WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej mamuśki, nadrobiłam poweekendowo. My byliśmy na weselu koleżanki w sobotę, fajnie było w sumie, potańczyliśmy z mężem trochę, pojedliśmy, było sympatycznie. Ale nie powiem to nie to samo co zawsze, choćby z braku możliwości poskakania a nie gibania się z boku na bok, no ale coś za coś
Wczoraj wieczorem za to oglądając niektóre zdjęcia z soboty się popłakałam, że wyglądam jak wielka kulka, pomimo, że wszyscy mówią, że ciąża mi służy. Brzuch wystrzelił i jakoś mi się wczoraj właczyła tęsknota za fitnessem i treningami, więc doskonale Was rozumiem.... teraz robię co 2 dni te dla ciężarnych, ale to bardziej rozciąganie. No nic narazie musi wystarczyc...
Jakbyście szukały sukienek na takie okoliczności to mogę polecić stronkę piekanmama.pl co prawda normalnie ceny takie sobie, ale udaje się coś po promocyjnej cenie trafić ładnego. Ja na wesele właśnie tam kupiłam i jestem zadowolona
Pirelka strasznie współczuje, z tymi zębami to jakaś masakra wiem po sobie, przed ciążą o chwila jakaś kanałówka, wycinanie dziaseł i inne. Teraz byłam, ale na wymianie plomb tylko na szczęście. Trzymam kciuki za wizytę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 14:11
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypirelka wrote:No ja też mam zaczętą kanałówkę, ale odczuwam ząb, ten obok też mam z próchnicą więc sama głupieję, który mi dokucza. Mam też niestety inne do leczenia, ale tylko te na razie odczuwam
więc po kolei...
Ale mam dość, myślałam że dotrwam do kolejnych wizyt i skończę ten ząb, nic nie będzie boleć, a potem kolejny a tu nicizobaczę co mi dzisiaj powie.
Może kanał jest jeszcze nie wyczyszczony? Został Ci zatruty ten ząb? -
nick nieaktualnymartta dzięki
Angela, miałam czyszczony, usunięty nerw nawet.. miałam iść na wypełnianie kanałów w piątek, ale że wciąż czuję któryś to chcę sprawdzić, zanim się coś porobi gorszego. A może to nic złego.. może jeden kanał był zagięty i nie wyczyszczony jest do końca, nie wiem.. -
nick nieaktualnypirelka wrote:martta dzięki
Angela, miałam czyszczony, usunięty nerw nawet.. miałam iść na wypełnianie kanałów w piątek, ale że wciąż czuję któryś to chcę sprawdzić, zanim się coś porobi gorszego. A może to nic złego.. może jeden kanał był zagięty i nie wyczyszczony jest do końca, nie wiem..
Strasznie współczujeJa po leczeniu kanałowym 2 dni też czułam zęba ale później to przechodziło.
-
nick nieaktualnyAngela ja czułam swędzące dziąsła po wizycie, ale to minęło i bólu w sumie nie było. Nie jest to jakiś mega wielki ból, ale czuję.. nie wiem czy tak być powinno.
Niestety oddzwonili i dzisiaj nie da rady, bo i tak nie zdąży między pacjentami nic zrobić, a jutro na spokojnie ma czas i otworzy zobaczyć. Także czekam do jutra, a szkoda bo myślałam, że będę mieć z głowy. -
nick nieaktualnymartta wrote:i po co te głupie zęby się psują, powinny być dane raz na zawsze i dziękuje, grrr.... zawsze po wizycie u dentysty nachodzi mnie taka refleksja
-
pirelka wrote:A ja jestem zła na siebie, że podczas starań nie leczyłam zębów.. miałam na to mnóstwo czasu i okazji by się denerwować, a teraz to nie potrzebne. Niestety zawsze kasy szkoda było, nic nie bolało a stres był.. więc się odpuszczało, a teraz bieda bo chciałoby się już, a tu dupa..
no to prawda, zawsze lepiej przed, ale spokojnie, mam nadzieje, że jutro po wizycie będzie już lepiej. A tylko ten ząb czy jeszcze inne masz do leczenie?
kasa na to idzie straszna, ja w zeszłym roku to chyba w tysiącach wydałam niestety zawsze miałam coś skomplikowanego do roboty...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 14:43
-
Pirelka ja na szczęście wyleczyłam wszystko przed ślubem bo chciałam wybielić. Na pocieszenie powiem ci że przez cale aż 2 lata znów mi się ukazują ubytki:/ niestety takie mam zeby:/ ale w styczniu bylam ostatni zrobić i mam spokój. Choc dentysta uprzedzil ze kanalowki muszę choć raz na rok prześwietlać bo się torbiele mi robią
-
nick nieaktualnymartta wrote:no to prawda, zawsze lepiej przed, ale spokojnie, mam nadzieje, że jutro po wizycie będzie już lepiej. A tylko ten ząb czy jeszcze inne masz do leczenie?
kasa na to idzie straszna, ja w zeszłym roku to chyba w tysiącach wydałam niestety zawsze miałam coś skomplikowanego do roboty...sam jeden ząb kilka dobrych stów, obok na bank mam do leczenia i kilka innych też.. mam tylko nadzieję, że nie każdy kanałowo bo chyba zbankrutuję albo kredyt będę musiała wziąć
Przecież na ginekologa też idzie mnóstwo kasy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja w czwartek idę na połówkowe. Z ostatniej wizyty mam zdjęcie na którym widać siusiaka, więc ufam że ma rację
dostałam specjalnie dla męża, aby wiedział że będzie się teraz spodziewać pierworodnego, ale on się długo wpatrywał i twierdzi że nic nie widzi
a teraz idziemy razem na usg, specjalnie sobie wolne w pracy załatwił, bo na pierwszym prenatalnym się okropnie rozczulał, więc niech sobie popatrzy, skoro na kontrolne ze mną nie chodzi
-
Foksik u mnie dokładnie tak samo, z tym że do połówkowego jeszcze 11 dni...
ale też dostałam ostatnio fotkę dla męża, bo akurat ten raz nie mógł przyjechać, z tym że siurak był zakreślony przez lekarkę i rzeczywiście tam był heheja nadal waham się pomiędzy Kacprem a Filipem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 15:53