X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mnie złapało - przesłuchuję sobie kołysanki, bo nie mogłam sobie słów przypomnieć - zawsze śpiewałam swojej podopiecznej przy usypianiu - a teraz normalnie aż się wzruszyłam, takie ckliwe melodie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sophia wrote:
    wagę wyrzuć
    nie mam wagi! wczoraj się u koleżanki z ciekawości zważyłam, a tak to tylko u lekarza na wizytach kontrolnych sprawdzamy :)

• Anulka01 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ale mnie złapało - przesłuchuję sobie kołysanki, bo nie mogłam sobie słów przypomnieć - zawsze śpiewałam swojej podopiecznej przy usypianiu - a teraz normalnie aż się wzruszyłam, takie ckliwe melodie ;)

Ja uwielbiam kołysanki mini mini które śpiewa Aida:)

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Moonicorns Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tak samo, ze co przeczytam to mam ochote to zjesc :D ale jestem teraz zbyt leniwa zeby cos przyrządzić. Mnie niestety jeszcze mdłości i zgaga nie opuszczają :< mam nadzieje ze to sie wkrótce zmieni

Dzisiaj tez pozwoliłam sobie na McWrapa z McDonalda :D kebaba troche boje sie zjesc teraz bo zle trawie rożnego rodzaju surówki :< ale nie powiem ze tez jestem fanka dużej ilości sosu czosnkowego <3

żabka04, Justyna_89 lubią tę wiadomość

f2w3ugpj6tnh1br3.png
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ja bym mogła jeść bez przerwy ;) jestem już 2 kg na plusie
    Ja też 1,5- 2 na plus, ważę 55 a mam dobić wg belly do 70. Nie ma mowy nawet, bo się turlać będę.

Ale mam pyszny kapuśniaczek mniammmm :P zagazuję mojego w nocy, już patrzy z przerażeniemjak jem. :D

żabka04, Behemottka lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Moonicorns Przyjaciółka

Wysłany: 17 lutego 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to juz z kilka miesiecy sie nie wazylam i chyba wole nie wiedziec :D

f2w3ugpj6tnh1br3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Cordy trzymam kciuki żebyś szybko do domku wróciła:)

Żabka tym rakiem tarczycy to mnie zastrzeliłas! Cholera a ja nie mam tel do mojego endo. Będę musiała zapierdalac na drugi koniec Poznania. No chyba ze w rejestracji mi pomogą. Jutro dzwonię.

Anulka wyluzuj przecież go nie masz!!!!!!
    Nie?????
    Może się przeslyszalas i masz badać ft4???
    Tak jak my wszystkie albo trzeba endo zmienić bo jest z epoki kamienia to są słowa mojej endo.
    Wyluzuj nie chciałam cie nastraszyc.
    Przekazałem co mi powiedziała bo specjalnie się wysyłałam jej.
    Martwię się o twoje zdrowie bo wiem ze większość z nas bada zawsze na każdą wizytę tsh i ft4 a ty mówisz o ft3???
    Więc albo się pomyliłas albo endo trzeba zmienić.

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie po pracy . Pieknie z postami polecialyscie bylam na 5 a tu juz 36 stron . Dzis was nie nadrobie . Ale jutro sie postaram . Daje znac ze zyje . :)
    Milego wieczoru .

Sabina lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sophia wrote:
    Ja widzę dziewczyny, że wchodzimy w drugi trymestr.
    Skończyły się gadki o mdłościach, a zaczynają się zachcianki.
    Super- zrobiło się radosniej.
    W trzecim będzie jazda. Domowe przepisy na opuchnięte nogi, na czym wozić brzuch, jak znosić upał i 100 sposobów na depilację miejsc intymnych .:D

Sophia, Moonicorns, mmargol lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina cieszymy się że dałaś znać.
    Odpoczywaj :-)

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    W trzecim będzie jazda. Domowe przepisy na opuchnięte nogi, na czym wozić brzuch, jak znosić upał i 100 sposobów na depilację miejsc intymnych .:D

Która to ma brodzik??????
    Współczuję przerabiania to zostaje tylko pomoc męża i dobre wygibasy.
    Mój się wstydził i sama akrobacje tobilam pod prysznicem w brodziku.
    Ciężko było teraz mam wannę :-)

Little Red Fox, Strazaczka1990, martta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja najbardziej lubię te starsze kołysanki "Idzie niebo ciemną nocą", "Kołysanka dla Okruszka", "Był sobie król", no i oczywiście "W górze tyle miast"... te najczęściej śpiewałam Małej, choć nie umiem za bardzo, ale nigdy się nie skarżyła, haha :D

na dodatek chcemy kupić rzutnik Anię i bajki do niego, organizowalibyśmy w domu pokazy jak w kinie ;) muszę tylko poszukać na allegro... pamiętacie to jeszcze?

Dzierzba, żabka04, Strazaczka1990, mmargol, martta lubią tę wiadomość

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Która to ma brodzik??????
    Współczuję przerabiania to zostaje tylko pomoc męża i dobre wygibasy.
    Mój się wstydził i sama akrobacje tobilam pod prysznicem w brodziku.
    Ciężko było teraz mam wannę :-)
    Ja mam sposób z lusterkiem ;) Mojemu nie dam bo mu się łapki trzęsą. :)

żabka04 lubi tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • gama Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny - pozdrawiam:*

troche was podczytałam dzis i nadrobilam- bo wiesci o aferze doszly daleko....
    nie przejmujcie sie

papatki

żabka04, Dzierzba, Madziuuuula, Strazaczka1990, Justyna_89, Sabina, mmargol, Ksosia lubią tę wiadomość

08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
    jox6h3714iyy07ei.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne Little mój mąż chciał kupić jak z córką byłam w ciąży ale zrezygnowalismy.
    Fajna sprawa a potem jak będzie starsze i dzieci będą przychodzić super zajęcie :-)

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Anulka wyluzuj przecież go nie masz!!!!!!
    Nie?????
    Może się przeslyszalas i masz badać ft4???
    Tak jak my wszystkie albo trzeba endo zmienić bo jest z epoki kamienia to są słowa mojej endo.
    Wyluzuj nie chciałam cie nastraszyc.
    Przekazałem co mi powiedziała bo specjalnie się wysyłałam jej.
    Martwię się o twoje zdrowie bo wiem ze większość z nas bada zawsze na każdą wizytę tsh i ft4 a ty mówisz o ft3???
    Więc albo się pomyliłas albo endo trzeba zmienić.

Spoko;) ja mam raka średnio raz w miesiącu, zależy co mnie boli :):):) No i bardzo Ci dziekuje ze o mnie pamietalas!

atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Fajne Little mój mąż chciał kupić jak z córką byłam w ciąży ale zrezygnowalismy.
    Fajna sprawa a potem jak będzie starsze i dzieci będą przychodzić super zajęcie :-)

a to oczywiście, jak już podrośnięte będzie ;) mam nadzieję że w dobie technologi doceni relikty przeszłości ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wstałam i tak się naczytałam o tym jedzeniu, że ide się ubrać i zaciągam męża do maca :) jak nie zjem zaraz wrapa i frytek to umrę!

martta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny :)
    A jednak nie wytrzymałam bez Was ;):):)
    ehhhhh kobieta zmienną jest...
    Tak serio - wkurzylam się i usunęłam moje konto: TolaiOla2008. Ponownie nie mogłam sie zalogowac pod tym samym nickiem. Stad zmiana - zdjęcie pewnie pamiętacie :)
    Mam nadzieję, że mogę powrócić, bo leżenie na kanapie cały dzień doprowadza mnie do furii ;)

Bee85, blablabla, Magdziulla, Justyna_89, mmargol, Behemottka, martta lubią tę wiadomość

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poleciałam sprawdzić co mój endo mi napisał no i jak byk jest kontrola tsh i ft3. Moze dlatego ze ja ft4 i 3 miałam zawsze w normie tylko u mnie antyTPO szaleje. Ostatnio miałam juz 400...

atdcupjy14gifv7v.png
‹‹ 34 35 36 37 38 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ