nie mogłam sie zalogowac pod tym samym nickiem. Stad zmiana - zdjęcie pewnie pamiętacie
Mam nadzieję, że mogę powrócić, bo leżenie na kanapie cały dzień doprowadza mnie do furii
No witaj witaj:) fajnie ze żniw jesteś z nami:*Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyAniaLewandowska wrote:Hej Dziewczyny
Tak serio - wkurzylam się i usunęłam moje konto: TolaiOla2008. Ponownie nie mogłam sie zalogowac pod tym samym nickiem. Stad zmiana - zdjęcie pewnie pamiętacie
Mam nadzieję, że mogę powrócić, bo leżenie na kanapie cały dzień doprowadza mnie do furii
Ciężko mi się będzie przestawić.
Witaj:-) -
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:Spoko;) ja mam raka średnio raz w miesiącu, zależy co mnie boli No i bardzo Ci dziekuje ze o mnie pamietalas!
Ale mnie wystraszylas myślałam że naprawdę masz.
Wrrrrr
Ale się prawie wkręcilam tak mi ciepło teraz ufffffAnulka01 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaLewandowska wrote:Hej Dziewczyny
Hihi spoko ja też miałaś sobie iść a jakoś nie umiem
Cordy trzymaj się w tym szpitalu. W dobrych rękach jesteś!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 19:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyblablabla wrote:Jakby nie było to mi na ostatnim usg gin powiedziała, że termin na październik. Wy wszystkie urodzicie, a ja będę czekać
Oj tam oj tam, tak na prawdę tylko 5 % dzieciątek rodzi się w terminie. Ja miałam termin na 24 kwietnia i co córa postanowiła szybciej nas poznać Ale takich sytuacji tutaj nie chcemy -
nick nieaktualnyNiestety nie jestem w stanie Was nadrobić
Podczytywałam, jak miałam siłę.
Póki co od kilku dni moje wymioty osiagneły apogeum. Rano mam wrażenie, że lecą ze mnie wręcz wnętrzności aż mnie cały brzuch boli. Wymioty doszły nawet w południe i wieczorem (choć już słabsze). A tak cały czas mdło...
Doszedł niefajny objaw: drażni mnie zapach smażonego!!! Toleruję ostatnio tylko ziemniaki, kefir, jajko (pod każdą postacią) i mizerię.
Brzuch wygląda już tak całkiem całkiem ciążowo. Nawet zmogłam się przedwczoraj i pojechaliśmy z moim mężczyznom do H&M i kupiłam sobie leginsy ciążowe (faktycznie, któraś wcześniej wspominałam, że są w fajnej cenie) - potwierdzam: 39,90 zł więc bardzo przystępnie o wiele wygodniej
Dzieci na feriach, więc się dosłownie obijam od kanapy do łóżka.
Jak tylko skończą się bllleeeee zamierzam zacząć cwiczyć - może nie tak jak przed ciążą ketlami i hantlami, ale coś zacząć na piłce, lekki fitness i pilates co by nie przytyć za bardzo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc Dziewczyny! Jednak i ja wracam. Nie byłam jakąś mega aktywną forumowiczką ale cały czas w miarę możliwości podczytywałam Powiem szczerze, że na początku jakoś mega negatywnie się nakręcałam czytając forum..... Miałam dać sobie spokój ale będąc na zwolnieniu nie mogę wytrzymać aby nie podczytywać )) Przez ostatnie dwa dni nadrabiałam zaległośći na starym i nowym forum W domu nic nie zrobione No straszne to !!!! A jaki ze mnie leniwiec okrpny! Ale cieszę się, że to nie dotyczy tylko mnie (z tego co wyczytałam).
Ale Was wzięło na pisanie o jedzonku Żeby tak chęci powróciły Swoją drogą to też mam chcice na jakiegoś fast fooda Tak to nie odczuwam zadnych zachcianek chyba Wieczorami apetyt mi spada jakos (może i dobrze)...
Widziałam też, że pisałyście o preparacie na rozstępy. Kiedyś szperałam na internetach i super opinie są na temat kremu Elancyl. Pisały Kobietki, ze nie miały wcale rozstępów. Możecie sobie popatrzeć w wolnej chwili. Tylko, że to chyba po 3 miesiącu. Zreszta chyba tak jak bio-oil.
blablabla, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:a te z początku września, mogą już w sierpniu rodzić, ja się tak ciągle nad tym zastanawiam, w którą stronę się akcja rozwinie mnie ostatnio wszyscy znajomi CC straszą, a lekarka póki co milczy, ciekawe co na sam koniec postanowi...
Ja na 100% rodzę w sierpniu, mam cc. Ale nigdzie się nie wybieram:)