WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWspolczuje dziewczyny problemow z zebami, to nic milego, szczegolnie kanalowka. Zaliczylam gruntowne leczenie w okresie staran o malenstwo, powymienialam wszystkie plomby prawie i kupa kasy poszla, ale ciesze sie, ze mam to za soba, na razie poki co jest ok. Ale na rutynowa kontrole gdzies za dwa tygodnie sie chyba wybiore.
-
nick nieaktualnyA musze sie Wam pochwalic, ze kupilam dzisian pierwsze ciuchy ciazowe
legginsy i bluzke. Bluzka jest slodka, granatowa w groszki i slicznie wyglada w niej brzuszek
potem wrzuce fotke moze.
A do tego dostalam dwie czapeczki dla malego gratis
Ale musze znalezc sukienke na wesele w czerwcu i tu juz nie jest tak latwo. Moze znacie jakies fajne sklepy? -
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:Ja chyba znowu dzisiaj odwiedzam dentystę
czekam na telefon z potwierdzeniem.. oszaleję z tymi zębami, mam wrażenie że nigdy nie minie to uczucie doskwierania!
izunia, a jak u Ciebie wizyty u dentysty?
Teraz mam wizytę u dentysty za tydzień w poniedziałek. Mnie na szczęście nic nie boli. Następny ząb zacznie robić bo w tamtych dwóch jest lekarstwo. Trochę się wykruszylo ale jeszcze się trzyma. Zobaczę co mi powie w poniedziałek. Jeszcze trochę kasy na pewno wydam na te zęby. Średnio wizyty mam co 2 tygodnie.
Wyleczymy zęby to chociaż będzie wiadomo, że zakażenie od zepsutego zęba nie przejdzie na maleństwo
Pirelka to powodzenia jutro u dentysty.
-
Wkurzyłam się
ostatnie usg u mojego gin miałam w 11tc...i dziś znów mi nie zrobił.
dopiero 2 maja mam przyjść. I tekst do mnie"ruchy już pani czuje" a ja ze nie, na co się zdziwił bo przecież to 20 Tc więc powinnam czuć. Cholera po pierwsze to 20tc zaczyna się dopiero jutro więc dziś teoretycznie jest dopiero 18+6...więc chyba niekoniecznie powinnam czuć
zbadał tylko wysokość łożyska - nad pępek i długość szyjki-ponoć idealnie.
-
violett wrote:A musze sie Wam pochwalic, ze kupilam dzisian pierwsze ciuchy ciazowe
legginsy i bluzke. Bluzka jest slodka, granatowa w groszki i slicznie wyglada w niej brzuszek
potem wrzuce fotke moze.
A do tego dostalam dwie czapeczki dla malego gratis
Ale musze znalezc sukienke na wesele w czerwcu i tu juz nie jest tak latwo. Moze znacie jakies fajne sklepy?
Fajne sukienki sa z happymum ale nie wiem gdzie sklepy sa bo ja online kupiłam bluzkę.violett lubi tę wiadomość
-
Tak nfz:/ ale idę w środę na prywatne i chyba przeniosę ciążę do niego choc to inne miasto. Zastanawiam się tylko czy w przypadku konieczności wizyty na IP muszę jechać do swojego szpitala czy innego też mogę? Bo obecny lekarz pracuje w szpitalu u mnie i wolałabym tam nie trafić na niego.
Pochwale się tym sweterkiem za dyszkę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b3d98e1ba653.jpgbbeczka91, Dzierzba, żabka04, kamciaelcia, Ulfenstein, A_n_k_a_80, mmargol, Strazaczka1990, alinka, martta, _izunia_, Angela89, Broszka, AniaLewandowska lubią tę wiadomość
-
mychakruszyna wrote:Tak nfz:/ ale idę w środę na prywatne i chyba przeniosę ciążę do niego choc to inne miasto. Zastanawiam się tylko czy w przypadku konieczności wizyty na IP muszę jechać do swojego szpitala czy innego też mogę? Bo obecny lekarz pracuje w szpitalu u mnie i wolałabym tam nie trafić na niego.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b3d98e1ba653.jpgmychakruszyna, inzynierka lubią tę wiadomość
-
To my po wizycie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0704eff523d0.jpg
No i wszystko wskazuje na to, że mamy CÓRECZKĘ! Trochę byłam w szoku, bo przeczuwałam chłopca, a tu taka niespodzianka. Dostałam mnóstwo zdjęć, bo mój J nie mógł ze mną dziś pojechać ze względu na kurs z pracy. Obfite upławy, bóle brzucha, bóle kręgosłupa w moim przypadku są urokami ciąży. W związku z podwyższonymi wynikami glukozy dostałam skierowanie na krzywą, którą mam zrobić na kilka dni przed następną wizytą, która będzie 13.05. Niestety łożysko jest nadal niewiele nad szyjką, więc dostałam zakaz nawet na spacery. Dobrze, że mam ogródek to mogę chociaż zejść posiedzieć na dworze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 17:41
żabka04, claudiuszek, Ula89, Malutka92, Dzierzba, mychakruszyna, A_n_k_a_80, mmargol, Strazaczka1990, martta, _izunia_, Anulka01, Pauka, Angela89, violett, Broszka, Sabina, AniaLewandowska, bisacz, staraczka_85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOdebrałam wyniki wg poprzednich które robiłam mc temu to morfologia się poprawiła ale jednak niskiej normy.
Za to tsh wzrosłodo 2 wrrrrrrr
może dostanę większa dawkę letroxu zobaczymy w czwartek.
Mój gluko działa poprawnie bo wynik z labo zgadza się co do jednego
Wracając z wynikami zaszłam na gofra z bita śmietaną i owocami bo pięknie wyglądał na plakacie hihi
za 20 min się zmierze po nim .
Troche go spaliłam po drodze bo poszłam wokół osiedla hihi
A to moje ubranka dla synka
Na razie tylko 2 worki przejrzane:-)
Ta większa kupka w roku od lewej to sam rozmiar 80
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa4675244a82.jpgbbeczka91, claudiuszek, A_n_k_a_80, mmargol, Strazaczka1990, _izunia_, Sabina lubią tę wiadomość
-
mychakruszyna wrote:Tak nfz:/ ale idę w środę na prywatne i chyba przeniosę ciążę do niego choc to inne miasto. Zastanawiam się tylko czy w przypadku konieczności wizyty na IP muszę jechać do swojego szpitala czy innego też mogę? Bo obecny lekarz pracuje w szpitalu u mnie i wolałabym tam nie trafić na niego.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b3d98e1ba653.jpg
Mam taki sam
Na dzisiejszych zdjęciach zmiescilam
mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny