WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AJrin ja brałam już 2 razy antybiotyk: od oprychy pod nosem i od stanu zapalnego dziąsła. Stan zapalny bardziej szkodzi dziecku, bo może ono się urodzić z wrodzonym zapaleniem.Antybiotyki sar najgorsze w I trym w czasie organogenezy. Jak lelarz kaarzey brać to lepiej weź. Kuruj się.
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki:) ja sie wistam z łóżka co prawda już po śniadaniu ale leżymy:) pogoda dziś trochę lepsza to po obiedzie skoczymy na rynek, choć dziś maraton w KRK więc pewnie ruch jak w Rzymie. Stwierdziłam, że uszyję sobie 2 sukienki bo patrzę na allegro ale takie szmatki mi się wydają a jak już jakaś fajna to oczywiście majątek(wiem, że już przynudzam z tą sukienką, ale mnie trafia:()
miłego dnia i odpoczynku
ps. ja osatnio miałam stan zapalny na w jamie ustnej na dziąsle, dentystyka mwiła, że nie jest to afta, ale nic mi nie dała miałam płukać szałwią i przeszło choć bolało z tydzień diabelstwo.
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Chwalę się moimi kombinacjami.
Nie cytujemy bo do wieczora usunę fotki
Takie kolory jak dziś wyszedł to ja od szkoły średniej a to 10 lat temu nosiłam ostatni razhahaha
Może być musze się przestawić
A jaki miałaś kolorek? Świetny odcień, ja sobie taki strzeliłam po urodzeniu córki -
agatia dzieki wiem stanu zapalnego sie boje poki co dziś apap jutro rano pojade do gin jak powie że brać to będę brać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, moj Tata juz pojechal do domu.. (przyjechal na 2 dni w piatek w gosci do nas)ja ogarnelam, i czekam teraz na tesciow za 2 godziny przyjada popilowac corcia a ja z mezem pojade do lekarza, rano znow biegunka to juz 4 dzien...jestem mega oslabiona glowa mnie strasznie boli nie bede dluzej czekac bo nie bede sie i dziecka narazac.... nie wiem czy beda kazali mi zostac czy nie, odezwe sie jak juz bede cos wiedziec. Buziaki :* Milej niedzieli!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2016, 11:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żabka fajny kolor
jaką farbą robiłaś? ja zawsze robiłam lorealem pure paprica, ale w ciąży tym nie farbuję. W ciąży robię kolorek aptecznymi, ale słabe są i szybko się splukuja. A po ciąży chce wrócić do blondu, więc na razie nic nie nakładam
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny