WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymmargol wrote:Żabka, ja robie na oko przepis na ciasto wiec nie bardzo pomoge
podobnie jak na nalesniki tylko nie leje samego mleka, ale tez wode - wtedy ciasto jest bardziej elastyczne i latwiej sie je zwija
teraz to jak nic jutro bede je jadla!
Ciasto ma być gęste tzn konsystencji kwaśne śmietany czy lejace sie??? -
nick nieaktualnyJa bym żyła tylko pizza, kebaba,mc Donaldem i sosem czosnkowym ale nie moim bo mi nie pasuje taki z knajpy musi być.
No i mam slinotok:-)
Dzisiaj koleżanka jak zamawiala kebaba to mówi na jednej nodze rób i obficie poleć sosem czosnkowym to dla ciezarnej i chce na już!!!!!
Gadala z koleżanką a sosu nie pozalowala teraz wiem gdzie będę jeździć na kebaba hahha
Justyna_89 lubi tę wiadomość
-
żabka04 wrote:Hahha to do ciebie tez wpadnę mogę tak na krzywy ryj??????
A farsz jak robicie????
A z barszczem??????
do krokietow ciasto robie bardziej rzadkie, zeby za grube nie byly, a farsz to pieczarki kroje i cebulke, zeszkle cebule i dodaje pieczarki plus sol i pieprz po zwinieciu maczam w jaju i bulce i na patelnie ja do barszczu jem je tylko w swieta, a tak to czesto z ketchupem :D:D -
nick nieaktualnymmargol wrote:No pewnie wpadaj zrobię więcej chociaż może cebule pokroisz? hihihihi
do krokietow ciasto robie bardziej rzadkie, zeby za grube nie byly, a farsz to pieczarki kroje i cebulke, zeszkle cebule i dodaje pieczarki plus sol i pieprz po zwinieciu maczam w jaju i bulce i na patelnie ja do barszczu jem je tylko w swieta, a tak to czesto z ketchupem :D:D
Osz ty
Ze dwie mogę Ci pokroić hihihi
Jutro zaprowadze dziecko do przedszkola i pójdę na zakupy. Będę z wami robić te krokiety
Narobilyscie mi smaka a że gołąbki mam nie dobre to trzeba coś przygotować na obiad
mmargol lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:hej ho
jestem towarzyszki doli i niedoli
dziecko ma się świetnie, ruszało rękami i nogami:) widziałam same stópki
serducho bije 170 razy/min i w ogóle śmieszny ten mój żelek
ginek po znajomości oprócz usg zrobił cały kompleks wizytowy, badanie na fotelu itp:) miło.
aaa i proszę mi zmienić Ksosiu termin na 26.09.2016 jednak trzymamy się terminu z miesiączki:)
wiecie co? beznadziejnie jest być prawie na końcu listy
wy już to wszystko przeżywałyście a ja podniecam się dopiero teraz
Robotka, wiem co czujesz, ja też na szarym końcu
Robotka1, maluutka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:za mną też bigos chodził, ale za dużo zabawy i się odechciało
Za mną tak chodził dwa tygodnie temu jak na mało rzeczy miałam ochotę i kochana mamusia mi zrobiła:D Jeszcze trochę jej zostało i zamroziła - przypomniałaś mi! Muszę się po niego wybrać
Cordy zdrówka i odpoczywaj! -
nick nieaktualnyCordy wrote:No a ja jestem jednak w szpitalu. Moja lekarka stwierdziła bardzo mocno napięty brzuch, plus te bóle nocne i już mnie nie wypuściła. Odzywam się dopiero teraz, bo mąż mi laptopa przywiózł. Dostałam kroplówkę z magnezem, leżę i czekam.
Nie pozostaje ci nic innego jak odpoczywać. Wszystko będzie dobrze :* :* -
żabka04 wrote:Osz ty
Ze dwie mogę Ci pokroić hihihi
Jutro zaprowadze dziecko do przedszkola i pójdę na zakupy. Będę z wami robić te krokiety
Narobilyscie mi smaka a że gołąbki mam nie dobre to trzeba coś przygotować na obiad
Ojej gołąbki zjadłabym, już dajcie spokój z tym jedzeniem, co przeczytam to chę zjeśc ;p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cordy trzymam kciuki żebyś szybko do domku wróciła:)
Żabka tym rakiem tarczycy to mnie zastrzeliłas! Cholera a ja nie mam tel do mojego endo. Będę musiała zapierdalac na drugi koniec Poznania. No chyba ze w rejestracji mi pomogą. Jutro dzwonię.Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia