WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJestem jestem.
Dopiero weszłam do domu i zjadłam kolacje:-)
Zostałam na dworze z córką bo trzeba było przetestować jej nowy nabytek rowerek hahahah
Zajechalismy do Tesco i kupiliśmy rowerek
Ponieważ Pan z Allegro mnie wy....jal!!!
Zamówiłam rowerek na allegro i zapłaciłam a po 2 dniach dostałam e-maila że rowerów nie mają na stanie aukcje zamykają i proszą o info z danymi do zwrotu kasy.
Tak więc czekam na kasę
Pierwszy raz mi się to zdarzyło jestem fanka Allegro i lubiłam tam robić zakupy czy licytować teraz....... Nie ważne.
Byłam w tym sklepie pani pięknie mi zaprezentowała moje wymarzone modele pohezdzilam pomacalam i.......
Wersję 3w1. Czeka się do 4 tyg.
2300zł za anex sport piękny lekki
1700zł za camarello sirion 2kg cięższy od Anexa też piękny.
X Landera widziałam i sory ale mi już mi się nie podoba:-( bynajmniej nie modele z ostatnich lat.
Tak jak wcześniej pisałam już lata 2011 jestem skłonna kupić ale te nie!
1800zl bebeta żadne wow podobne do tych co mi się podobają. Nie wiem co to za wózek, jakie ma opinie itd ale zdecydowanie pojechałam pierwsze dwa.
Są bardzo lekkie, duża gondola,daszek bardzo mocno się naciąga na dziecko, pozycję leżące i siedzące no i lekki.
Jestem za anexem ale cena mnie powala tym bardziej że w mieście u mnie kradną wózki
Używanych mie widziałam.
Szczerze poszukam Anexa i siriona na ogłoszeniach może uszczelek używany i na pewno kupie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 18:58
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:
Byłam w tym sklepie pani pięknie mi zaprezentowała moje wymarzone modele pohezdzilam pomacalam i.......
Wersję 3w1. Czeka się do 4 tyg.
2300zł za anex sport piękny lekki
1700zł za camarello sirion 2kg cięższy od Anexa też piękny.
X Landera widziałam i sory ale mi już mi się nie podoba:-( bynajmniej nie modele z ostatnich lat.
Tak jak wcześniej pisałam już lata 2011 jestem skłonna kupić ale te nie!
1800zl bebeta żadne wow podobne do tych co mi się podobają. Nie wiem co to za wózek, jakie ma opinie itd ale zdecydowanie pojechałam pierwsze dwa.
Są bardzo lekkie, duża gondola,daszek bardzo mocno się naciąga na dziecko, pozycję leżące i siedzące no i lekki.
Jestem za anexem ale cena mnie powala tym bardziej że w mieście u mnie kradną wózki
Używanych mie widziałam.
Szczerze poszukam Anexa i siriona na ogłoszeniach może uszczelek używany i na pewno kupie.
Też się zastanawiam nad tym Anexem, ale opinii jeszcze o nich nie ma dużo i nie wiem co myśleć
-
nick nieaktualnyUla on zajął jakieś 1 miejsce w czymś tam nie słuchałam babki bo byłam podjarana wózkiem hahahahaha
Widziałem wersję gondoli bardzo łatwo lekko się prowadzi jedna ręka, potem spacerówka wkłada się w dwie strony bardzo ładnie wygląda nie widziałam tylko z fotelikiem:-( ale widziałam go w czterech kolorach piękny!!!!!!!!!
Ma dwa amortyzatory? Itd.
Ja znalazłam same pozytywne opinie.
Kamcia tak sirion i anex to nowe modele i nie ma używanych
Szkoda bo bym nawet pojechała do Warszawy hahahahWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 19:08
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Ula on zajął jakieś 1 miejsce w czymś tam nie słuchałam babki bo byłam podjarana wózkiem hahahahaha
Widziałem wersję gondoli bardzo łatwo lekko się prowadzi jedna ręka, potem spacerówka wkłada się w dwie strony bardzo ładnie wygląda nie widziałam tylko z fotelikiem:-( ale widziałam go w czterech kolorach piękny!!!!!!!!!
Ma dwa amortyzatory? Itd.
Ja znalazłam same pozytywne opinie.
Kamcia tak sirion i anex to nowe modele i nie ma używanych
Szkoda bo bym nawet pojechała do Warszawy hahahah
Ładny jest, ale mnie jeszcze nie przekonałpojedziemy jeszcze raz do sklepu i obejrzymy nasze 3 typy za jednym zamachem, mam nadzieję, że cos wybierzemy po majówce
Sprzedawcą też nie można do końca ufać, w końcu oni mają zysk z tego, że nam coś wcisnąWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 19:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak on jest za nowym.
Bardziej się martwi o kradzież.
A używane no sory ale wolę dołożyć te 300?500zł i kupić nowy.
Przeraża mnie jak czytam co dzieje na moim obecnym zamieszkania mieście to wózki to rowery dla dorosłych i nawet dziecięce kradną!!!!!!
Żałosne miasto tzn ludzie:-( -
Żabka
Może wystapcie do spółdzielni (zarządcy )o pozwolenie zamontowania na ścianie czegoś do przypinania wózka. Ja przypinam do rury od centralnego ogrzewania o tak naprawdę wolałam z mężem dźwigać wózek na 3.piętro (i tu przypinalam )ale moja sąsiadka z 4 piętra zostawia bez niczego wózek na samym dole bez zabezpieczenia
Ja też wolałam kupić nowy wózek -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Żabka
Może wystapcie do spółdzielni (zarządcy )o pozwolenie zamontowania na ścianie czegoś do przypinania wózka. Ja przypinam do rury od centralnego ogrzewania o tak naprawdę wolałam z mężem dźwigać wózek na 3.piętro (i tu przypinalam )ale moja sąsiadka z 4 piętra zostawia bez niczego wózek na samym dole bez zabezpieczenia
Ja też wolałam kupić nowy wózek -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Żabka
Ja też wolałam kupić nowy wózek
Właśnie rozmyślam co tu wymyślec.
Muszę obgadać jeszcze wozkownie /suszarnie w piwnicy.
Może tam.
Pomyślę popytam.
Jakby nie było to mniej schodów do piwnicy niż 3 wysokie piętro:-) -
zabka, u nas ogólnie wózkarni nie ma , ale ja jej nawet nie chce
nasza piwnica ma wąskie i strome schody, poza tym pala tam papierosy
a spacerówkę zaczelismy pozniej trzymać w pomieszczeniu, gdzie mieszkańcy zrobili sobie przechowalnie rowerów a spółdzielnia trzyma kosiarki-wyjscie jest na zewnatrz bydynku, ale robili nam problem (ci mieszkańcy)z dorobieniem kluczy -
nick nieaktualnyAle ludzie to świnie ahhhhh nie którzy myślą że to ich własność.
Kurcze nie wiem co zrobić chce mowy wózek i najlepiej Anexa albo siriona a boję się że ukradna.z drugiej strony nie można tak myśleć przecież nie możemy się dać zwariować!
A z drugiej strony jestem zmuszona kupić używany za nie wiele mniejsze pieniądze bo jak coś to Noe będzie mi szkoda:-(
Muszę coś wymyślec dobrze ze mam czas.
Zjadłam Grześka toffi bo po kolacji 95.
Tyle mojego:-))