X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 maja 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia
    A już o tobie rozmyslalam
    Oby szybko znaleźli przyczynę, wyleczyli, wzmocnili i do domku

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja, gdyby nie to, że myślimy z mężem o drugim maluszku w najbliższej przyszłości, to nawet bym się nie zastanawiała i rodziłabym przez CC. Dla mnie poród SN to niestety ryzyko powikłań zdrowotnych i dla dziecka i dla mnie, godziny męki i bólu, a i tak może się okazać, że po x godzinach męki, może się skończyć cc, a wtedy po takim "podwójnym" porodzie dochodzi się do siebie najgorzej.
    Czy któraś z Was słyszała, albo sama stosowała te specjalne baloniki do rozszerzania pochwy? Kiedyś wyświetliła mi się reklama na fejsie i zastanawiam się czy to faktycznie działa.

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • _izunia_ Autorytet

Wysłany: 15 maja 2016, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia to dobrze, że Cię zostawili i od razu się Tobą zajęli bo to niepokojące i niebezpieczne jak tyle czasu Cię trzyma, biedna. Dobrze, że z szyjką i synkiem wszystko dobrze. Oby szybciutko Cię zdiagnozowali, wyleczyli i do domu puścili. Trzymam kciuki :)

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny, umiecie pocieszyc kochane jestescie :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bbeczka, taki podwojny porod ja wlasnie mialam z 1 corcia 16 godzin mekim2,5 gole pwrte i cc na koniec dojsc do siebie nie moglam po tym, maz musial mnie podnosci bo wstawac nie koglam, ropa z blizny leciala koszmqr, co do balonika to mi taki dali w szpitalu na wywowalniw, porodu ni3 dosc se nie przyjemne to malo skuteczne nic mi nie pomoglo :/

• agatia Autorytet

Wysłany: 15 maja 2016, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia szybciutko dochodź do siebie, jesteś pod opieką, a to najważniejsze. Nawodnią Cię, podadzą elektrolity i powinno być ok.

Bbeczka ja miałam pierwsze cc, teraz cc i planuję jeszcze trzecią dzidzię. Ale powiem Ci, że ja znowe bardzo chciałabym rodzicr sn, niestety nie wchodzi to u mnie w gre :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2016, 05:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 6 miesiacu!
    Spałam dzisiaj 4 godziny, a muszę wytrwać w pracy 8 albo 9 dzisiaj :( nie wiem jak to zrobię.

Macie też problemy ze snem, czy tylko mnie to meczy?

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 05:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mamy :/ od 4:30 nie spie.

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2016, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja spałam, ale jak usłyszałam jak maż zamyka drzwi to od razu oczy jak 5 zł, a potem zdycham z niewyspania.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2016, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie śpię od 5:30 synek mnie okładka kopniakami:-)
    A o 6 mąż wrócił z nocki.
    Czas wstawać ogarnąć się i później dziecko zaprowadzić do przedszkola.

Sarcia masz dobrą opiekę będzie dobrze.
    Zdrówka:-)

Mi dziś się śnił szpital tzn sale leżałam z 5 kobietami na sali.
    Z sutkow mleko sikalo mi :-) A o co chodzi nie wiem :-(

Miłego dnia:-)

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie spałam od od 3.30 :( moze pogoda, ciśnienie? A poszłam spac zmordowana o 23.30. No cóż zasuwam z synem na basen. Miłego dnia!p

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już też nie śpię, jadę dziś do rodziców poodycham świeżym powietrzem mąż zostaje przyjedzie na weekend widzę słońce może bedzye ładna pogoda
    Miłego dnia 3 mam kciuki sarcia

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z rana właśnie wypiłam glukoze mogłam dodac sok z cytryny wiec poszlo duszkiem :) nie było źle zobaczymy jak będzie później ;)
    Ciekawostka zanim podali mi glukoze sprawdzili poziom naczczo było 84 wiec podali.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się i ja
    w nocy spię jak zabita, często sikanie mnie nie moze wybudzić i ide do wc jak lunatyk
    oby ten stan trwał jak najdłuzej, bo w upały juz nie będzie tak dobrze spać

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry matki, córka jeszcze śpi a ja korzystam z chwili wolnego. Za dokładn miesiąc czeka mnie usg III trymestru już doczekać się nie mogę.

Sarcia dobrze że Cię zatrzymali, jesteś pod dobrą opieką

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ostatnio śpię różnie, ale chyba nie ma co narzekać, bo się wysypiam, tylko budzę się w nocy częściej. Jak już przysypiam młody zaczyna mnie okładać i trudniej jes znaleźć dobrą pozycję :P

ja póki co kawkuję, później zbieram się na fitness, nie mam pomysłu na dzisiejszy obiad :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    Witam sie z rana właśnie wypiłam glukoze mogłam dodac sok z cytryny wiec poszlo duszkiem :) nie było źle zobaczymy jak będzie później ;)
    Ciekawostka zanim podali mi glukoze sprawdzili poziom naczczo było 84 wiec podali.
    Bo musieli sprawdzić poziom zanim podadzą glukoze. Teraz najgorsze czekanie. Oby czas Ci szybko zleciał

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dIewczyny, wczora nie mogam aqsnac do, ponocy w tym szpitalu, dzismod 6 rano juz z termometrem biegali, a teraz od pol godzin kroplowka , jestem tak niewyspana jak bym cala, noc, przynajmniej na imprezie byla... pewnie po tym dadzq jakies zdechle sniadanie, no i traeba bedzie csekac na lekarza bo bedzie lazic no i zobaczymy co madrego mi powie no i kiedy do domu wyjde oczywiscie.... sama sie zastanawiam od czego tej biegunki upierdliwej dostalam, ze az w szpitalu wyladowalam..hmm

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    Sarcia no tam Cię jeszcze nie było ;) Ale dobrze zrobiłaś, ta biegunka rzeczywiście już była za długo. Raportuj co z Wami <3

Widzę, ze jestem nieliczna forumka która zasypia jak tylko sie położy i nie licząc przerw na siku, śpię jak kamień ;)

Poza tym u mnie był super weekend. W sobotę zakupy meblowe, a potem wielkie wymoszenie. Trzeba nam wcisnąć 3 pokoje w jednym ;) jutro przychodzą malarze! Ale się ciesze :) ruszamy z remontem :D

Poza tym wczoraj zamówiłam dla córki na urodziny prezent i pościel dla Dziedzica :) jeszcze tort muszę zamówić :) moja córeczka za 2 tygodnia kończy 5lat :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie tak zastanawia te usg 3 trymestru, bo w 1szym byłam u innego lekarza, ale badanie przeprowadził tak, że niczego się nie dowiedziałam, tylko tyle że wszystko jest ok, na kartce wypisane ryzyka chorób. Na 2gim byłam u swojej gin, nie dość że sprzęt miała gorszej jakości niż u siebie w gabinecie to też niczego się nie dowiedziałam, a usg nie różniło się wiele od tego co mam standardowo na wizycie, nie licząc że próbowała buzię w 3d uchwycić co jej nie wyszło :P samo badanie trwało 12 minut (na pierwszym leżałam 50). Więc może pójść do innego lekarza? następną wizytę mam w 27t+1d... więc pewnie będzie już za późno żeby się na kogoś porządnego zdecydować...

‹‹ 909 910 911 912 913 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ