WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ksosia wrote:Ja swoje zdjęcie wrzuciłam, ale chyba jednak z tabelki zrezygnuję.
Naprawdę pierwszy raz zrobiło mi się tak przykro, gdzie bbf miało być szczęśliwym okresem po 9 miesiacach na ovu...
Ksosia, fajnie, że wrzuciłaś fotkę i nie gniewaj się na mnie, bo to nic osobistego.
Czuję się poniekąd odpowiedzialna za Wasze dane z usg i wszystko to co mamy w tabelce, dlatego otwarcie powiedziałam o swoich wątpliwościach. Chcę mieć pewność, że udostępniam nasze prywatne informacje osobom wiarygodnym i nie traktuj tego osobiście.
Uznałam to za dziwny zbieg okoliczności, że masz najwcześniejszą datę porodu, wcześniej mało się udzielałaś a teraz znienacka oferujesz, że masz dużo czasu i zajmiesz się tabelką i dopiero dzisiaj wysłałaś mi zaproszenie w sprawie tabelki. Staram się być czujna. I wcale nie pogniewałabym się, jakby podejrzenie padło na mnie, bo to zbyt poważna sprawa.
Powinno nam wszystkim zależeć, żeby się uwiarygodnić w oczach innych, anie robić z tego powód do kłótni, czy nieprzyjemnej atmosfery na forum. Dlatego obstawiam przy wstawianiu fotek z nickiem czy też datą. Bee85 możesz tą weryfikację zaznaczać w tabelce, ale w związku z tym, że każdy może ją edytować proponuję, żeby Ksosia wstawiała jakiegoś plusika przy sprawdzonej osobie na pierwszej stronie. Dziewczyny na pewno pomogą zapamiętać, które osoby wrzuciły fotkę, więc nie powinno to być kłopotliwe dla Ciebie.
Justyna_89, Bee85 lubią tę wiadomość
-
Anulka01 wrote:Mmargol nie denerwuj sie. Ja nie chce podważać autorytetu lekarza, ale tsh ma wpływ na rozwój mózgu, a mózg nie rozwija sie przecież tylko do 12 tyg. No chyba ze ja czegoś nie wiem.
chyba, że coś mieszam -
dziewczyny kurde hormony ciążowe tu szaleją, dajmy już sobie spokój no. Kto chce to wysyła zdjęcie usg z nickiem a kto nie to trudno, będzie podejrzewany o trollowanie. To już naprawdę nie jest zabawne i idzie w jakieś absurdy. Jak tylko wrócę do domu to wrzucę to zdjęcie dla świętego spokoju, ale apelujemy, żebyśmy już się ogarnęły z tym tematem trolli itp
Ksosia nie rezygnuj tak łatwo, dobrze się spisywałaś, potrzebny jest ktoś to ma czas i mam nadzieję, jeszcze chęci do prowadzenia wątku. Może jak ochłoniemy wszystkie to będzie prościej na to spojrzeć z dystansem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 15:48
Bee85, Broszka, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Haneczka ja 6/7/8 tydz nic nie mogłam przelknac...w połowie 9 zaczęłam pożerać jak smok choć też wybrane rzeczy
Kurde - u mnie od dwóch dni mdłości mniejsze i zaczęłam jeść!!! Ale jak? W zoraj pisaliście o bigosie, to go zrobiłam. Zjadłam jakoś koło 13. A teraz przypomniałam sobie, ze bul temat naleśników - i właśnie zjadłam 5!!!! A czytając Wasze wpisy, zapatrzona w telefon, wkładałam kawałek do dzioba i oczywiście: spadło - Fuck! Na spodnie, bluzę... Ehhhh ciekawie wyglądają z powidłami śliwkowymi
Fotkę z Usg ostatniego zaraz wrzucęhaneczka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie popadajmy w paranoje .
Jak jest jeszcze jakis trol to sie wyda predzej czy pozniej . Miedzy innymi przeszlam na grupe na fb . A tu zagladam malo bo praca ,dziecko nie mam za bardzo czasu a z tel pisac mi ciezko .
Niewiem jak mozna podawac sie za kogos , krasc zdjecia . Ja mam brak czasu na idawanie kims kim nie jestem .
Sprawdzcie sobie mnie na fb Ewelina Zarębska . Plus tez email ktory haneczce podalam tez jest na te immie i nazwisko .
Ah brak mi slow na takie osoby . Bo teraz wszystkie jestesmy czujne i podejzewamy siebie nawzajem .
Milego popoludnia
-
Ewelina.Irl wrote:A to krew czy brazowe ?
Ja dostalam luteine jak mialam plamienia . Tez wlasnie w 9 tyg
Progesteron zawsze miałam bardzo wysoki. Ponad normę.
I nie wiem czy warto sie przejmować kropka wielkości 1mm.
Ale jak widać sie przejmuje.
To było koło 12. Od tamtej pory leżę i nic. Żadnego śladu ani na majtach ani na papierze. A latam co pół h sprawdzać. -
Ewelina.Irl wrote:A to krew czy brazowe ?
Ja dostalam luteine jak mialam plamienia . Tez wlasnie w 9 tyg