WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:ale mnie złapało - przesłuchuję sobie kołysanki, bo nie mogłam sobie słów przypomnieć - zawsze śpiewałam swojej podopiecznej przy usypianiu - a teraz normalnie aż się wzruszyłam, takie ckliwe melodie
Ja uwielbiam kołysanki mini mini które śpiewa Aida:)Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Ja mam tak samo, ze co przeczytam to mam ochote to zjesc ale jestem teraz zbyt leniwa zeby cos przyrządzić. Mnie niestety jeszcze mdłości i zgaga nie opuszczają :< mam nadzieje ze to sie wkrótce zmieni
Dzisiaj tez pozwoliłam sobie na McWrapa z McDonalda kebaba troche boje sie zjesc teraz bo zle trawie rożnego rodzaju surówki :< ale nie powiem ze tez jestem fanka dużej ilości sosu czosnkowegożabka04, Justyna_89 lubią tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:ja bym mogła jeść bez przerwy jestem już 2 kg na plusie
Ale mam pyszny kapuśniaczek mniammmm zagazuję mojego w nocy, już patrzy z przerażeniemjak jem.żabka04, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:Cordy trzymam kciuki żebyś szybko do domku wróciła:)
Żabka tym rakiem tarczycy to mnie zastrzeliłas! Cholera a ja nie mam tel do mojego endo. Będę musiała zapierdalac na drugi koniec Poznania. No chyba ze w rejestracji mi pomogą. Jutro dzwonię.
Anulka wyluzuj przecież go nie masz!!!!!!
Nie?????
Może się przeslyszalas i masz badać ft4???
Tak jak my wszystkie albo trzeba endo zmienić bo jest z epoki kamienia to są słowa mojej endo.
Wyluzuj nie chciałam cie nastraszyc.
Przekazałem co mi powiedziała bo specjalnie się wysyłałam jej.
Martwię się o twoje zdrowie bo wiem ze większość z nas bada zawsze na każdą wizytę tsh i ft4 a ty mówisz o ft3???
Więc albo się pomyliłas albo endo trzeba zmienić. -
Sophia wrote:Ja widzę dziewczyny, że wchodzimy w drugi trymestr.
Skończyły się gadki o mdłościach, a zaczynają się zachcianki.
Super- zrobiło się radosniej.Sophia, Moonicorns, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:W trzecim będzie jazda. Domowe przepisy na opuchnięte nogi, na czym wozić brzuch, jak znosić upał i 100 sposobów na depilację miejsc intymnych .
Która to ma brodzik??????
Współczuję przerabiania to zostaje tylko pomoc męża i dobre wygibasy.
Mój się wstydził i sama akrobacje tobilam pod prysznicem w brodziku.
Ciężko było teraz mam wannęLittle Red Fox, Strazaczka1990, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja najbardziej lubię te starsze kołysanki "Idzie niebo ciemną nocą", "Kołysanka dla Okruszka", "Był sobie król", no i oczywiście "W górze tyle miast"... te najczęściej śpiewałam Małej, choć nie umiem za bardzo, ale nigdy się nie skarżyła, haha
na dodatek chcemy kupić rzutnik Anię i bajki do niego, organizowalibyśmy w domu pokazy jak w kinie muszę tylko poszukać na allegro... pamiętacie to jeszcze?Dzierzba, żabka04, Strazaczka1990, mmargol, martta lubią tę wiadomość
-
żabka04 wrote:Która to ma brodzik??????
Współczuję przerabiania to zostaje tylko pomoc męża i dobre wygibasy.
Mój się wstydził i sama akrobacje tobilam pod prysznicem w brodziku.
Ciężko było teraz mam wannężabka04 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny - pozdrawiam:*
troche was podczytałam dzis i nadrobilam- bo wiesci o aferze doszly daleko....
nie przejmujcie sie
papatkiżabka04, Dzierzba, Madziuuuula, Strazaczka1990, Justyna_89, Sabina, mmargol, Ksosia lubią tę wiadomość
08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Anulka wyluzuj przecież go nie masz!!!!!!
Nie?????
Może się przeslyszalas i masz badać ft4???
Tak jak my wszystkie albo trzeba endo zmienić bo jest z epoki kamienia to są słowa mojej endo.
Wyluzuj nie chciałam cie nastraszyc.
Przekazałem co mi powiedziała bo specjalnie się wysyłałam jej.
Martwię się o twoje zdrowie bo wiem ze większość z nas bada zawsze na każdą wizytę tsh i ft4 a ty mówisz o ft3???
Więc albo się pomyliłas albo endo trzeba zmienić.
Spoko;) ja mam raka średnio raz w miesiącu, zależy co mnie boli No i bardzo Ci dziekuje ze o mnie pamietalas!Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Fajne Little mój mąż chciał kupić jak z córką byłam w ciąży ale zrezygnowalismy.
Fajna sprawa a potem jak będzie starsze i dzieci będą przychodzić super zajęcie
a to oczywiście, jak już podrośnięte będzie mam nadzieję że w dobie technologi doceni relikty przeszłości -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny
A jednak nie wytrzymałam bez Was
ehhhhh kobieta zmienną jest...
Tak serio - wkurzylam się i usunęłam moje konto: TolaiOla2008. Ponownie nie mogłam sie zalogowac pod tym samym nickiem. Stad zmiana - zdjęcie pewnie pamiętacie
Mam nadzieję, że mogę powrócić, bo leżenie na kanapie cały dzień doprowadza mnie do furiiBee85, blablabla, Magdziulla, Justyna_89, mmargol, Behemottka, martta lubią tę wiadomość