X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaLewandowska wrote:
    Hej Dziewczyny :)
    A jednak nie wytrzymałam bez Was ;):):)
    ehhhhh kobieta zmienną jest...
    Tak serio - wkurzylam się i usunęłam moje konto: TolaiOla2008. Ponownie nie mogłam sie zalogowac pod tym samym nickiem. Stad zmiana - zdjęcie pewnie pamiętacie :)
    Mam nadzieję, że mogę powrócić, bo leżenie na kanapie cały dzień doprowadza mnie do furii ;)

No witaj witaj:) fajnie ze żniw jesteś z nami:*

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • maluutka90 Ekspertka

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauka wrote:
    Robotka, wiem co czujesz, ja też na szarym końcu :)
    na szarym koncu to ja jestem :))

Robotka1 lubi tę wiadomość

f2w33e3khxcaayjq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaLewandowska wrote:
    Tak serio - wkurzylam się i usunęłam moje konto: TolaiOla2008. Ponownie nie mogłam sie zalogowac pod tym samym nickiem. Stad zmiana - zdjęcie pewnie pamiętacie :)
    Mam nadzieję, że mogę powrócić, bo leżenie na kanapie cały dzień doprowadza mnie do furii ;)

Ciężko mi się będzie przestawić.
    Witaj:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Spoko;) ja mam raka średnio raz w miesiącu, zależy co mnie boli :):):) No i bardzo Ci dziekuje ze o mnie pamietalas!

Ale mnie wystraszylas myślałam że naprawdę masz.
    Wrrrrr
    Ale się prawie wkręcilam tak mi ciepło teraz ufffff

Anulka01 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Poleciałam sprawdzić co mój endo mi napisał no i jak byk jest kontrola tsh i ft3. Moze dlatego ze ja ft4 i 3 miałam zawsze w normie tylko u mnie antyTPO szaleje. Ostatnio miałam juz 400...

To ja już nie wiem o co chodzi.....

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cordy Kochana odpoczywaj sobie.

Ja IDE Myszki spać....jestem padnieta

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na USG wyszło że mam mala tarczyce ale zmian żadnych nie MŚ...Cały dzień czulam się świetnie ..i na wieczór się zbeltalam ;(

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    To ja już nie wiem o co chodzi.....
    Ja tez... Moze dla świetego spokoju będę badać komplet:) a tarczyce mam czysta bo mi usg robi za każdym razem. Moze taka moja uroda;)

atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaLewandowska wrote:

Hihi spoko ja też miałaś sobie iść a jakoś nie umiem :P

Cordy trzymaj się w tym szpitalu. W dobrych rękach jesteś!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 19:48

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedne jesteście z tym rzyganiem:( ja nigdy na to nie cierpiałam w żadnej ciazy, jedynie w tej mnie czasami mdli ale nie jest to jakoś strasznie upierdliwe. Bardzo Wam współczuje..

atdcupjy14gifv7v.png
  • ilona29 Ekspertka

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie i ja ;)

Justyna_89 lubi tę wiadomość

74700tc7xapwpc4i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maluutka90 wrote:
    na szarym koncu to ja jestem :))

Jakby nie było to mi na ostatnim usg gin powiedziała, że termin na październik. Wy wszystkie urodzicie, a ja będę czekać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blablabla wrote:
    Jakby nie było to mi na ostatnim usg gin powiedziała, że termin na październik. Wy wszystkie urodzicie, a ja będę czekać :)

Oj tam oj tam, tak na prawdę tylko 5 % dzieciątek rodzi się w terminie. Ja miałam termin na 24 kwietnia i co córa postanowiła szybciej nas poznać :) Ale takich sytuacji tutaj nie chcemy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie jestem w stanie Was nadrobić :(
    Podczytywałam, jak miałam siłę.
    Póki co od kilku dni moje wymioty osiagneły apogeum. Rano mam wrażenie, że lecą ze mnie wręcz wnętrzności :( aż mnie cały brzuch boli. Wymioty doszły nawet w południe i wieczorem (choć już słabsze). A tak cały czas mdło...
    Doszedł niefajny objaw: drażni mnie zapach smażonego!!! Toleruję ostatnio tylko ziemniaki, kefir, jajko (pod każdą postacią) i mizerię.
    Brzuch wygląda już tak całkiem całkiem ciążowo. Nawet zmogłam się przedwczoraj i pojechaliśmy z moim mężczyznom do H&M i kupiłam sobie leginsy ciążowe (faktycznie, któraś wcześniej wspominałam, że są w fajnej cenie) - potwierdzam: 39,90 zł :) więc bardzo przystępnie :) o wiele wygodniej :)
    Dzieci na feriach, więc się dosłownie obijam od kanapy do łóżka.
    Jak tylko skończą się bllleeeee zamierzam zacząć cwiczyć - może nie tak jak przed ciążą ketlami i hantlami, ale coś zacząć na piłce, lekki fitness i pilates :) co by nie przytyć za bardzo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blablabla wrote:

Żebyś się nie zdziwiła:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a te z początku września, mogą już w sierpniu rodzić, ja się tak ciągle nad tym zastanawiam, w którą stronę się akcja rozwinie ;) mnie ostatnio wszyscy znajomi CC straszą, a lekarka póki co milczy, ciekawe co na sam koniec postanowi...

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Żebyś się nie zdziwiła:-)
    dokładnie ;)
    ja w poprzedniej ciąży miałam termin na 3.10. a urodziłam 29.09 ;)

• Kasia1987. Przyjaciółka

Wysłany: 17 lutego 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny! Jednak i ja wracam. Nie byłam jakąś mega aktywną forumowiczką ale cały czas w miarę możliwości podczytywałam :) Powiem szczerze, że na początku jakoś mega negatywnie się nakręcałam czytając forum..... Miałam dać sobie spokój ale będąc na zwolnieniu nie mogę wytrzymać aby nie podczytywać :))) Przez ostatnie dwa dni nadrabiałam zaległośći na starym i nowym forum :D W domu nic nie zrobione :D No straszne to !!!! A jaki ze mnie leniwiec okrpny! Ale cieszę się, że to nie dotyczy tylko mnie (z tego co wyczytałam).

Ale Was wzięło na pisanie o jedzonku :) Żeby tak chęci powróciły :) Swoją drogą to też mam chcice na jakiegoś fast fooda :) Tak to nie odczuwam zadnych zachcianek chyba :) Wieczorami apetyt mi spada jakos (może i dobrze)...

Widziałam też, że pisałyście o preparacie na rozstępy. Kiedyś szperałam na internetach i super opinie są na temat kremu Elancyl. Pisały Kobietki, ze nie miały wcale rozstępów. Możecie sobie popatrzeć w wolnej chwili. Tylko, że to chyba po 3 miesiącu. Zreszta chyba tak jak bio-oil.

blablabla, Behemottka lubią tę wiadomość

ex2b3e5ekhc9nlpd.png

20140830290117.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    a te z początku września, mogą już w sierpniu rodzić, ja się tak ciągle nad tym zastanawiam, w którą stronę się akcja rozwinie ;) mnie ostatnio wszyscy znajomi CC straszą, a lekarka póki co milczy, ciekawe co na sam koniec postanowi...

Ja na 100% rodzę w sierpniu, mam cc. Ale nigdzie się nie wybieram:)

• kamciaelcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez podejrzewam cc planowane a zatem na koniec sierpnia :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 35 36 37 38 39 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ