X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,

U mnie dzisiaj pogoda okropna :( dzisiaj jednak wraca siostra z weekendu, a jutro mąż z urlopu krótkiego ;)

Kombinuję jak zamówić wózek i gdzie, bo okazało się, że sam wybór modelu jest najprostszy.. czekam na kontakt od sklepu, może uda się osobiście, bo wszędzie na zamówienie i wysyłka..

• AJrin Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wlasnie senność totalna kazano mi szybko wypic kawe i coś zjesc zebym nie padla sama wracając. Wiec wstapilam na rozpuste :) avteraz do pracy trzeba wracać.
    2zhjs5j.jpg

Sabina, Broszka, żabka04, _izunia_, violett, mmargol, bbeczka91, Dzierzba lubią tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    Sabina wlasnie senność totalna kazano mi szybko wypic kawe i coś zjesc zebym nie padla sama wracając. Wiec wstapilam na rozpuste :) avteraz do pracy trzeba wracać.
    2zhjs5j.jpg
    Mniam, ostatnio też jadłam tam taką kanapeczkę na ciepło <3 ale z gorącą czekoladą, bo kawy nie tykam :P

AniaLewandowska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    2zhjs5j.jpg
    Ja bardzo nie lubię badania z glukoza. Straszliwie. I zazdroszczę Ci, ze już jesteś po :)

A co sobie zafundowalas? ;)

Edit. Już widzę. I zazdroszczę!!! Kcem ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 10:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny, ale od rana zapierniczacie z postami :)

Ja wynalazłam nowy serial, więc piłuję, piłuję, piłuję :)

Słuchajcie, pomagam w organizacji wycieczki dla klasy szkolnej (wiek podstawówki 4-6 klasa). Zostało troche funduszu do rozdysponowania. Nie chciałabym proponować jedynie cukierków za to, może macie jakieś pomysły jakie upominki kupić dzieciom za te pieniądze?

Padła propozycja wpisywania imion dla dzieci.
    Jestem jak najbardziej ZA jeśli wyrażacie taką ochotę, ale (!) bardzo prosze o wpisywanie imion wyłącznie w wiadomości priv. Nie nadążam za wszystkim tutaj, a nie chciałabym nikogo pominąć - zaznaczę tę informację w stopce.
    Więc jeśli chcecie, aby imię Waszego maleństwa znalazło się na pierwszej stronie, to proszę o wiadomość priv! :)

Idę robić kawkę i do roboty! :)

Kiss, kiss! :*

pirelka, Angela89, Kornelia85, Sabina, A_n_k_a_80, AniaLewandowska, żabka04, _izunia_, mmargol, mysza0406 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już wysłałam priv w takim razie :D

• AJrin Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak sie wysyla priv? Glupie pytanie ale serio nie wiem.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ajrin
    u góry po prawej 'społeczmość", nastepnie "przyjaciółki" i tam juz masz opcję 'zaproś"

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wysłałam Ci zaproszenia. W wiaodmościach masz zakładke "Zaproszenia". Jak mnie zaakceptujesz bedzies zmogła wysłać wiadomość :)

Zapisałam się do dr Pietrygi z Poznania (może ktoś zna?) na prenatalne. Prawie mi serce stanęło jak się dowiedziała, że wizyta 300zł! :o

Och.. matulku... Antosiu jaki Ty drogi jesteś Kochany! Obyś w wieku 13 lat nie trzaskał mi drzwiami mówiąc, że mnie nienawidzisz.....

Sabina, mychakruszyna, AniaLewandowska, violett, mmargol, bbeczka91 lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ksosia, z czemu aż w Poznaniu?

i gdzie twój avatar?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 11:16

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia ja pytam o usg 3 trymestru, to zaśpiewali mi 250zl. A to tylko usg, bez wizyty ;)

Jeśli moja gin mi kaze, to zrobie, ale jak nie nie to nie mam zamiaru :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:

Zapisałam się do dr Pietrygi z Poznania (może ktoś zna?) na prenatalne. Prawie mi serce stanęło jak się dowiedziała, że wizyta 300zł! :o
    U mnie prenatalne też 300 zł.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 11:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie podaruję prenatalne, szczególnie dlatego, że mój lekarz na NFZ bardzo dokładnie Hanie mierzy.

Zrobiłam sobie kolaż ;)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c3fe3ca7c86.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 11:20

Kornelia85, kamciaelcia, Pysiaczek89, Angela89, żabka04, _izunia_, violett, mmargol, martta, AniaLewandowska, bbeczka91, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie Usg 3 trymestru też 250 zł. No nic do przełknięcia.

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia ja po długich staraniach o bąbla nazbierałam z 10 testów ciążowych, moj mąż stwierdził ze jestem nienormalna zbierając to ale powiedziałam mu ze jak nasz syn w wieku 15lat będzie mi wykrzykiwał ze jest niechciany, rzucę gowniarzowi w twarz testami:P a tak poważnie to postanowiłam ze zostawię tylko te dwa pozytywne na pamiątkę :)
    Kurcze smutno mi myślałam ze mąż pojedzie na połówkowe ze mną ale ma dziś turniej piłkarski na kopalni i musi tam być. Miałam też plan podjechać po łóżeczko do sklepu ale tak myślę może panowie ze sklepu mi pomogą wnieść je do samochodu :P

AniaLewandowska lubi tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sprawdzilam-moje usg w 30 tc nadal 130zł(bo to kolejne u nich)
    sam doppler 80 zł(muszę podpytać czy przy okazji usg robi dopllera)
    ale spytam tez czy gin mnie wyśle może w 30 tc na echo, wiec wtedy usg byłoby przy okazji-jak połówkowe

oczywiście usg 3d/4d ma swoja cene-230zł-ale mój lekarz od usg nie uznaje takiej zabawy i ostatnio na chwile przełączył , nawet fotkę pstryknął, kasy dodatkowo nie policzył

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 11:27

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna

Mój też w czwartek nie będzie mógł być na połówkowym :( no trudno.
    O której masz usg?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 11:32

• AJrin Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszynka super kolarz jaka fajna różnica miedzy 17 a 20 tygodniem szok!
    U mnie prenatalne 250.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdrawiam was z busa przede mną 2 h drogi, mi ostatnio zrobił szybkie ust bo mu powiedziałam że 2 tyg temu miałam polowke dokładne. Mnie tez czeka ta glukoza Ale jeszcze z 2 tygodnie poczekam bo chce ja zrobić już z badaniami przed wizytą żeby 2 razy nie chodzić.

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w 24 tygodniu :)

Ja dzis wyjatkowo sie wyspalam, wreszcie przerwa w remontach, mialam cisze i spokoj i spalam do 10 :) Teraz od godziny maluch buszuje mi w brzuszku, chyba tez zadowolony :)

Co do cisnienia, u mnie tez czuje, ze niskie, zaraz skusze sie na kawke :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 11:45

‹‹ 911 912 913 914 915 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ