WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
pirelka, bo 2 łózeczka to jest wyczyn
(jedno zajmuje miejsce,jak moja zlożona kanapa). Bede chciała, zeby mały szybko spał u siebie, więc stad kołyska w sypialni(tam nasze łózko zajmuje dosłownie pół pokoju)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 11:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA pochwalę się malusim zakupem, wczoraj zaszliśmy do smyka i tam jest mała półka z wyprzedażowymi produktami, a tam pieluszki..komplecik na przecenie za 20 zł, gdzie oglądałam je na półce i były po 45 zł
z mother hood
miałam nie pakować się w róże, ale czy pieluszka w razie chłopców ma aż takie znaczenie? hahah
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d02e50bb17e8.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/da0ef34e8995.jpgSabina, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Foxiku faktycznie duzy brzusio
ile masz na plusie na wadze? Az sie nie moge napatrEc:) ja wygladam jakbym po prostu grubiutka byla. Nie wyglada mi moj na ciazowy
ok 5 kg na plusie w obecnej chwili, ale jakby dodać nogi i głowę to już się nieco gubi ten brzuch, a do zdjęć też dumnie wypinam
ja szykuję na obiad cannelloni ze szpinakiem i fetą, postanowiłam zrobić własny sos ze świeżych pomidorów (a nie z puszki), mam nadzieję że wyjdzie dobry, a po południu wybieramy się do Pszczyny, pochodzić po pałacowym parku -
nick nieaktualnyJa bardzo dostalam w pupe i biodra... Nie tylko brzuszek mi rosnie
Szykuje sie na reprymende od gin we wtorek
U nas tez ciasno... W sypialni bedziemy musieli wyrzucic komode albo szafke pod telewzior zeby wsadzic lozeczko...
Pozniej najwyzej meza biuro zlikwiduuemy ale nie mam pojecia gdzie te wszystkie graty wyrzucic (zanim powstalo tam biuro byla to zwyczajna graciarnia).
No i mam nadzieje ze budowa ruszy okolo rozwiazania to byc moze nim Antek bedzie potrzebowal swoj pokoj bedziemy juz na wiekszej przestrzeni...
I juz potrzebuje jakas szafke na rzeczy mlodego i niestety miejsca brak... -
nick nieaktualnyJa w pokoiku mam swoją szafkę z ciuchami i muszę wszystko przenieść do innej, żeby tam było miejsce na dziecięce rzeczy... ale gdzie ja zrobię miejsce na swoje to nie wiem
chcę też kupić przewijak z szufladami, więc tam też pochowam maluchów rzeczy.. mało miejsca więc trzeba kombinować.
-
A nie lepiej przewijak który kładzie się na łóżeczko? ?i wtedy porządna komoda (która nie jest ograniczona przewijakiem )na łóżeczku organizer na pieluchy i kremiki. Kosmetyki i akcesoria trzymałam w koszyku. Dzięki temu był mobilny i nie zajmowało to wszystko półki, czy szuflady. Pieluchy w zapasie trzymałam w otwieranej pufie do siedzenia. Stała zawsze obok łóżeczka
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:A nie lepiej przewijak który kładzie się na łóżeczko? ?i wtedy porządna komoda (która nie jest ograniczona przewijakiem )na łóżeczku organizer na pieluchy i kremiki. Kosmetyki i akcesoria trzymałam w koszyku. Dzięki temu był mobilny i nie zajmowało to wszystko półki, czy szuflady. Pieluchy w zapasie trzymałam w otwieranej pufie do siedzenia. Stała zawsze obok łóżeczka
-
LRF
Taka prawda że zawsze miejsca brakpod lozeczkiem trzymałam 1. Za małe ubranka (jak się pojemnik zapewnił to pakowalam w karton i do powinicy )2. Pościel do kołyski. Same ochraniacze zajmowały miejsce. 3 rzeczy zimowe. A pufy mam w domu z myślą o większej liczbie gości
i schowek był idealny
-
nick nieaktualnypirelka wrote:A pochwalę się malusim zakupem, wczoraj zaszliśmy do smyka i tam jest mała półka z wyprzedażowymi produktami, a tam pieluszki..komplecik na przecenie za 20 zł, gdzie oglądałam je na półce i były po 45 zł
z mother hood
miałam nie pakować się w róże, ale czy pieluszka w razie chłopców ma aż takie znaczenie? hahah
-
Ja miałam przewijak nakładany na łóżeczko i przybornik materiałowy na kosmetyki. W komodzie trzymałam ubranka.
Teraz miejsca jeszcze mniej bo są ubranka synkaa pokój niestety nie jest z gumy
ale coś wymyślę
. Mam łóżeczko z szufladą i u mnie się super sprawdzała, bo trzymałam w niej wszystkie kocyki, spiworki, prześcieradła i pieluszki.
Ale wiadomo wszystko zależy od ustawienia i możliwości w pokoju. -
Witam mamy
To moje wczorajsze i wczesniejsze zakupy, wczoraj kupilam proforma dwa ciuchy na 56cm bo reszte kupuje na 62cm , chyba ze w h&m to od razu na 56 bo tam wychodza wieksze. Wczoraj tez kupilam wanienke z odplywem termometrem i stelarzem, komplet za 120zl.
<br>
<br>
mychakruszyna, Strazaczka1990, Ewelina.Irl, kamciaelcia, Lusia8998, Anulka01, claudiuszek, megg, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:A nie lepiej przewijak który kładzie się na łóżeczko? ?i wtedy porządna komoda (która nie jest ograniczona przewijakiem )na łóżeczku organizer na pieluchy i kremiki. Kosmetyki i akcesoria trzymałam w koszyku. Dzięki temu był mobilny i nie zajmowało to wszystko półki, czy szuflady. Pieluchy w zapasie trzymałam w otwieranej pufie do siedzenia. Stała zawsze obok łóżeczka
a przewijak jest tylko nakładany, więc jak już nie będzie potrzebny, można go bez problemu zdjąć.
Byliśmy na długim spacerze, teraz robię obiad. Jutro idę do internisty zapytać o te kolki i uwieranie pod żebrem, może da jakieś skierowanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 15:33
-
Na tę chwilę to nie narzekam na brak półek na dziecięce rzeczy. Dwa słupki i komoda są do dyspozycji dzidziusia. Teraz stoją prawie puste. Trzeba sobie radzić w tych malych pokojach w bloku. ..moja największą bolączką jest fakt ze mieszkamy na 3 piętrze (oczywiście bez windy )