X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaLewandowska wrote:
    Hej Dziewczyny :)
    A jednak nie wytrzymałam bez Was ;):):)
    ehhhhh kobieta zmienną jest...
    Tak serio - wkurzylam się i usunęłam moje konto: TolaiOla2008. Ponownie nie mogłam sie zalogowac pod tym samym nickiem. Stad zmiana - zdjęcie pewnie pamiętacie :)
    Mam nadzieję, że mogę powrócić, bo leżenie na kanapie cały dzień doprowadza mnie do furii ;)

No witaj witaj:) fajnie ze żniw jesteś z nami:*

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • maluutka90 Ekspertka

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauka wrote:
    Robotka, wiem co czujesz, ja też na szarym końcu :)
    na szarym koncu to ja jestem :))

Robotka1 lubi tę wiadomość

f2w33e3khxcaayjq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaLewandowska wrote:
    Tak serio - wkurzylam się i usunęłam moje konto: TolaiOla2008. Ponownie nie mogłam sie zalogowac pod tym samym nickiem. Stad zmiana - zdjęcie pewnie pamiętacie :)
    Mam nadzieję, że mogę powrócić, bo leżenie na kanapie cały dzień doprowadza mnie do furii ;)

Ciężko mi się będzie przestawić.
    Witaj:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Spoko;) ja mam raka średnio raz w miesiącu, zależy co mnie boli :):):) No i bardzo Ci dziekuje ze o mnie pamietalas!

Ale mnie wystraszylas myślałam że naprawdę masz.
    Wrrrrr
    Ale się prawie wkręcilam tak mi ciepło teraz ufffff

Anulka01 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Poleciałam sprawdzić co mój endo mi napisał no i jak byk jest kontrola tsh i ft3. Moze dlatego ze ja ft4 i 3 miałam zawsze w normie tylko u mnie antyTPO szaleje. Ostatnio miałam juz 400...

To ja już nie wiem o co chodzi.....

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cordy Kochana odpoczywaj sobie.

Ja IDE Myszki spać....jestem padnieta

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na USG wyszło że mam mala tarczyce ale zmian żadnych nie MŚ...Cały dzień czulam się świetnie ..i na wieczór się zbeltalam ;(

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    To ja już nie wiem o co chodzi.....
    Ja tez... Moze dla świetego spokoju będę badać komplet:) a tarczyce mam czysta bo mi usg robi za każdym razem. Moze taka moja uroda;)

atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaLewandowska wrote:

Hihi spoko ja też miałaś sobie iść a jakoś nie umiem :P

Cordy trzymaj się w tym szpitalu. W dobrych rękach jesteś!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 19:48

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedne jesteście z tym rzyganiem:( ja nigdy na to nie cierpiałam w żadnej ciazy, jedynie w tej mnie czasami mdli ale nie jest to jakoś strasznie upierdliwe. Bardzo Wam współczuje..

atdcupjy14gifv7v.png
  • ilona29 Ekspertka

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie i ja ;)

Justyna_89 lubi tę wiadomość

74700tc7xapwpc4i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maluutka90 wrote:
    na szarym koncu to ja jestem :))

Jakby nie było to mi na ostatnim usg gin powiedziała, że termin na październik. Wy wszystkie urodzicie, a ja będę czekać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blablabla wrote:
    Jakby nie było to mi na ostatnim usg gin powiedziała, że termin na październik. Wy wszystkie urodzicie, a ja będę czekać :)

Oj tam oj tam, tak na prawdę tylko 5 % dzieciątek rodzi się w terminie. Ja miałam termin na 24 kwietnia i co córa postanowiła szybciej nas poznać :) Ale takich sytuacji tutaj nie chcemy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie jestem w stanie Was nadrobić :(
    Podczytywałam, jak miałam siłę.
    Póki co od kilku dni moje wymioty osiagneły apogeum. Rano mam wrażenie, że lecą ze mnie wręcz wnętrzności :( aż mnie cały brzuch boli. Wymioty doszły nawet w południe i wieczorem (choć już słabsze). A tak cały czas mdło...
    Doszedł niefajny objaw: drażni mnie zapach smażonego!!! Toleruję ostatnio tylko ziemniaki, kefir, jajko (pod każdą postacią) i mizerię.
    Brzuch wygląda już tak całkiem całkiem ciążowo. Nawet zmogłam się przedwczoraj i pojechaliśmy z moim mężczyznom do H&M i kupiłam sobie leginsy ciążowe (faktycznie, któraś wcześniej wspominałam, że są w fajnej cenie) - potwierdzam: 39,90 zł :) więc bardzo przystępnie :) o wiele wygodniej :)
    Dzieci na feriach, więc się dosłownie obijam od kanapy do łóżka.
    Jak tylko skończą się bllleeeee zamierzam zacząć cwiczyć - może nie tak jak przed ciążą ketlami i hantlami, ale coś zacząć na piłce, lekki fitness i pilates :) co by nie przytyć za bardzo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blablabla wrote:

Żebyś się nie zdziwiła:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a te z początku września, mogą już w sierpniu rodzić, ja się tak ciągle nad tym zastanawiam, w którą stronę się akcja rozwinie ;) mnie ostatnio wszyscy znajomi CC straszą, a lekarka póki co milczy, ciekawe co na sam koniec postanowi...

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Żebyś się nie zdziwiła:-)
    dokładnie ;)
    ja w poprzedniej ciąży miałam termin na 3.10. a urodziłam 29.09 ;)

• Kasia1987. Przyjaciółka

Wysłany: 17 lutego 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny! Jednak i ja wracam. Nie byłam jakąś mega aktywną forumowiczką ale cały czas w miarę możliwości podczytywałam :) Powiem szczerze, że na początku jakoś mega negatywnie się nakręcałam czytając forum..... Miałam dać sobie spokój ale będąc na zwolnieniu nie mogę wytrzymać aby nie podczytywać :))) Przez ostatnie dwa dni nadrabiałam zaległośći na starym i nowym forum :D W domu nic nie zrobione :D No straszne to !!!! A jaki ze mnie leniwiec okrpny! Ale cieszę się, że to nie dotyczy tylko mnie (z tego co wyczytałam).

Ale Was wzięło na pisanie o jedzonku :) Żeby tak chęci powróciły :) Swoją drogą to też mam chcice na jakiegoś fast fooda :) Tak to nie odczuwam zadnych zachcianek chyba :) Wieczorami apetyt mi spada jakos (może i dobrze)...

Widziałam też, że pisałyście o preparacie na rozstępy. Kiedyś szperałam na internetach i super opinie są na temat kremu Elancyl. Pisały Kobietki, ze nie miały wcale rozstępów. Możecie sobie popatrzeć w wolnej chwili. Tylko, że to chyba po 3 miesiącu. Zreszta chyba tak jak bio-oil.

blablabla, Behemottka lubią tę wiadomość

ex2b3e5ekhc9nlpd.png

20140830290117.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    a te z początku września, mogą już w sierpniu rodzić, ja się tak ciągle nad tym zastanawiam, w którą stronę się akcja rozwinie ;) mnie ostatnio wszyscy znajomi CC straszą, a lekarka póki co milczy, ciekawe co na sam koniec postanowi...

Ja na 100% rodzę w sierpniu, mam cc. Ale nigdzie się nie wybieram:)

• kamciaelcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez podejrzewam cc planowane a zatem na koniec sierpnia :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 35 36 37 38 39 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ