WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No kochane moje kolejny etap za nami!
Leżymy sobie w łożku, ja czuje jak w środku młody wariuje. I nagle zamiast dotychczasowych bąbelków poczułam kopniaka w brzuch! Od razu położyłam na brzuchu rękę. Poczułam jak przyłożył mi w dłoń, wiec mowie do mojego M: kochanie, chyba bedzie okazja, bo wlasnie mnie kopie, O ZNOWU, dawaj rękę!
I położył rękę na brzuchu. Poczułam kopniaka, a mojM: to to? Kopnął tatusia?
A młody kopnął jeszcze raz!
Wow! Jaram sie!pirelka, claudiuszek, violett, bbeczka91, Pysiaczek89, żabka04, A_n_k_a_80, mmargol, AniaLewandowska, _izunia_, Behemottka, martta, Pauka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, na pewno niedlugo bedziecie juz czuly ruchy maluszkow
Wszystko zalezy od budowy, ulozenia, itp.
Dzieki, za wskazowke z materacem w turystycznym lozeczku. Teraz musze poszukac czegos w necie, co bedzie sie nadawaloagatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też lekko czuje ruchy takie ruchy jelit....
Ale we wtorek mam już test glukozy...w 20 tygodniu ciąży ponieważ mam nadczo glukoze 94 czyli przekracza normę. Boję się bardzo że wyjdzie cukrzyca ciążowa. Trzymajcie kciukibbeczka91, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Ehh, miało być cytuj, a nie lubię. Agape, też ostatnio w badaniu wyszła mi glukoza na czczo 95. Jutro idę do lekarza i zobaczymy co zadecyduje.
Na szczęście prognozy pogody się nie sprawdziły i wybraliśmy się z mężem popołudniu na spacerW taką ładną pogodę człowiekowi chce się żyć.
Jutro wizyta o 10, trzymajcie kciuki, żeby wszystko było ok. Zrobiłam sobie na kartce listę rzeczy o których mam go poinformować i o co się zapytać. Trochę się tego przez miesiąc nazbierało
Ja poczułam maluszka pierwszy raz dwa dni temu. W nocy obróciłam się na brzuch i nagle był "atak bąbelków" mniej wiecej w tym miejscu gdzie przykładam detektor. O tego czasu kiedy już wiem, że to on, czuję to czasami kiedy leżę.
-
Tylko ze ja miałam ten wynik 94 na samym początku ciąży (7 tydzień) i mój ginekolog prowadzący mic nie mówił. poszłam do innego zapytać teraz w 20 tygodniu i mówi absolutnie że powinnam już dawno mieć robiona Krzywa bo mam przykroczona normę.i jeśli wyjdzie mi zły wynik to pójdę do swojego ginekologa i mu nagadam.
-
nick nieaktualny
-
Pojawiam się i znikam u nas wszystko w porządku w sobotę braliśmy ślub wiec było zamieszania teraz muszę pozałatwiać kupę dokumentów wiec znowu będę malutko wchodziła. Bynajmniej żyjemy niedługo przeprowadzka jakoś ja chyba na majówkę zaplanuje badanie krwi mam 4 maja prenatalne drugie mam 9 maja a wizytę mam 16 maja na pewno w tym czasie się odezwę
Ps. tez jestem wykończona, ale chce już skończyć te studia tylko oddawanie pracy licencjackiej przedłużę sobie o 1 miesiąc (bo mam tylko stronę tytułową a trzeba oddawać do 13 maja)
DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 22:02
Strazaczka1990, megg, _izunia_, violett, mmargol, Ksosia, Pysiaczek89, Angela89, AniaLewandowska, bbeczka91, żabka04, claudiuszek, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgape89 wrote:Ja też lekko czuje ruchy takie ruchy jelit....
Ale we wtorek mam już test glukozy...w 20 tygodniu ciąży ponieważ mam nadczo glukoze 94 czyli przekracza normę. Boję się bardzo że wyjdzie cukrzyca ciążowa. Trzymajcie kciukimimo, że na czczo nadal miałam 90.
-
nick nieaktualnyStrazaczka1990 wrote:A jak go jest z tą glukoza ?trzeba ja wypić szybko od razu ?czy powoli po lyku,? To cała szklanka do wypicia
siostra mi mowilaStrazaczka1990 lubi tę wiadomość