X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to żeby nie było już podejrzeń wstawiam i swoje (co prawda upubliczniam swoją wagę ale już jakoś to przeżyję:P )

wwdffobjlhll_t.jpg

a teraz idę odpocząć po pracy i się zdrzemnąć, bo mnie strasznie głowa boli :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 16:40

Malutka92 lubi tę wiadomość

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f52fdb89e544.jpg
    Chetna ktoras :)
    Truskawka -banan

Justyna_89, Judy, haneczka, Pysiaczek89, Ulfenstein, Madziuuuula, Żabcia_, Dzierzba lubią tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Niekoniecznie, bo na fotce widać, że usg jest na tym śliskim papierze :)
    Moja poprzednia dr drukowala obraz usg i żadnego nie miałam na śliskim papierze ;)

• haneczka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina.Irl wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f52fdb89e544.jpg
    Chetna ktoras :)
    Truskawka -banan

Przeszłaś naszą weryfikację :D

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, ja Cię znam nie od dziś, więc poświadczę za Ciebie jakby ktoś miał wątpliwości. :) Martynkę też widziałam :)

Angela89 lubi tę wiadomość

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jupi! udało się :) meega duże :/

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    Angela89 to zależy od jakości sprzętu,te nowsze właśnie drukują na śliskim papierze ;-) ja tez mam na śliskim
    nie od jakości sprzętu bo mojej byłej ginekolog usg było wysokiej klasy sprzętem tylko od tego jak jest połączone. Ja leżąc nie musiałam patrzeć na monitor usg tylko miałam przed sobą ekran i na nim wszystko się wyświetlało

• haneczka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, uczulam Was żeby nie podawać imienia i nazwiska. W końcu czytać nas może każdy w sieci. :) Wystarczy nick do forum gdzieś dopisany.

alinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Angela, ja Cię znam nie od dziś, więc poświadczę za Ciebie jakby ktoś miał wątpliwości. :) Martynkę też widziałam :)
    dziękuję ale tylko informuje jak może być ja wrzucę fote bo jestem prawdziwa. Wrzucę w piątek z widoczna data;)

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Przeszłaś naszą weryfikację :D
    Kurde zapomialam dodac kartki z imieniem .ale moge wstawic brudna szklanke :-D bo jeszcze nie umylam

haneczka lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Kochane, uczulam Was żeby nie podawać imienia i nazwiska. W końcu czytać nas może każdy w sieci. :) Wystarczy nick do forum gdzieś dopisany.
    Ale istnieje możliwość zbieżności imienia i nazwiska ;) przecież nie podajemy peselu i pełnych danych. Nie popadajmy w paranoje ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    najnowszej generacji :P ja chodze na takie samo :-P może to zależy od tego jakiej firmy i specjalny papier maja do tego,z reszta nie znam się na tym :-D
    wszystko zależy jak oni mają ten sprzęt podłączony może papier z drukarki jest bardziej tańszy niż ten wydruk bezpośredni z usg nie wiem, tylko wiem że oni tam byle jakiego sprzętu nie mieli.

• haneczka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko nie chce spać, tylko cały dzień zasuwa po domu od pokoju do pokoju i wszędzie wstaje, wszystko go interesuje. Zwiedza ;) Przynajmniej już się nie przewraca, bo początkowo ciągle sobie guzy nabijał, albo musiałam za nim chodzić krok w krok cały dzień. Urwis mały. :)

• Balerina Ekspertka

Wysłany: 19 lutego 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdjecie wstawie dopiero po wizycie wiec za tydzien :(

Bee a ty gdzie mieszkasz, widze ze w UK tylko gdzie?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a szkoda że mój aktualny dr tak nie ma bo wtedy z jednego usg miałam po 5-6 zdjęć a teraz dostaje jedno na magicznym śliskim papierze. Ale prenatalne robi na innym usg więc liczę że może też taki wydruk będzie :)

• Ewelina.Irl Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Moje dziecko nie chce spać, tylko cały dzień zasuwa po domu od pokoju do pokoju i wszędzie wstaje, wszystko go interesuje. Zwiedza ;) Przynajmniej już się nie przewraca, bo początkowo ciągle sobie guzy nabijał, albo musiałam za nim chodzić krok w krok cały dzień. Urwis mały. :)
    Moja przespala 3 h wiec sporo jak na nia . Ale to pewnie po szczepieniu

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie obrazilam sie haneczko.

Nerwy mi strasznie puscily. Uzupelnie Was na pewno dzis lub jutro. Na kartce zapisuje na biezaca. Ale maz wrocil i totalnie sie splakalam (nie przez bbf i podejrzenia) od wczoraj mamy z mezem troche problemow... Wiec teraz chillujemy pod kocem.

Mychakruszyna usun zdjecie :)
    Mysle ze jestes "zweryfikowana" a nazwiska w sieci lepiej nie udostepniac.

haneczka, Anulka01, Strazaczka1990, Behemottka lubią tę wiadomość

• Malutka92 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 14:53

haneczka, Behemottka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak zmieniając temat. Myslalyscie nad wakacjami? Tzn nad dalszym wyjazdem?
    Bo ja mam dylemat. Obiecaliśmy naszym dzieciom, ze tego roku pojedziemy do Chorwacji. Będę wtedy w 6 miesiącu. I kurczę nie wiem jak zniosę drogę :/ choć mój misiek mnie uspokaja, ze pojedziemy na 2 tury.
    A to już taki czas, ze trzeba coś rezerwować, bo pózniej zabije nas cenowo :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    Wczoraj bylam na Usg nerki prawej,bo miałam jakiś zastoj i pani dr powiedziała do mnie "pokaze pani miśka" co prawda usg słabej jakości ledwo ledwo było cokolwiek widać,ale widziałam kopniaka,ktorego nawet poczułam. Teraz jestem pewna jak wczoraj zobaczyłam i poczułam,ze już ruchy kruszynki odczuwam :-) delikatne jak muśnięcie motylka ;]
    Zazdroszczę już czucia ruchow :)

‹‹ 71 72 73 74 75 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ