WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć dziewczyny, to Wy poruszałyście kwestię ochrony przed owadami w ciąży? z tego co wiem, to preparaty Chicco są bezpieczne dla kobiet w ciąży, skutecznie chronią przed wszelką swołoczą
ale poważnie, jeśli macie w planach wycieczkę do lasu, to ochrona przed kleszczami to podstawa, tym bardziej że borelioza przenosi się z matki na dziecko. A przed komarami dla własnego komfortu :)ja w zeszłym roku, w ciąży z drugim synkiem, na siebie i na starszego psikałam spray Chicco, a w nocy włączałam taki gadżet odstraszający komary ultradźwiękami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 10:41
Cała nadzieja w kawie! A przy dwójce dzieci to muszą być dwie kawy! -
Hejka, ponawiam prosbe o weryfikacje
Termin porodu 14 wrzesnia chlopak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2017, 14:51
Angela89, kamciaelcia, Macioszczyczka, Strazaczka1990, mmargol, Dzierzba, żabka04, mychakruszyna, AniaLewandowska, _izunia_, Behemottka, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie dał sobie skubaniec zrobić ładnego ujęcia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/35359deed8e2.jpg
Dziękuje za wszystkie kciuki, nawet nie wiecie jak tego potrzebowałam. Dziś był dzień dobrych wiadomości. Łozysko daleko od ujścia na tylnej ścianie.Ułożony główkowo - to jeszcze z 500 razy się zmieni pewnie. Ryzyko wystąpienia ZD jest znikome według obliczeń a sam doktor jak pisałam wcześniej powiedział że synek jest zdrowy. Posiew ujemny więc czego chcieć wiecej? Ja chce tylko wytrzymać do 37 tc minimum. 28-29 tygodniu ponawiamy posiewy no chyba że coś będzie wcześniej wskazywało na infekcje. Ale ogólnie wizyta bardzo udana.Dzierzba, kamciaelcia, żabka04, mychakruszyna, Ula89, mmargol, AJrin, Malutka92, AniaLewandowska, megg, claudiuszek, Madziuuuula, Pysiaczek89, violett, A_n_k_a_80, _izunia_, Sabina, Sabina, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa po badaniu już, okazało się że można zrobić już prenatalne i miałam
dzieci strasznie skryte, buzi ani rusz nie pokazały, jedynie jedna dziewczyna nóżki w 3D i to by było na tyle. Pomierzyć jednak dało się wszystko, a to najważniejsze !
Moje wyniki okazały się dobre, mimo leukocytów i bakterii w moczu to wszystko od śluzunic brać nie muszę. Badanie wewnętrzne też miałam, nie ma żadnej infekcji, szyjka ładna.
Dzieci leżą główkami do dołu, ogólnie Pani dr mówiła, że bardzo podobają jej się te dzieci, bo ładnie równo rosną! Mają po ponad 200 g każdekamciaelcia, Angela89, Dzierzba, Ula89, mmargol, AJrin, żabka04, Robotka1, Malutka92, AniaLewandowska, claudiuszek, Madziuuuula, Pysiaczek89, bbeczka91, violett, A_n_k_a_80, _izunia_, Sabina, martta lubią tę wiadomość
-
Ula dobrze rozumuje ze ty z Warszawy?
-
To pozdrawiam sąsiadke i 3mam kciuki za jutro!
Ula89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja już dziś padam na ryjek, jestem tak zmęczona, że chyba pójdę spać wcześniej
naprawdę przyjemny dzień był, aż boję się pomyśleć co to będzie jak te prognozy o jutrzejszym deszczu się sprawdzą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 21:42
-
Ooo widzę, że już kolejne wózki kupione. Gratuluję decyzji
Ja się nie potrafię zdecydować, chcemy wózek kupić gdzieś w lipcu, do tego czasu jeszcze milion razy zmienię zdanie. No i widzę, że w przeciwieństwie do części z Was, ja większą uwagę zwracam na spacerówkę. W gondoli maluszek pojeździ tak długo jak będzie grzecznie leżeć/będzie się do niej mieścić, czyli max 6 m-cy. A spacerówka może i nawet 2 lata. Żabko, a oglądałaś X-landera X-cite? Jestem ciekawa jak wygląda na żywo. To jest na razie najtańszy pojazd na mojej liście, a bardzo podoba mi się sposób jego składania. Poza nim nadal mam na uwadze Quinny Mood i dołączyły jeszcze dwa modele: Mutsy Evo i Igo, przy czym Igo osiąga dla mnie zaporową cenę i raczej mogę o nim tylko pomarzyć.
Angela, Pirelka gratuluję udanych wizyt i dużych dzieciaczków.
Mychakruszyna, też sobie porę na farbowanie wybrałaś, ja bym chyba zasnęła z farba na głowie -
Nienawidzę FB!!! Miałam zamiar wejść na chwilę i pójść spać, a tu takie apetyczne zdjęcie placków ziemniaczanych... https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4f3606a7a0e8.jpg
Boże, nie zasnę...
Behemottka, pirelka, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
Bbeczko ja lubię xlandery mam xmova. Xcite jest wg mnie zgrabny i ładny, ale ma małe koła. Zależy na jakim terenie będzie używany. Ja też kładę nacisk na spacerowkę
mój młody ma 2 lata, a czasem wsiada do karocy, choć już coraz rzadziej
.
Mutsy miałam, ale transportera (w nim spacerówka była do bani), ale evo i igo są nowoczesniejsze u lepsze. Transporter nie był wart swojej ceny po 8 mc go sprzedałam.bbeczka91 lubi tę wiadomość