X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka, bo 2 łózeczka to jest wyczyn :) (jedno zajmuje miejsce,jak moja zlożona kanapa). Bede chciała, zeby mały szybko spał u siebie, więc stad kołyska w sypialni(tam nasze łózko zajmuje dosłownie pół pokoju)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 11:18

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My śpimy w salonie, bo kanapa w pokoju jest wąska.. ale dla gości było w sam raz, teraz to chyba na podłogę w salonie każę się im kłaść :D ale najważniejsze, że dzieci będą miały swój kącik ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam 4 małe pokoje(w tym 1 tyci tyci i tu mamy komputer oraz ksiązki i dokumenty), ale nigdy za wiele miejsca do spania

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A pochwalę się malusim zakupem, wczoraj zaszliśmy do smyka i tam jest mała półka z wyprzedażowymi produktami, a tam pieluszki..komplecik na przecenie za 20 zł, gdzie oglądałam je na półce i były po 45 zł ;) z mother hood :) miałam nie pakować się w róże, ale czy pieluszka w razie chłopców ma aż takie znaczenie? hahah :D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d02e50bb17e8.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/da0ef34e8995.jpg

Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Foxiku faktycznie duzy brzusio :) ile masz na plusie na wadze? Az sie nie moge napatrEc:) ja wygladam jakbym po prostu grubiutka byla. Nie wyglada mi moj na ciazowy :)

ok 5 kg na plusie w obecnej chwili, ale jakby dodać nogi i głowę to już się nieco gubi ten brzuch, a do zdjęć też dumnie wypinam :)

ja szykuję na obiad cannelloni ze szpinakiem i fetą, postanowiłam zrobić własny sos ze świeżych pomidorów (a nie z puszki), mam nadzieję że wyjdzie dobry, a po południu wybieramy się do Pszczyny, pochodzić po pałacowym parku :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bardzo dostalam w pupe i biodra... Nie tylko brzuszek mi rosnie :(
    Szykuje sie na reprymende od gin we wtorek :)

U nas tez ciasno... W sypialni bedziemy musieli wyrzucic komode albo szafke pod telewzior zeby wsadzic lozeczko...:(
    Pozniej najwyzej meza biuro zlikwiduuemy ale nie mam pojecia gdzie te wszystkie graty wyrzucic (zanim powstalo tam biuro byla to zwyczajna graciarnia).
    No i mam nadzieje ze budowa ruszy okolo rozwiazania to byc moze nim Antek bedzie potrzebowal swoj pokoj bedziemy juz na wiekszej przestrzeni...

I juz potrzebuje jakas szafke na rzeczy mlodego i niestety miejsca brak...:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w pokoiku mam swoją szafkę z ciuchami i muszę wszystko przenieść do innej, żeby tam było miejsce na dziecięce rzeczy... ale gdzie ja zrobię miejsce na swoje to nie wiem :/ chcę też kupić przewijak z szufladami, więc tam też pochowam maluchów rzeczy.. mało miejsca więc trzeba kombinować.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie lepiej przewijak który kładzie się na łóżeczko? ?i wtedy porządna komoda (która nie jest ograniczona przewijakiem )na łóżeczku organizer na pieluchy i kremiki. Kosmetyki i akcesoria trzymałam w koszyku. Dzięki temu był mobilny i nie zajmowało to wszystko półki, czy szuflady. Pieluchy w zapasie trzymałam w otwieranej pufie do siedzenia. Stała zawsze obok łóżeczka

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    A nie lepiej przewijak który kładzie się na łóżeczko? ?i wtedy porządna komoda (która nie jest ograniczona przewijakiem )na łóżeczku organizer na pieluchy i kremiki. Kosmetyki i akcesoria trzymałam w koszyku. Dzięki temu był mobilny i nie zajmowało to wszystko półki, czy szuflady. Pieluchy w zapasie trzymałam w otwieranej pufie do siedzenia. Stała zawsze obok łóżeczka
    dla mnie to najlepsze rozwiązanie, pieluchy właśnie bym trzymała w szufladzie pod łóżkiem :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    Taka prawda że zawsze miejsca brak :) pod lozeczkiem trzymałam 1. Za małe ubranka (jak się pojemnik zapewnił to pakowalam w karton i do powinicy )2. Pościel do kołyski. Same ochraniacze zajmowały miejsce. 3 rzeczy zimowe. A pufy mam w domu z myślą o większej liczbie gości :) i schowek był idealny

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    A pochwalę się malusim zakupem, wczoraj zaszliśmy do smyka i tam jest mała półka z wyprzedażowymi produktami, a tam pieluszki..komplecik na przecenie za 20 zł, gdzie oglądałam je na półce i były po 45 zł ;) z mother hood :) miałam nie pakować się w róże, ale czy pieluszka w razie chłopców ma aż takie znaczenie? hahah :D
    ja wczoraj chciałam kupić pieluszki w kolorowe słonie, ale mój dostrzegł elementy różu i kategorycznie zabronił :P

• agatia Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam przewijak nakładany na łóżeczko i przybornik materiałowy na kosmetyki. W komodzie trzymałam ubranka.
    Teraz miejsca jeszcze mniej bo są ubranka synka :) a pokój niestety nie jest z gumy ;) ale coś wymyślę :). Mam łóżeczko z szufladą i u mnie się super sprawdzała, bo trzymałam w niej wszystkie kocyki, spiworki, prześcieradła i pieluszki.
    Ale wiadomo wszystko zależy od ustawienia i możliwości w pokoju.

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mamy
    To moje wczorajsze i wczesniejsze zakupy, wczoraj kupilam proforma dwa ciuchy na 56cm bo reszte kupuje na 62cm , chyba ze w h&m to od razu na 56 bo tam wychodza wieksze :). Wczoraj tez kupilam wanienke z odplywem termometrem i stelarzem, komplet za 120zl.

out.php?i=1095460_2016-04-17-13.09.23.jpg<br>
    <br>
    out.php?i=1095461_2016-04-17-13.07.12.jpg

mychakruszyna, Strazaczka1990, Ewelina.Irl, kamciaelcia, Lusia8998, Anulka01, claudiuszek, megg, _izunia_ lubią tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pojadłam sobie, chciałam się na chwilę położyć i już mnie młody od środka łaskoxze :P

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry...u mnie dziś leżing .Głową pęka,zawroty głowy,umieram :(

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja trochę panikuje...od dwóch dni boli mnie brzuch przy chodzeniu po bokach do tego mam wodniste uplawy:/ ale chyba poczekam na jutrzejszą wizytę mam nadzieje że to nic złego z maluszkiem :(

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mychakruszyna po bokach to pewnie więzadła się rozciągają

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej . U mnie brak czasu . Najpierw Polska teraz jestesmy u mojej mamy kupilam wozek :)
    Wiec mam z glowy . Bebetto pascal :)

claudiuszek, bbeczka91, mmargol, _izunia_, martta lubią tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Ja komodę już mam, ale potrzebuję więcej szuflad do przechowywania. Przewijak ma 3 szuflady, a wielkością jest wąski więc w sam raz. Nie mam miejsca na kolejną komodę niestety :( a przewijak jest tylko nakładany, więc jak już nie będzie potrzebny, można go bez problemu zdjąć.

Byliśmy na długim spacerze, teraz robię obiad. Jutro idę do internisty zapytać o te kolki i uwieranie pod żebrem, może da jakieś skierowanie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 15:33

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na tę chwilę to nie narzekam na brak półek na dziecięce rzeczy. Dwa słupki i komoda są do dyspozycji dzidziusia. Teraz stoją prawie puste. Trzeba sobie radzić w tych malych pokojach w bloku. ..moja największą bolączką jest fakt ze mieszkamy na 3 piętrze (oczywiście bez windy )

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 696 697 698 699 700 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ