WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Daje znak życia i idę spac. Dobranoc kochane!
Pirelko - gratuluje pykania
PS: koleżanka daje nam piękne łóżeczko, przewijak i taka bujako-kołyskę mechaniczną z bajerami. I w dodatku szczęśliwa, ze ktoś jej garaż opróżniaHi hi.
A do spania z nami (plan do 6 miesiąca) kupie coś, co sie tu nazywa co-sleeper, takie ustrojstwo trochę jak łóżeczko turystyczne, ma opuszczana jedna ścianę na wysokość łóżka, tak tez ustawia sie materacyk, i całość jest mocno przymocowana do łóżka rodzicow. W ten sposób mały ma swoje wyrko, a jakby śpi z nami. Najlepiej jak trzeba karmić w nocy - nie trzeba z łóżka wychodzićO, takie: https://sheetsatthebeach.com/wp-content/uploads/2014/02/co-sleeper.jpg
Ubranek nakupilismy jak wariaci, ale wszystko przez internet. Zobaczymy co to przyjdzie.
Dobranoc.
PS2: Gdzie jestes Bratku???Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 08:22
-
mmargol wrote:nie martw sie na zapas, mialam identyczna sytuacje, glukoza na czczo w 1 trymestrze 99, krzywa zrobilam dopiero 18/19 tydzien i wyszlo wszystko dobrze.
Ja mialam cala filizanke do picia, pozwolono mi dolac sok z pol cytryny (mialam przygotowany w butelce po wodzie). Kazala wypic wszystko na raz.
Ania najserdeczniejsze zyczenia na nowej drodze! powodzenia z praca lic
Ojej to mnie pocieszylasz bardzo. Dzięki -
Ksosia wrote:Ja tez, kochana... Jestesmy najstarsze ciaza a najmniej czujemy
Moze to przez te nasze duze brzuchy... Moze mamy wiecej wód i nasze dzieci maja wiecej miejscanaprawde nie wiem jak to sobie tlumaczyc...
A wiesz ze moze tak byc. U mnie waga ruszyła ładnie dopiero jakies 3 tygodnie, od dwóch tygodni mam regularny przyrost 0,4-0,5kg.
Brzuszek mały, ale jednak rośnie
Dzierzba, kochana. Jak ja Cie rozumiem.
W zeszłym roku moim celem biegowym (i w sumie takim rocznym, bo takto sobie żyłam, remont, praca, dom, piwko) był maraton. Przebiegłam 26 kwietnia. Czas raczej średni, ale chodziło o to zeby przebiec, bo na kolejny rok cel bedzie ambitniejszyrośnie w brzuchu
kiedys jeszcze na pewno wystartuje.
Jak poszłam na start połówki z M i jego bratem to jak juz ruszyli, to ja w tym zgiełku i hałasie wyłam. Miałam okulary, wiec nie było widać. Ale wylam z żalu.
Teraz w niedziele znowu idę start z M i kolega. Bedą biegli na dychę, ale jednocześnie bedą startować maratończycy. Jak sobie pomyśle to oczy zachodzą łzami
Mam nadzieje ze znow bedzie słońce i okulary zasłonią oczy:)Dzierzba lubi tę wiadomość
-
Witam się
u nas brzydka pogoda ale cieszę się ze nie pada bo na budowie mogą działać. Dziś wizyta!!!
co prawda nfz więc o ile USG będzie to pewnie bez jakichkolwiek pomiarów. Na szczęście w środę będzie drugie już prywatnie. Spisuje od rana listę moich dolegliwości które gdzieś w międzyczasie się pokazały bo znając życie wejdę do gabinetu i zapomnę wszystko.
AniaLewandowska lubi tę wiadomość
-
Trzymajcie kciuki, mamy dziś usg połówkowe. Dobrego dnia mamuśki
Angela89, Dzierzba, kamciaelcia, żabka04, AniaLewandowska, Malutka92, _izunia_, Pysiaczek89, claudiuszek, A_n_k_a_80, martta, mmargol, bbeczka91 lubią tę wiadomość
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cudCóreczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
nick nieaktualnyWitam sie w 20 tygodniu
U mnie slonecznie, ale ostatnie dwa dni tez sie tak zaczynalo, a potem sie chmurzylo, wiec zobaczymy jak bedzie
Zaraz wybywam na miasto troszke pokorzystac z dobrej pogody.
Powodzenia na wizytach!mmargol lubi tę wiadomość
-
Ulfstein to znaczy, że nie jestem odosobnionym przypadkiem.
Ja po połogu wracam do treningów i może się uda zaliczyć jakieś przyzwoite czasy na połówkach i dychach jesienią 2017 ale to zależy od mojego samozaparcia i pomocy innych przy bąblach. Maraton może wiosną 2018 bo mi się marzy złamanie 3:20 bo ostatnio trochę brakło
No zobaczymy.
Pirelka pewnie bąble zaczynają pukać. Jeszcze trochę i będziesz miała armagedon w brzuchu. -
Ja po pologu chce się zapisać na crossfit mąż mówi że to za ciężkie jak na tyle miesięcy bez ćwiczeń ale trudno do lata trzeba będzie schudnąć. Przynajmniej mąż obiecał ze z 2,3 razy w tygodniu zostanie z maluszkiem żebym mogła ćwiczyć
już mi tego strasznie brakuje.
Kurde weszłam na wagę a tam 5 kg więcej :-o w ciągu 2 tyg półtora kg przybylo.
Dzierzba, AniaLewandowska, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Ja po pologu chce się zapisać na crossfit mąż mówi że to za ciężkie jak na tyle miesięcy bez ćwiczeń ale trudno do lata trzeba będzie schudnąć. Przynajmniej mąż obiecał ze z 2,3 razy w tygodniu zostanie z maluszkiem żebym mogła ćwiczyć
już mi tego strasznie brakuje.
Kurde weszłam na wagę a tam 5 kg więcej :-o w ciągu 2 tyg półtora kg przybylo.
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
Według bbf mam bardzo dobry przyrost
pośrodku wykresu:) wyczytałam że w 1 trymestrze mniej więcej miałam przytyć ok 3 kg, w 2 -6 kg a w 3-ok 4:) także nie jest źle mieszczę się w przedziałach
choć czego ja się spodziewam jak słodycze na tony ida:P
-
nick nieaktualnyWitam się
Little jak możesz i już czujesz ze czas na l4 to sie nie krępuj i poproś gina.
To już chyba czas na odpoczynek
Nie znudziło się kochana zawsze coś możesz sobie zorganizować przecie mamy więcej w tym okresie weny:-)
Na prawko idź nie musisz się tłumaczyć gdzie byłaś w razie kontroli a zadko są i trzeba mieć pecha ale wątpię żeby była(ja już jestem rok na l4 nie ciazowym;-) i miałam raz kontrolę na polecenie dyrektora weryfikowane zgodność l4) zawsze możesz powiedzieć że byłaś w sklepie na spacerzeto uwzględnia bo masz prawo chodzić jeśli l4 chodzące masz:-)
Będzie czas na zakupy dla dziecka czy coś innego:-)
Strazaczka dasz radęzależy jakie labo różne mają te kubki wielkości weź cytryne lepiej wchodzi:-)
Ja zawsze robię morfologia na czczo:-)
U mnie córką chora przeziębiona wrrrr
Ania wszystkiego najlepszego!!!!
Dużo biegania ale wspaniały czas:-)
Życzę udanych wizyt
Miłego dnia:-)
-
nick nieaktualnyA nam udało zapisać się na USG połówkowe na dzisiaj na 17.30.
Na obiad pyszna lassagne
Pogoda cudowna, będziemy mogli wyjść z małym na rower.Na niebie ani jesdnej chmurki.
Angela89, Dzierzba, żabka04, _izunia_, AniaLewandowska, mmargol lubią tę wiadomość
-
Hej
Little Red Fox brzuszek piękny, a mój wydaje mi się niewiele mniejszy
Też zastanawiam się nad zwolnieniem i sama nie wiem, biję się z myślamiz jednej strony bym jeszcze popracowała, z drugiej dobijają mnie dojazdy i poranne wstawanie... Idę na wizytę za tydzień i muszę coś do tego czasu postanowić.
Powiem Wam, że na targach mamaville nie było nic ciekawego.
A łóżeczko planujemy kupić takie zwykłe drewniane do mieszkania i turystyczne wyjazdowe, do tego bujaczek.
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam, że mi się marzy bieganie i od lat bezskutecznie próbuję. Nawet buty za 500 zł nie pomogły. Jakoś jak patrze na biegaczy to oni tak lekko zwinnie i bez żadnego wysiłku biegną, a jak ja biegnę to walę kopytami jak koń na ugorze, sapie jak lokomotywa towarowa no i za pierwszym zakrętem już mam dość. Dużo osób mówi, że trzeba przebrnąć przez pierwsze dwa tygodnie, a potem to już życia bez biegania nie będzie. Powiem Wam, że ja bez względu czy to pierwszy czy siódmy tydzień nie mam ciągot do biegania. Widać to nie sport dla mnie.
-
nick nieaktualny