WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyna 89 druga ciąża, mam córeczkę wg. Suwaczka. Po 1,5roku od porodu zaszlam w ciążę. Doktor mówił ze po CC in2ciazy szybciej widać, ale nie sadzilam, ze aż tak szybko. I pow. Ze po CC daje 50%szans na poród SN. Wszystko okaże się 36tc. A do mnie i tak decyzja należy czy próba SN czy CC odrazu.
Justyna_89 lubi tę wiadomość
-
mychakruszyna wrote:Nie...w Rybniku ale ostatnia wizytę miałam miesiąc temu..i nie wiem czemu nie mam karty jeszcze ale ludze się ze w pn mi zalozy:)
No to jakieś badania krwi, poziom bety, zdjęcie testu ? Coś by się znalazło ale do poniedziałku można przecież z tą całą weryfikacją (dobrowolną) poczekać -
mychakruszyna wrote:Nie...w Rybniku ale ostatnia wizytę miałam miesiąc temu..i nie wiem czemu nie mam karty jeszcze ale ludze się ze w pn mi zalozy:)
ja tez karty ciązy jeszcze nie ma, chyba dlatego, że często zakładają jak sa już wyniki pierwszych badań
-
nick nieaktualnyUff, faktycznie malo przyjemnie sie robi. Tez mam podejrzenia, ale kto ich po takiej akcji nie ma? Mysle, ze warto zachowac zdrowy rozsadek.
A zmieniajac temat- dostalam od bbf darmowe konto i teraz mi pisza, ze czas przedluzyc abonament. Wiem, ze nie jest on potrzebny do rozmawiania na forum, ale cos fajnego trace? Bo nie usmiecha mi sie placicWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 15:21
-
nick nieaktualny
-
haneczka wrote:Bee moim zdaniem to dobry pomysł. Tylko w ten sposób nabierzemy do siebie większej pewności i zaufania. I na tej postawie zweryfikowałabym zaufaną listę. Bee85 możesz się tym zająć?
Okey, chociaż widzę opór wielu dziewczyn przed tą weryfikacją, może jak zrobimy to na priv to nastrój i atmosfera w wątku będzie jednak lepsza ?
A wyniki - czyli czy ktoś się chce zweryfikować wstawimy w tabelkę? -
nick nieaktualnyviolett wrote:Uff, faktycznie malo przyjemnie sie robi. Tez mam podejrzenia, ale kto ich po takiej akcji nie ma? Mysle, ze warto zachowac zdrowy rozsadek.
A zmieniajac temat- dostalam od bbf darmowe konto i teraz mi pisza, ze czas przedluzyc abonament. Wiem, ze nie jest on potrzebny do rozmawiania na forum, ale cos fajnego trace? Bo nie usmiecha mi sie placic
na różowej stronie nie mogłam prowadzić wykresu i w sumie nic więcej nie pamiętam i nie widziałam komentarzy pod wykresem. Nie pamiętam jak było z wiaodmościami, ale chyba normalnie można było cyztać. Kilka dziewczyn tu nie ma abonamentu, więc może więcej powiedzą -
violett wrote:Uff, faktycznie malo przyjemnie sie robi. Tez mam podejrzenia, ale kto ich po takiej akcji nie ma? Mysle, ze warto zachowac zdrowy rozsadek.
A zmieniajac temat- dostalam od bbf darmowe konto i teraz mi pisza, ze czas przedluzyc abonament. Wiem, ze nie jest on potrzebny do rozmawiania na forum, ale cos fajnego trace? Bo nie usmiecha mi sie placic
w podstawowym abonamencie nie możesz ogladać galerii brzuszków i usg.. widzisz tylko kilka wybranych.
i Twoja tabelka jest uboższa.. np.nie widzisz np ważnych informacji i dat dla danego dnia.
Ja miałam wykupić,ale po tej aferze na belly doszłam do wniosku,że nie będe ich dodatkoowo wspierać.
a po drugie nie jest to dla mnie takie ważne, bo wchodze tutaj najcześciej tylko do forum -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
violett wrote:Uff, faktycznie malo przyjemnie sie robi. Tez mam podejrzenia, ale kto ich po takiej akcji nie ma? Mysle, ze warto zachowac zdrowy rozsadek.
I w opisach poszczególnych tygodni informacje dotyczące Ciebie- mamy są dużo uboższe -jedno zdanie jest widoczne
(można sobie skopiować do jakiegoś pliku przed końcem abo, tego nie wiedziałam, że nie będzie i nie skopiowałam i żałuję, ale po aferze nie wykupuje abo!) -
Ksosia wrote:Ja swoje zdjęcie wrzuciłam, ale chyba jednak z tabelki zrezygnuję.
Naprawdę pierwszy raz zrobiło mi się tak przykro, gdzie bbf miało być szczęśliwym okresem po 9 miesiacach na ovu...
Rozumiem, Twój punkt widzenia, że powinno być to na priv a nie na forum, ale jak Haneczka napisała, że ma podejrzenia to z 5 osób jej zaproponowało, żeby napisała wprost o kogo chodzi. Źle/dobrze - tak postąpiła, Ty postąpiłabyś w tej sytuacji inaczej. Każda z nas jest inna.
Postaraj się proszę nie zrażać się, tylko potraktować to, co zrobiłaś jak dobry przykład zachowania - czyli uwiarygodnienia się - prowadzącej wątek ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 15:38
Justyna_89, haneczka, żabka04 lubią tę wiadomość
-
<a href=http://zapodaj.net/ec9c2e583f222.jpg.html>image.jpeg</a>
Nie wiem czy mi sie udało, bo czytam forum przez telefon, ale próbowałam wstawić, zeby potwierdzić moja prawdziwość
Jednak nie umiem przez telefonWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 15:41
Justyna_89, Bee85 lubią tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
Powiedzcie, bo nie chce wyjsć na panikare. Czy ślad krwi na wkładce, minimalnej wielkości, serio maciupki jakieś 2mm x 1mm taki nitkowy, to juz powód do obaw?
Zero jakichkolwiek śladów na papierze. -
Bee85 wrote:Tylko u mnie typy się zmieniają z godziny na godzinę
Nie, żartuje, obiecuję zareagować jak mnie coś mocno tknie, jak z Blair, narazie nie mam zamiaru robić nikomu przykrości.
Ale ciągle głosuję za weryfikacją - wrzucaniem zdjęcia - jakiegokolwiek (brzuszek, karta ciąży, usg) z nickiem z belly
A może robimy taki ranking do głosowania, kto komu najbardziej podpada pod trola ????
taki konkurs, przynajmniej będzie śmiesznie.
Dziewczyny ja nie zamierzam niczego tu nikomu udowadniać.
Jak ktoś ma ochotę czytać o wymiotach i zatwardzeniach to śmiało, nawet jakby był 45 letnim facetem.
Lata mi to.Bee85, Ulfenstein, Broszka, Dzierzba lubią tę wiadomość