WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do kolysek, to moze doradzicie. Chcemy malego miec ze soba w sypialni najpierw, potem bedzie w swoim pokoiku, jak juz spokojnie bedzie spal w nocy
Ale tez pokoje mam na gorze, a wiekszosc czasu spedzamy na dole w salone i kuchni i maly bedzie z nami na dole w ciagu dnia.
Sprawdzi sie kolyska przenosna? Czy lepiej w sypialni polozyc lozeczko, ktore potem przeniesiemy do pokoju malego, a na dole miec osobna kolyske przenosna, ktora bedzie tam na stale?
Nie mam pojecia :p -
Violett
Zależy od dzidziusia. My mieliśmy kolyske w sypialni (mniej miejsca zajmuje )i mała z nami spała. Pierwsze założenie bylo tez takie ze dziecko szybko pójdzie spać do siebie do pokoju (stało się tak po pół roku ). Równocześnie w pokoiku małej bylo normalne łóżeczko z przewijakiem i wszystkie jej rzeczy. I założenie ze w nocy śpi w kolysce a w dzień w łóżeczku. ..no i mąż nauczył ja zasypiać na jeżdżącoi w dzień spała w kolysce. Teraz też tak zamierzamy zrobić
Ale przy osobnym spaniu niania elektroniczna juz była obowiązkowaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 17:58
violett lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy od sąsiadki odkupujemy taką: http://img05.allegroimg.pl/photos/oryginal/61/27/22/44/6127224474
Wydaje mi się, że kołyska na dole.Dziecko jak wyrośnie z kołyski to będzie na tyle ciekawe świata, że będzie chciało być w bujaczku. A na spanie możesz go zanieść na górę i zainstalować elektroniczną nianię.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 17:59
-
Macioszczyczka wrote:My od sąsiadki odkupujemy taką: http://img05.allegroimg.pl/photos/oryginal/61/27/22/44/6127224474
Wydaje mi się, że kołyska na dole.
Mam taką samą ale w kolorze orzech
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Violett wydaje mi się, że łóżeczko turystyczne naa dół jest praktyczniejsze. Posłuży dłużej, jak już maluch będzie stał i raczkował to wsadzisz go w "kojec"
. Jak kupisz lozeczkor turystyczne dwu poziomowe to spokojnie maluszek może w nim leżeć, jak będziecie na dole.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 19:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywróciliśmy
pogoda dopisała, a bałam się że zacznie padać, pochodziliśmy po parku, aż mnie nogi bolą, a wracając mąż zabrał nas na pizzę
taką prawdziwą włoską, na cienkim cieście z pieca opalanego drewnem...
przy okazji podskoczyliśmy do biedronki, bo miałam ochotę na coś słodkiego i trzeba było kupić kilka drobnostek, idziemy do kasy, ja do jednej (bo widzę nikogo nie ma), a mój mąż do drugiej, miałam w ręku tylko swoje rafaello i widzę, że kasa zamknięta, ale babeczka że mam podejść ona mnie jeszcze skasuje, patrzę męża nie ma z resztą zakupów, po chwili podchodzi, a kasjerka do niego "a pan niech się nie ustawia, pan w ciąży chyba nie jest"
hahaha...kamciaelcia, żabka04, mmargol, _izunia_, martta, Pauka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas też na działce zwykły materac w turystycznym
ale turystyczne jest o tyle fajne, że Borka wkładałam, gdy coś gotowałam. A on siedział bezpiecznie z zabawkami
no i przy okazji w razie wyjazdu jest wyrko, ktore służy do 3 rz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 20:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Angela mój młody w wieku 11 mc przeniósł się na kanapę i śpi na niej cały czas
na działce też śpi na tapczanie
Zatem turystyczne na działce czeka na siostrę, a drewniane w piwnicyagatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny