WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kamciaelcia wrote:dzierzba , uwielbiam jeans, ale te to zaczynaja sie od 62
dla maluszka sa takie dresiki i chłopiece leginsy(chyba 30szt)Widziałam parę kompletów z jeansami na rozmiar 56 i nawet chciałam kupić ale pewnie by leżały. Kurde masz teraz ubranek, że ho ho!
Spadam po syna. Miłego dnia wszystkim.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 11:50
-
dzien dobry..
U Nas już lepiej.Zamówiłam dzis ciuszki przez internet.Powoli zaczynam kupować.
Jade zaraz na miasto,pochodzić po sklepach i musze no musze na hamburgera zahaczyć .Bo mi całą noc spokoju nie dawał
Jutro mam jechac na tą krzywą...Mam stresa ogromnego. ;c
całuski -
Ula89 wrote:Muszę to dobrze przemyśleć, ale czuję na sobie ogromną odpowiedzialność i boję się, że przedobrzę. Nic nie jest ważniejsze od Małej.
Powiem Wam, że cały czas zastanawiam się nad wózkiem i już nie wiem sama co wybrać -
Dzierzba wrote:Ja wcześniej miałam iron mana ale trochę zaczął być za słaby w pewnym momencie (bateria) a teraz dostałam forerunera 15 z funkcją śledzenia aktywności dziennej i dodatkowo pas hr. Fajnie bo nie muszę włączać trybu biegania i bateria dzięki temu trzyma dłużej. Może nie jest to zegarek do biegania ultra, ale na maraton w sam raz. Mój mi już obiecał, że jak w końcu wezmę się za ultra to mi kupi najlepszy
ale kiedy to będzie to ho ho!
Ale w koncu zdecydowałam sie na opaskę (vivosmart), bo w przyszłości nie wykluczam triathlonow, a do tego trzeba by znow wymieniać zegarek
Śliczna pogodaDzierzba lubi tę wiadomość
-
Eh cieszyłam się ze na obiad mam kupne pierogi...taaa patrzę do lodówki a tam 2 roladki surowe które wczoraj miały być na obiad ale niespodziewanie u mamy wylądowaliśmy no i muszę je dziś zrobić
z tego powodu ominą mnie zakupy w smyku bo miałam szybciej jechać do lekarza i zahaczyć o sklepy
..a tak siedzę nad roladami:P ale wole je teraz zrobić niż potem słuchać pretensji od głodnego chlopa co robiłam cały dzień. -
mychakruszyna u mnie masakra z tymi obiadami, nie chce mi się gotować zupełnie i kombinuję jak tylko mogę
wracam do domu najwcześniej o 17 i już nie mam siły stać przy garach. Ostatnio mąż wrócił do domu o 19 i jeszcze musiał obiad robić
my ciuszków mamy może z 10-15 szt., nadrobię jak będę siedzieć na zwolnieniuWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 12:03
-
Ja sie witam po weekendzie
Dzisiaj mam wizyte na 16:00 moze fasol pokaze co ma miedzy nogami,z rana udalo nam sie zalatwic ubezpieczenie na nowa mazde2, dzisiaj jechalam pierwszy raz i jest cool. Ja po zamowienie z SMYKA jade jutro do galerii, lepiej podjechac, niz placic za dostawe, mialy byc na dzisiaj moze jeszcze dadza znac
. Fasoli nadal nie czuje, jedynie rosnie mi brzuch i boli kolo pepka, ale smaruje. Musze ogolic nogi i krocze na wizyte
.
-
Ulfenstein wrote:Zastanawiałam sie czy nie wymienić mojego garmina 220 na 230, zeby miał powiadomienia i monitor aktywności.
Ale w koncu zdecydowałam sie na opaskę (vivosmart), bo w przyszłości nie wykluczam triathlonow, a do tego trzeba by znow wymieniać zegarek
Śliczna pogoda -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też do dentysty muszę się wybrać, dokończyć kanałówkę znaczy wypełnienie dać bo siedze z fleczerem jeszcze
A tak to chyba koniec zobaczymy, niech zrobi przegląd czy nic nowego nie doszło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 14:01
-
nick nieaktualnyNo ja też mam zaczętą kanałówkę, ale odczuwam ząb, ten obok też mam z próchnicą więc sama głupieję, który mi dokucza. Mam też niestety inne do leczenia, ale tylko te na razie odczuwam
więc po kolei...
Ale mam dość, myślałam że dotrwam do kolejnych wizyt i skończę ten ząb, nic nie będzie boleć, a potem kolejny a tu nicizobaczę co mi dzisiaj powie.