WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Luliczek wrote:nie wiem czy na te prenatalne nie za pozno sie zapisalam, ale niby do 13t6d mozna robic a u mnie wychodzi 13t0d. Chyba nie ma źle, prawda?
Myślicie, że jest szansa juz wtedy dowiedziec się jaka płeć?
Żabcia_ wrote:Nie pierwsza spina nie ostatnia ja jak mój coś zaczyna to zaraz mówię do brzuszka: "widzisz jakiego masz ojca?" - zaraz skutkuje
Behemottka wrote:Kto jada salatki? Chwalic sie? Kusic prosze salatkami!
Tiktik wrote:Rocznice ślubu mam 22.09 juz 4 ale ten czas szybko leci:-)
Anulka01 wrote:Generalnie od 2 tyg nie wychodzę z domu...
Ale teraz mam większe zmartwienie:( po wczorajszej wizycie dzisiaj leci mi troszkę krew:( brzuch po bokach bolał cała noc. Jak wstałam wyszykować Kacpra do szkoły to nawet mnie coś kłuje:( Miałam iść dziś do fryzjera i na paznokcie, a ja tu leżę plackiem i modlę sie żeby wszystko ustało:( Normalnie szlochać mi sie chce...
DZiewczyny próbowałam nadrobić, ale zbrakło mi czasu! za dużo tego właśnie upiekłam rogaliki, i za godzinę wyjezdzamy do znajomych na weekend, nie bede miala czasu pisac, a juz sie boje ile bedzie do nadrabiania w poniedzialek, ale zmierze sie z tym wyzwaniem
Powiem Wam tylko, że byłam dzisiaj u endokrynologa w sprawie mojego TSH 4,07... nie wiem co mam myslec... kazal mi brac 25 eurtyxu (czy jak to sie tam nazywa), i za 3 tyg zrobic badania kontrolne: TSH, ft4 (!!!!!) i antyTPO. Przeraziłam się jak zobaczyłam ft4 o ktorym pisalyscie ale potwierdzil ze wlasnie to. To bardzo dobry endokrynolog, wiec musze zaufac. Ale powiedzial ze juz organogeneza zakonczona wiec zobaczymy po kontrolnych czy dalej leczenie czy odpuszczamy... no sie przerazilam! ( zabrzmialo jakby chcial powiedziec, co ma byc to bedzie, juz nie ma na to wplywu? No nie wiem, jakos szczesliwa nie wyszlam od niego.. ;/
Milego dnia i do poniedzialku!!
-
Anulka01 wrote:Ksosia rozwiej tu watpliwości dziewczyn i po sprawie. Bee haneczka podała osoby do których ma mieszane odczucia, moze Ty tez wyłóż kawę na ławę i raz na zawsze zamkniemy temat trolli.
Tylko u mnie typy się zmieniają z godziny na godzinę
Nie, żartuje, obiecuję zareagować jak mnie coś mocno tknie, jak z Blair, narazie nie mam zamiaru robić nikomu przykrości.
Ale ciągle głosuję za weryfikacją - wrzucaniem zdjęcia - jakiegokolwiek (brzuszek, karta ciąży, usg) z nickiem z belly
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 14:54
haneczka lubi tę wiadomość
-
Powiedziałam odnośnie kogo mam obawy, bo mnie o to poprosiłyście, ale nie miałam zamiaru nikogo tym urazić. Więc Ksosia, powiedz coś, ale się nie obrażaj. Bee85 dobrze mówi. Poza tym któraś z nas zna Cię z różowej strony i wstawiła się za Tobą, więc nie jesteś ta "zła" żeby nie było.
Justyna, dobry pomysł z tą datą i nickiem byleby ręcznie, np. na kawałku papieru toaletowego.
Czytam Was, jak się zajadacie różnymi rzeczami, a ja na jedzenie nie mogę patrzeć od 4 tygodni. Czy to znaczy, że i mi zaraz minie? Pocieszcie mnie. -
mychakruszyna wrote:Bee a na jakiej podstawie mamy się weryfikować? Bardzo chętnie to zrobię żeby w przyszłości nie paść ofiarą podejrzeń choć rozumiem obawy wszystkich.
Chyba Dzierzba i Anulka91 (ale nie jestem pewna?) już wklejały swoje usg z karteczką z ich nickiem - wiem, że można to podrobić, ale może trolowi się nie będzie chciało ? ) -
melduje, że bóle jak narazie minęły:) za 3 godzinki kończę pracę Droczę się własnie z koleżanką z pokoju, bo ma w domu 2 świnki morskie, które obydwie mają grzybice stwierdzoną przez weterynarza, i musi je kąpać w nizoralu. I mówię, jej żeby używała rękawiczek itp bo jeszcze mnie zarazi a ona się oburza, że przesadzam, kazałam jej odkazać mieszkanie bo one latają po mieszkaniu. W sumie trochę się droczę, ale nie chce żebym się zaraziła, wiecie jak to w rpacy, wiem, że ludzie mają zarazki, a te są dodatkowe.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Powiedziałam odnośnie kogo mam obawy, bo mnie o to poprosiłyście, ale nie miałam zamiaru nikogo tym urazić. Więc Ksosia, powiedz coś, ale się nie obrażaj. Bee85 dobrze mówi. Poza tym któraś z nas zna Cię z różowej strony i wstawiła się za Tobą, więc nie jesteś ta "zła" żeby nie było.
Justyna, dobry pomysł z tą datą i nickiem byleby ręcznie, np. na kawałku papieru toaletowego.
Czytam Was, jak się zajadacie różnymi rzeczami, a ja na jedzenie nie mogę patrzeć od 4 tygodni. Czy to znaczy, że i mi zaraz minie? Pocieszcie mnie.
Dlatego zapytałam czym Cię USATYSFAKCJONOWAĆ?
Nie chodzi o to, że ktoś ma podejrzenia, bo to naturalne, bo takim przejechaniu się na gówniarze, która nam relacje - co by nie było - zrujnowała, ale o to w jaki sposób to jest robione. Nie lepiej byłoby na priv pogadać? A nie rzucać "ona wygląda mi na trolla". To jest kurcze krzywdzące... to jest moja opinia, tak jak Twoją były podejrzenia co do mnie. Nie mam nic do ukrycia, więc śmiało pytaj.
Chętna jestem za weryfikacją - w jakikolwiek sposób, nawet utworzenie strony na fb - tylko rzucajcie pomysły w jaki sposób. Ja zaproponowałam zdjęcia USG z podpisem, to albo mi ktoś odpisał, że nie będzie wrzucał, albo po prostu tego nie zrobił... więc co ja mogę...? -
rety dziewczyny, ale Halina byłaby zadowolona jakby wiedziała jak tu namieszała, miał być nowy wątek, a to wraca jak bumerang. W miarę możliwości wrzucajmy po wizytach to usg opisane chociaż raz i z głowy. Już sama nie wiem, nie taki jest przecież cel tego forum, żeby w kółko coś sobie udowadniać, kto jest naprawdę w ciąży a kto nie. Trafiła nam się psychopatka, zdarza się niestety. Na szczęście niedługo to trwało na naszym wątku i też nie uzyskała jakiś danych osobistych zbyt dużo. Po prostu cieszmyy się z ciąż we wspólnym gronie, marudzmy na dolegliwości, wymieniajmy doświadczeniami i już nie analizujmy co kto i jak co??
Dzierzba, Sophia, Pauka, bisacz, Broszka, Behemottka lubią tę wiadomość
-
Bee85 wrote:Chyba Dzierzba i Anulka91 (ale nie jestem pewna?) już wklejały swoje usg z karteczką z ich nickiem - wiem, że można to podrobić, ale może trolowi się nie będzie chciało ? )
-
martta wrote:rety dziewczyny, ale Halina byłaby zadowolona jakby wiedziała jak tu namieszała, miał być nowy wątek, a to wraca jak bumerang. W miarę możliwości wrzucajmy po wizytach to usg opisane chociaż raz i z głowy. Już sama nie wiem, nie taki jest przecież cel tego forum, żeby w kółko coś sobie udowadniać, kto jest naprawdę w ciąży a kto nie. Trafiła nam się psychopatka, zdarza się niestety. Na szczęście niedługo to trwało na naszym wątku i też nie uzyskała jakiś danych osobistych zbyt dużo. Po prostu cieszmyy się z ciąż we wspólnym gronie, marudzmy na dolegliwości, wymieniajmy doświadczeniami i już nie analizujmy co kto i jak co??
Głosuje za nie analizowaniem, ale to jest jednak silniejsze ode mnie, i parę dziewczyn też dziś napisało, że ciągle o tym myśli. Co możemy zrobić ? Kryminały czytam i oglądam, gierka Criminal Case jest za nudna, głowa pracuje w tej kwestii niezależnie od mojego chciejstwaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 15:11
Moonicorns lubi tę wiadomość
-
Dobrze tu któraś napisała, jeśli ktoś ma ochotę czytać o bakteriach w moczu czy radach na zatwardzenie to niech sobie czyta
Nie rozumiem całego tego problemu czy prób weryfikacji.
A juz zakładanie, ze 'trollowi' nie bedzie sie chciało wydrukować i podpisać usg to naiwność. Panna prowadziła kilka wątków i to przez długie Miesiące. Gdyby nie to, ze wszędzie powtarzała te sama historie i lubiła swoje posty to mogłoby to nigdy nie wyjsć.
Natomiast nie podoba mi sie pobłażliwy i oskarżycielski ton. Ktoś rzucił podejrzenie na jakaś użytkowniczek,inna podłapała i juz tekst 'no, pani pielęgniarko, proszę udowadniac'.
Nastrój i atmosfera raczej sa tu kiepskieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 15:12
Sophia, bisacz, Dzierzba, Behemottka lubią tę wiadomość