WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Polecam olejowanie wystarczy dobra oliwa z oliwek plus maski planet organica naturalne.
-
nick nieaktualnydla mnie olejek arganowy najlepszy, jojoba i macadamia też całkiem spoko, kokosowy wiele dziewczyn chwali, ale ja nie lubię kokosu
z masek mogę polecić kallosa
oleje opłaca się kupować np na www.zrobsobiekrem.pl bo wychodzi taniej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzierzba i Strazaczka wszystkiego najlepszego!mychakruszyna wrote:Dzierzba wiem że to hormony, zajadlam je truskawkami
Eh mam ochotę na martini:P
Co do włosów-moja koleżanka z pracy raz w tygodniu nakładała nafte kosmetyczną. Mojej mamie na okropnie zniszczone włosy też bardzo pomogła.
Kot właśnie chrapie mi na kolanach, wczoraj wyczesywałam gnoja, a dziś znowu przejadę ręką po grzbiecie i zbiera się pełno sierści. Zaraz idę na dwór do męża, wreszcie zabrał się za koszenie trawy
Czy myślicie, że na wszystkie rzeczy dla maluszka(ubranka, kosmetyki, kocyki) wystarczy mi ta komoda? Czy lepsza będzie szafa?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fac9c17c448e.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 18:36
Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybbeczka91 wrote:Czy myślicie, że na wszystkie rzeczy dla maluszka(ubranka, kosmetyki, kocyki) wystarczy mi ta komoda? Czy lepsza będzie szafa?
Strazaczka1990, AniaLewandowska, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja szczególnie lubię powietrze po burzy, bo jest takie świeże - zwłaszcza latem
a to my
http://iv.pl/images/51738398716354886267.jpgkamciaelcia, Macioszczyczka, Anulka01, AJrin, Angela89, bbeczka91, Strazaczka1990, claudiuszek, Malutka92, mychakruszyna, Pysiaczek89, mmargol, AniaLewandowska, _izunia_, A_n_k_a_80, Ksosia, Sabina, żabka04, Lusia8998, violett, megg, Ula89, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas pogoda cały dzień była w kratkę, świeciło słońce, trochę padał deszcz, ale skończyło się w miarę slonecznie.
LRF, czy Ty na pewno masz tam tylko jednego maluszka? A te organizery to gdzie można znaleźć?