WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
AJrin wrote:Hej dziweczyny właśnie sie przerazilam mam kolejny dziwny i bardzo niepokojący objaw ciąży i szalejacych hormonów, pojawil mi sie bolacy guzek pod brodą! Kurde nie wiem co to ponoć może być slinianka lub węzły ktore też tam przebiegaja. Polecaja wit c i wapno przez 3 dni. No nic jak do poniedziałku nie przejdzie ide do lekarza tylko jakiego!
Kochana lekarz rodzinny .Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 23:03
-
Angela, kusisz tym dresem ze Smyka z pierwszej fotki. Ja jestem zakochana w wersji dziewczęcej, ale jakoś szkoda mi tych 35zł
Kamcia, mam kawalera dla Twojej kotki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6c4a8854f277.jpgStrazaczka1990, Angela89, _izunia_, kamciaelcia, AJrin, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgatia, ciesze sie, ze wszystko ok u Ciebie
Wy tak piszecie o wadze maluszkow, a w mojej przychodni jakos nie wpisuja w karte wagi i mi tez nie podaja. Raz tylko podali w karcie na polowkowych, byla ok
Ale jestem ciekawa, jak moj synus przybieraagatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle niestety 8 w glosowaniu ogolnym.
Widac, ze jurorzy mieli kumpli w roznych Panstwach...
Coraz mniej rajcuja mnie te programy. Ustawka, ustawka, ustawka...
Podobnie jak w szubidubi "kto ma wiecej znajomych".
Dzien dobry!
Kawka przy mnie, sniadanko zaraz bedzie sie robic. Troszke bie wyspana ale daje rade
Na dworze pochmurno ale przez okno wchodzi tak przyjemny wiaterek, ze mam dreszcze -
AJrin wrote:Hej dziweczyny właśnie sie przerazilam mam kolejny dziwny i bardzo niepokojący objaw ciąży i szalejacych hormonów, pojawil mi sie bolacy guzek pod brodą! Kurde nie wiem co to ponoć może być slinianka lub węzły ktore też tam przebiegaja. Polecaja wit c i wapno przez 3 dni. No nic jak do poniedziałku nie przejdzie ide do lekarza tylko jakiego!
kiedys tak miałam (w sumie dwa razy), bardzo bolało wokoło guzka
u mnie stwierdzili kamicę ślinianek, miałam duzo kwasnego spozywać by slinę produkować
samo przeszło
-
babeczka
twój kawaler piękny, moja by jednak go nie doceniłajest wredna i nietowarzyska, bardzo stresuje sie kotami(tak to jest jak w ogołe domu nie opuszcza), bałabym sie że mogła by go zagryźć
tak jak weterynarza kiedydyś próbowała
witam sie i ja w 25 tcbbeczka91, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Strazaczka, kamciaelcia dzieki za pocieszenie nigdy tak nie miałam guz dzis jest ogromny i boli przy przełykaniu więc jade do lekarza.
-
AJrin wrote:Strazaczka, kamciaelcia dzieki za pocieszenie nigdy tak nie miałam guz dzis jest ogromny i boli przy przełykaniu więc jade do lekarza.
ale -jak juz pisałam-ból ogromny, pod palcami czuć malutkie zgrubienie, ale całość bardzo napuchnięta...dlatego obstawiam kamicę slinianek...u mnie na szczęście samo minęło (choć chyba 2 tyg trwało) bo byłam ciut przed maturą i nie wyobrażałam sobie tego wtedy wycinać
śmiali się ze mnie że mam "kosmiczne" choroby, nikt wcześniej nie słyszał o takiej przypadłości -
nick nieaktualnyWitam się z rana, ale dziś pospałam
wczoraj byłam u przyjaciółki i robiła wszystko, żeby Filip się poruszył i mogła poczuć ruchy pod ręką, bo mój mąż jej powiedział "wiesz jakie to fajne!!", a więc żeby go obudzić najpierw mnie słodyczami karmiła, później w brzuch pukała, głaskała, w końcu zaczęła mu na pianinie grać Mozarta (zawsze na Mozarta reaguje podskokami), aż w końcu książątko wysiliło się na malutkie drgnięcie. A jak od Cioci wyszliśmy to się rozszalało -
nick nieaktualnyagatia, no właśnie, przedwczoraj tak szalał, że nawet trochę utrudniał mi pewne czynności np w nocy spać nie mogłam, jak byłam z mamą u optyka i na nią czekałam tak się rozkopał na pęcherz, że nawet nie było gdzie z toalety skorzystać, a na szkole rodzenia tak przywalił, że aż cała podskoczyłam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bylam u internisty mowi ze to bakteryjny stan zapalny który powstał od krostki na brodzie! Konieczny antybiotyk na 5 dni! Kurde nie wiem sama co robic nie chce mi sie wierzyć, ze krostka na brodzie może spowodowac taki stan zapalny i duży guz na podbródku! Nie chce siebie ani młodego narażać nie wiem czy brać ten antybiotyk czy nie. Poczekam chyba do jutra i nede dzwonic do mojego gin co robić
Załamana jestem i ryczec mi sie chce.
-
Przepisal mi ciprobay u mnie jest problem bo na większość antybiotykow jestem uczulona.
-
dzisiaj wracam do tematu spodni i was muszę wypytać
mam zamiar kupić te z h&m ale nie wiem jak trafić w rozmiar
na co dzień nie nosze ich spodni (jeansów)
te, co mam, to sa w rozmiarze 42 , maja sporo lycry
sa dobre w każdej części, ale ten wysoki stan podwijam pod brzuchem
waże 82 kg, wzrost 164
jaki rozmiar zaryzykować???co jest w tym wszystkim dziwne, to h&m normalnie nie robi rozmiarów 46 , a ciązowe są
zwrot nie jest drogi, ale sam fakt takich zbędnych czynności mnie juz denerwuje -
nick nieaktualnyWitam się
Właśnie Odważyłam się zafarbowac włosy bo farba leżała już dwa tygodnie hihi
Marnie to widzę że będę zadowolona ;-(
Ale ewentualnie polecę do zabki może mają jakieś farby hahhaha oby nie
Kamciu ja osobiście mierzyłam w h&m spodnie od rurek po szerokie nogawki oczywiście dżinsy.
Kupiłam rozmiar 44 czarne z nogawki proste.
Zwykle spodnie z dodatkiem laykry.
Ponieważ w rurki nie weszłam na udach się zatrzymałamNo i u mnie problem bo mam szerokie biodra
Mam 80kg i 168cm.
Myślę że rozmiar 44 patrz:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2016, 10:19
kamciaelcia lubi tę wiadomość