WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mysza0406 wrote:Właśnie przedwczoraj też Wam pisałam o tym dziwnym bólu takie pulsujące kłucie a jak wstaję/ napnę brzuch to jakby skurcz i muszę trochę zgięta zaczekać aż puści. Dodatkowo mam czasami wrażenie, że brzuch robi się twardy, ale przez oponkę mam wątpliwości. Po nospie przechodziło a dziś już w ogóle mniej boli. Na wszelki wypadek podsłuchałam detektorem i tam z prawej strony lepiej serduszko słychać, więc może maleństwo sobie upodobało i tam się rozpycha. Żadnych plamień nie ma więc staram się nie panikować, brzuch rośnie, więc już będzie co raz ciaśniej nie wiem co o tym myśleć. Wizyta w piątek, ale od lekarza od bad. prenatalnych u mojego w maju dopiero
ja mam kolejną wizytę dopiero 9 maja, młodego czuję więc chyba jest ok. Boje się tylko czy to nie objaw jakiegoś skracania szyjki-chociaż w czwartek miałam badaną i była ok. Chyba, że rzeczywiście to maluch naciska na jakieś nerwy czy coś. Jak dowiesz się od tego lekarza z połówkowych co to może być to daj znać bo też mnie to martwi -
nick nieaktualnybbeczka91 wrote:U nas pogoda cały dzień była w kratkę, świeciło słońce, trochę padał deszcz, ale skończyło się w miarę slonecznie.
LRF, czy Ty na pewno masz tam tylko jednego maluszka? A te organizery to gdzie można znaleźć?
http://allegro.pl/kosze-zawieszane-4-sztuki-pojemniki-na-lozeczko-i5688129870.html
jeden jest maluszek i wystarcza mi jedenmoże to wina kadrowania na sam brzuch?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 21:18
Strazaczka1990, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mychakruszyna wrote:Little o jacie:P brzuszek piękny...choc ja mam zamiar tak wyglądać w sierpniu
więc współczuję ci bo gdzie tam wrzesień
ale mimo wszystko ladny:) idę spać moj chlop dziś do uduszenia
A czy my mamy wpływ na wielkość brzucha ? Bo ja myślałam że nie
-
nick nieaktualny
-
LRF, nic sie nie martw, każdemu rośnie inaczej
. Jeszcze nie słyszałam, zeby ktoś miał naprawdę za duży brzuszek. A jak wysoka jestes? Bo ja w sumie jak sie bardzo najem, rozluźnie wszystkie mięśnie brzucha i odpowiednio sie ustaje to tez mam brzuszek niczego sobie, a mam 180 cm wzrostu.
-
nick nieaktualnyBehemottka wrote:LRF, nic sie nie martw, każdemu rośnie inaczej
. Jeszcze nie słyszałam, zeby ktoś miał naprawdę za duży brzuszek. A jak wysoka jestes? Bo ja w sumie jak sie bardzo najem, rozluźnie wszystkie mięśnie brzucha i odpowiednio sie ustaje to tez mam brzuszek niczego sobie, a mam 180 cm wzrostu.
choć ostatnio rozmawiałam z swoją koleżanką, która ma dwójkę dzieci i mówi, że już ślicznie duży brzuszek mam i pyta który miesiąc, ja do niej że końcówka piątego, a "to nie, malutki jest"
mychakruszyna, AniaLewandowska, Behemottka, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny