WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziwne to jest Kamciu przecież lekarze nam mówią że jest ok, synki wariuja co chwila pokazują że jest ok, samopoczucie jest lepsze a tu przychodzi dzień wizyty (u mnie bez względu jakiego choć na nas działa widzę nie zle diablo) i cukry nie świadomie rosną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2016, 19:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam sie po weekendzie, mam nadzieje, ze u Was wszystko ok, zaraz postaram sie Was nadrobic.
Mialam dzis wyjatkowa noc, obudzil mnie bol w okolicy prawej nerki kolo zeber, tak bolalo, ze nie moglam lezec, chodzilam i ogolnie myslalam, ze zwariuje :p przeszlo po pol godzinie, ptzed 6 rano to samo, ale przeszlo dopiero kolo 12, myslicie ze to moglo dziecie gdzies tam mnie kopnac albo sie ulozyc?
-
nick nieaktualnyViolett współczuję takich atrakcji
Nie wiem lekarzem nie jestem ale myślę że to dzidziuś się tak ułożył i gdzieś coś naciskać musiał.
Ważne że przeszło:-)
Na wizycie zapytaj gina.
Wiesz tam się wszystko rozchodzi, ucieka, ściska itd więc wszystko możliwe -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:To był ostatni słoik moich robionych ogorasow
Ja też już nie mam swojskich od mamy.
A dupa że mnie bo mogłam się zapytać i wziąść ale nie myślałam o nich.
Kamcia zostaje nam atak na warzywniak dla mnie z warzywniaka są najlepsze ogórki a wody kiszonej nie pije -
nick nieaktualnyNoo nie spodziewalam sie, ze moze tak bolec, co to bedzie przy porodzie :p
Ooo kolejna niefajna rzecz o jakiej nie mialam pojecia przy cc, niezle.
A wlasnie, rozgladalam sie dzis za wozkami i wczesniej moim faworytem byl xlander xmove, ale poczytalam troche opinii i bardzo zachwalany jest lupo comfort - miala ktoras z Was moze? Polecacie? -
nick nieaktualnyOgolnie to znalazlam go na takiej stronce i tu jest razem z fotelikiem cybex, ale mozna tez inny. Nie wiem jaki fotelik lepszy
A oto wozek, podoba m sie oczywiscie szary, ale granat tez spoko:
http://www.bobowozki.com.pl/wozki-zwrotne-4-kola/p/baby-design-lupo-comfort-2016-wozek-gleboko-spacerowy-fotelik-samochodowy-cybex-6635.phpWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2016, 20:27
-
Violett
Powrót wnętrzności nie następuje tylko po ccto u każdej z nas może powodować np omdlenia po pierwszym wstaniu stąd następuje ono w asekuracji położnej (właśnie przez ta pusta przestrzeń w środku )
Nie wiem jak jest przy porodzie
Po cc nie tyle rana mnie bolała co wnętrze w okolicach żołądka i zebra. ..oddychać nie mogłam. I ten szczegół mąż nawet zapamiętał. Z drugiej str mała była ułożona tylko miednicowo a w tej pozycji dziecko ma mniej miejsca a więc więcej mnie uciskalo -
nick nieaktualnyCo do porodu SN to hooooooo hooooooo
Nie chce straszyć ale no boli.
Każda kobieta jest inna i ma inny próg bólu. Jedne rodzą szybko a inne dłużej
Jedne mają bóle krzyża inne nie.
Bla bla bla
Jak to pierwsze dziecko twoje to pójdzie szybko bo nie wiesz czego się spodziewać, nie jesteś świadoma co cię czeka i jesteś w amoku??? Tak bym to ujęła wszystko szybko się dzieje.
Ważne że bol się zapomina po porodzie a dziecko wszystko wynagradza:-)
Ja teraz przy drugim porodzie dostaje leków, wahania czy cc czy SN?
Jestem nie zdecydowana tyle że u mnie problem jest taki że jestem bardzo słaba na ból
Przy porodzie z córką skupiłam się na sobie a nie na córce, nie współpracowałam z położnymi ale ja mówiła lekarzowi mojemu (gin prowadził ciaze i odbierał poród).
Córką dostała 8pkt bo ja przydusilam.
Gin się potem przyznał że już chciał mnie na cc brać
Oczywiście nie wiem jak się teraz to skończy bo doszła cukrzyca
Mnie po porodzie bolały zebra ale czy to przez flaki???? Nie wiem córka leżała wysoko i mnie uciekają na wszystko. Ja zgage miałam jak tylko oczy otwieralam i tak całymi dniamiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2016, 20:43