WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wysłałam też linka koleżance i też się zapisala. Obi niby z osobami towarzyszącymi, bo mojego próbuje przekonac. chciałabym się zapsiac do szkoły rodzenia, koleżanki mi mówiła, że w ujastku w krakowie jest 300 zł płatna i trwa chyba miesiąc(?) i nawet nasz lekarz coś tam prowadzi więc byłoby super gdyby M ze mną chodził
-
nick nieaktualnyszpilka wrote:Inzynierka jak wjezdzam w wertepy to blokuje skretne i jedzie sie ok. Sa troche mniejsze, ale daja rade. Ale Ty najlepiej znasz swoje wertepy. Moze jeszcze sprobuj podpatrzec jakimiwozkami jezdza po okolicy
Wiem, że się blokują, koleżanka miała taki ze skrętnych i te blokady po chwili były wyłamane , więc trochę się obawiam
Jestem zakochana w Navigator galeon, ale cena trochę razi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 12:01
-
Witam sie po dlugiej nieobecnosci! Taki mialam ruch w domu i pracy ze nie mialam kiedy napisac niestety.
u nas wszystko w porzadku, wlasnie zacElam 12ty tydzien (11+1) i jak narazie to oprucz zmeczenia czuje sie bardzo dobrze. Mdlosci ustaly i oby tak juz zostalo
Jestem po wizycie u poloznej no i jeszcze czekam na pierwszE usg bo w anglii dopiero robia miedzy 11tym a 13tym tygodniem ale juz sie strasznie doczekac nie moge!!! -
Balerina wrote:My juz ogladlismy wozki ale w kwietniu jedziemy na targi dla bobasow i tam podobno mozna wszystko kupic ze znizkami wiec czekamy jak narazie to podobaly na sie 3, 2 w ciemnym fiolecie i jeden szary
mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia91 wrote:A gdzie jedziecie na te targi?
Dziewczyny, mam pytanie apropo karmienia. Zastanawialyscie sie jak będziecie karmiły? Czy butla czy cycem?
Czy moze któraś z Was znała/zna przypadek jakiejś mamy, która miała/ma borelioze?
Mnie kleszcz zaraził ponad 5 lat temu. Ale nadal współczynniki IGm wskazują dwukrotnie podniesiona normę.
I mam straszny dylemat. Bo niby nie ma jakiś jawnych przesłanek, ze dziecko sie nie zarazi, ale są tez przypadki, z w mleku matki znaleziono krętki bolerii.
Podobno u dziecka moze to wywołać sepsę. -
nick nieaktualnyALE SUPER! TEŻ SIĘ ZAPISAŁAM !
Witam Was Kochane
Biorę się za uzupełnianie listy. Poniekąd Was uzupełniłam, ale na słowo "krokiety" polazłam do kuchni i wyjechałam z zamrażarki! juhuuu!
A po słowie "bigos" zadzwoniłam do mamy i zapowiedziałam wizyte jej kochanej córki i zięcia którejś wziąć słoik?
U mnie dziś piękna, słoneczna pogoda. Po wczorajszych opadachśniegu już gdzieniegdzie jest białommargol lubi tę wiadomość