WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny,
U mnie dzisiaj pogoda okropnadzisiaj jednak wraca siostra z weekendu, a jutro mąż z urlopu krótkiego
Kombinuję jak zamówić wózek i gdzie, bo okazało się, że sam wybór modelu jest najprostszy.. czekam na kontakt od sklepu, może uda się osobiście, bo wszędzie na zamówienie i wysyłka.. -
Sabina wlasnie senność totalna kazano mi szybko wypic kawe i coś zjesc zebym nie padla sama wracając. Wiec wstapilam na rozpuste
avteraz do pracy trzeba wracać.
Sabina, Broszka, żabka04, _izunia_, violett, mmargol, bbeczka91, Dzierzba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAJrin wrote:Sabina wlasnie senność totalna kazano mi szybko wypic kawe i coś zjesc zebym nie padla sama wracając. Wiec wstapilam na rozpuste
ale z gorącą czekoladą, bo kawy nie tykam
AniaLewandowska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAJrin wrote:Sabina wlasnie senność totalna kazano mi szybko wypic kawe i coś zjesc zebym nie padla sama wracając. Wiec wstapilam na rozpuste
A co sobie zafundowalas?
Edit. Już widzę. I zazdroszczę!!! KcemWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 10:41
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny, ale od rana zapierniczacie z postami
Ja wynalazłam nowy serial, więc piłuję, piłuję, piłuję
Słuchajcie, pomagam w organizacji wycieczki dla klasy szkolnej (wiek podstawówki 4-6 klasa). Zostało troche funduszu do rozdysponowania. Nie chciałabym proponować jedynie cukierków za to, może macie jakieś pomysły jakie upominki kupić dzieciom za te pieniądze?
Padła propozycja wpisywania imion dla dzieci.
Jestem jak najbardziej ZA jeśli wyrażacie taką ochotę, ale (!) bardzo prosze o wpisywanie imion wyłącznie w wiadomości priv. Nie nadążam za wszystkim tutaj, a nie chciałabym nikogo pominąć - zaznaczę tę informację w stopce.
Więc jeśli chcecie, aby imię Waszego maleństwa znalazło się na pierwszej stronie, to proszę o wiadomość priv!
Idę robić kawkę i do roboty!
Kiss, kiss! :*pirelka, Angela89, Kornelia85, Sabina, A_n_k_a_80, AniaLewandowska, żabka04, _izunia_, mmargol, mysza0406 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A jak sie wysyla priv? Glupie pytanie ale serio nie wiem.
-
nick nieaktualnyAJrin wysłałam Ci zaproszenia. W wiaodmościach masz zakładke "Zaproszenia". Jak mnie zaakceptujesz bedzies zmogła wysłać wiadomość
Zapisałam się do dr Pietrygi z Poznania (może ktoś zna?) na prenatalne. Prawie mi serce stanęło jak się dowiedziała, że wizyta 300zł! :o
Och.. matulku... Antosiu jaki Ty drogi jesteś Kochany! Obyś w wieku 13 lat nie trzaskał mi drzwiami mówiąc, że mnie nienawidzisz.....
Sabina, mychakruszyna, AniaLewandowska, violett, mmargol, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa sobie podaruję prenatalne, szczególnie dlatego, że mój lekarz na NFZ bardzo dokładnie Hanie mierzy.
Zrobiłam sobie kolaż
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c3fe3ca7c86.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 11:20
Kornelia85, kamciaelcia, Pysiaczek89, Angela89, żabka04, _izunia_, violett, mmargol, martta, AniaLewandowska, bbeczka91, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ksosia ja po długich staraniach o bąbla nazbierałam z 10 testów ciążowych, moj mąż stwierdził ze jestem nienormalna zbierając to ale powiedziałam mu ze jak nasz syn w wieku 15lat będzie mi wykrzykiwał ze jest niechciany, rzucę gowniarzowi w twarz testami:P a tak poważnie to postanowiłam ze zostawię tylko te dwa pozytywne na pamiątkę
Kurcze smutno mi myślałam ze mąż pojedzie na połówkowe ze mną ale ma dziś turniej piłkarski na kopalni i musi tam być. Miałam też plan podjechać po łóżeczko do sklepu ale tak myślę może panowie ze sklepu mi pomogą wnieść je do samochoduAniaLewandowska lubi tę wiadomość
-
ja sprawdzilam-moje usg w 30 tc nadal 130zł(bo to kolejne u nich)
sam doppler 80 zł(muszę podpytać czy przy okazji usg robi dopllera)
ale spytam tez czy gin mnie wyśle może w 30 tc na echo, wiec wtedy usg byłoby przy okazji-jak połówkowe
oczywiście usg 3d/4d ma swoja cene-230zł-ale mój lekarz od usg nie uznaje takiej zabawy i ostatnio na chwile przełączył , nawet fotkę pstryknął, kasy dodatkowo nie policzyłWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 11:27
-
nick nieaktualny
-
Macioszynka super kolarz jaka fajna różnica miedzy 17 a 20 tygodniem szok!
U mnie prenatalne 250. -
Pozdrawiam was z busa przede mną 2 h drogi, mi ostatnio zrobił szybkie ust bo mu powiedziałam że 2 tyg temu miałam polowke dokładne. Mnie tez czeka ta glukoza Ale jeszcze z 2 tygodnie poczekam bo chce ja zrobić już z badaniami przed wizytą żeby 2 razy nie chodzić.
-
nick nieaktualnyWitam sie w 24 tygodniu
Ja dzis wyjatkowo sie wyspalam, wreszcie przerwa w remontach, mialam cisze i spokoj i spalam do 10Teraz od godziny maluch buszuje mi w brzuszku, chyba tez zadowolony
Co do cisnienia, u mnie tez czuje, ze niskie, zaraz skusze sie na kawkeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 11:45