WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa się do biegania nie nadaje zrobiłam się leniwa od kad lekarz zabronił mi sportu że względu na wyskakujace biodra i związana z nim operacje.
Nie mam ochoty ani siły nawet ćwiczyć a o bieganiu nie wspomnę szkoda i pomyśleć że kiedyś grałam na zawodach w piłkę ręczna,koszykówke czy siatkówkę miałam grać w reprezentacji Polski w ręczna miałam iść do szkoły sportowej a tu decyzja lekarza zapomnij o sporcie!!!!!
No cóż......
Ale podziwiam takie osoby które biegają -
Sophia nic na siłę. Bieganie trzeba polubić bo po co to robić na siłę? Na pewno jest sport, który ci podpasuje. Ja np. nie cierpię fitness choć parę razy się za to zabierałam, a bieganie kocham i nie wyobrażam sobie już życia bez tego.
Bieganie stało się teraz modne dlatego sporo osób "biega" jednak nie będę tu się wypowiadać na ten temat. Nie ma co ulegać modzie, ważna jest aktywność sama w sobie, a jej forma to już całkiem indywidualny wybór.
-
Ja też nie mam serca do biegania, a i ortopeda stwierdził, że to nie jest dobry pomysł ze względu na moje kolana
Fitness uwielbiam i mam zamiar wrócić do niego pełną parą po porodzie, a teraz iść na zajęcia dla ciężarnych o ile mój lekarz nie zabroni ze względu na przebytą operację.
-
Witam się w pochmurny dzień.
Wczoraj takie słoneczko a dzisiaji taki podobno cały tydzień ma być. Oby to się zmieniło bo nic się nie chce przy takiej pogodzie.
Lecę coś zjeść i biorę się za prasowanie. Nie lubię tego ale już się nazbierało.
Powodzenia na wizytach
Miłego dnia -
Dzierzba wrote:Sophia nic na siłę. Bieganie trzeba polubić bo po co to robić na siłę? Na pewno jest sport, który ci podpasuje. Ja np. nie cierpię fitness choć parę razy się za to zabierałam, a bieganie kocham i nie wyobrażam sobie już życia bez tego.
Bieganie stało się teraz modne dlatego sporo osób "biega" jednak nie będę tu się wypowiadać na ten temat. Nie ma co ulegać modzie, ważna jest aktywność sama w sobie, a jej forma to już całkiem indywidualny wybór.
to znów postanawiam, że zacznę biegać...
Dzierzba lubi tę wiadomość
-
Mi endomomdo caly czas sugeruje ze sie lenie ostatni raz biegalam jeszcze nie wiedzac, iz jestem w ciazy 29 grudnia kilka dni później test pozytywny
Lekarz w pierwszym trymestrze zabronił wysiłku a teraz sie boje jednak to 3 miesiace bez ruchu i 8 kg wiecej
Ale korci nnie strasznie by iść pobiegać. -
Dzierzba masz fb? Znajdź mała sówka - kobieta naprawdę szyje tanio, wiem bo szukałam wszędzie taniego kompletu do wózka i łóżeczka. Możesz zapytać ile weźmie.
Ula jesli się zastanawiasz nad L4...myślę ze dla waszego chocby lepszego samopoczucia warto iść na L4. Pamiętaj ze jesli ciebie meczy wstawanie i dojazdy- maluszka też, a po co go denerwowaćteraz macie odpoczywać, wysypiać się i spędzić ten czas na relaksie:)
Dzierzba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mychakruszyna właśnie z tego względu się zastanawiam nad L4. Wstaję przed 6, dojeżdżam ok 50 min i męczy mnie to. Do tego mam porównanie- po męczącym miesiącu w pracy okazało się, że nasza córa jest kilka dni mniejsza niż by wynikało z poprzedniego usg, posiedziałam 2 tyg w domu i nadrobiła, wręcz poszła jeszcze do przodu. Na pewno ma na nią wpływ moje zmęczenie. Boję się tylko, że w domu zacznę fiksować, nie jestem typem kanapowca
-
Ula ja tez muszę być ciągle w ruchu i chyba przesadzam bo boli mnie brzuch. Ale nie jest tak źle z wolnym czasem
dziennie staram się iść na szybki spacer czy do sklepu idę okrezna droga, no i w domu robię rzeczy które zalegały od dawna np porządki w szafkach
ok 13 biorę się za obiad także nawet nie wiem kiedy mi ten czas leci :)a przynajmniej jesli czuje się gorzej mogę poleżeć bo nigdzie się nie spieszę
Ulfenstein, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiałam to napisać co mychakruszyna
Dokładnie nawet jak przeniesz z dźwignię czy będziesz zmęczona położyła się przed tv i możesz drzemke sobie zrobić.
A gniazdko można odświeżyć bo potem czasu nie będzie na wielkie sprzątanie hihi
Fakt jak się jest w domu to się niechce sprzątać ale po trochę można chatę zrobić na błysk.mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
Ula my ci nie pozwolimy popaść w depresję
będziesz tu częściej niż ci się wydaje więc nie będzie czasu na czarne mysli:) sama się lapie na tym ze za długo tu siedzę ale przynajmniej mam z kim pogadać no i rozwiać moje wszelkie obawy co do objawów ciążowych bo gdyby nie wy pewno na IP znamy się na cześć
a tak widzę że np bole to normalne i nie panikuje:)
-
nick nieaktualnyJa dopiero dotarłam do domu. Dobrze, że zjadłam to śniadanie bo kolejki w przychodni takie, że spędziłam tam okropnie dużo czasu. Ludzi full, aż krzesła były wszystkie zajęte..ale Pan miły mi ustąpił
od samego patrzenia można się rozchorować, jednej słabo, druga ma duszności.. masakra.
Internista mówił, że to nic groźnego w tym boku, że według niego to od kręgosłupa lub jelit, ale dla spokoju dał mi na usg jamy brzusznej. Potem badanie krwi, dopiero weszłam ok. 10.30... ciekawe jakie będą wyniki, bo babki gadały, że morfologię to do 10-tej najlepiej i że na czczo, mocz też pobierałam po 8, w dodatku jakiś mętny ze śluzem był. Każdy gada co innego i jak tu nie zwariować?
Próbuję dodzwonić się do dentysty bo ten ząb jakoś dalej doskwiera, ale nie odbiera niktmam dość tego latania po lekarzach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 11:19
Suzanna22 lubi tę wiadomość
-
Mycha dzięki. Napisałam do nich, może się podejmą.
Zaliczyłam właśnie 3,20 km szybkiego marszu i za pół h śmigam po Maksa, dojdzie kolejne 3,5 km :)Garmin to jednak wygoda. Nic się nie wiesza jak w endomondo, sygnał gps śmiga super.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 11:23
-
Tez biegam z garminem
Choć do chodzenia kupiłam sobie opaskę, bez gos, ale zlicza kroki
Tez garmina. No i powiadomienia działające z iosem -
Ulfenstein wrote:Tez biegam z garminem
Choć do chodzenia kupiłam sobie opaskę, bez gos, ale zlicza kroki
Tez garmina. No i powiadomienia działające z iosemale kiedy to będzie to ho ho!
-
dzis przyszła pierwsza paczka wylicytowanych ciuszków w rozmiarach 56-68
sfotografowałam perełki, reszta to duzo duzo spodni dresowych, bluzek, 99% super stan, a na zdjeciach jakies 20 % całości
choć nadal twierdze ze dla dziewczynek ładniejsze
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9414454f06bf.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/070b1c78a42c.jpgmychakruszyna, Dzierzba, Strazaczka1990, claudiuszek, A_n_k_a_80, żabka04, _izunia_, mmargol lubią tę wiadomość