WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarcia, może ustala w szpitalu od czego ważne, że jesteście pod dobrą opieką.
Co do spania w nocy ja caly czas mam luki w spaniu budze sie często i nie śpię nawet 3 godziny.
Kurde minęło 40 min od wypicia glukozy a mi mega niedobrze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry po weekendzie
Sarcia - trzymaj się!
U nas weekend intensywny, dziewczynki miały ogólnopolski turniej tańca, wczoraj pokaz w mieście Capoeira. Było więc trochę biegania ale i zdążyłam się zdrzemmac
Sabina - ja ogólnie też nie mam problemów ze snem. Zasypiam jak kamień. Jedynie budzę się koło 6.
Jutro połòwkowe!!!! Ale się cieszę!!!!
Miłego dzionka
-
nick nieaktualnyAniaLewandowska wrote:Dzień dobry po weekendzie
Sarcia - trzymaj się!
U nas weekend intensywny, dziewczynki miały ogólnopolski turniej tańca, wczoraj pokaz w mieście Capoeira. Było więc trochę biegania ale i zdążyłam się zdrzemmac
Sabina - ja ogólnie też nie mam problemów ze snem. Zasypiam jak kamień. Jedynie budzę się koło 6.
Jutro połòwkowe!!!! Ale się cieszę!!!!
Miłego dzionka
No to śpimy dobrze we trzy -
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:mnie tak zastanawia te usg 3 trymestru, bo w 1szym byłam u innego lekarza, ale badanie przeprowadził tak, że niczego się nie dowiedziałam, tylko tyle że wszystko jest ok, na kartce wypisane ryzyka chorób. Na 2gim byłam u swojej gin, nie dość że sprzęt miała gorszej jakości niż u siebie w gabinecie to też niczego się nie dowiedziałam, a usg nie różniło się wiele od tego co mam standardowo na wizycie, nie licząc że próbowała buzię w 3d uchwycić co jej nie wyszło
samo badanie trwało 12 minut (na pierwszym leżałam 50). Więc może pójść do innego lekarza? następną wizytę mam w 27t+1d... więc pewnie będzie już za późno żeby się na kogoś porządnego zdecydować...
-
nick nieaktualnySabinka, no wlasnie nie wiesz ze gdzie diabel nie moze tam babe posle
no, a wiesz 5 dzien biegunke mialam to balam ze sie odwodnie, bo wszedzie trabia ze dlugotrwala biegunka w ciazy moze tylko szkody narobic, a ten nasz krolewicz 2 lata wyczekany to nie pozwole zeby cos sie stalo zlego, nawet jesli musze lezec w szpitalu
Szkoda mi mojej corci tylko bo bidulka sama z tatusiem zostala i co chwila sie pytala o mnie ale mqz niestrudzony poskromil naszefo brzdaca i wlasnie pisal ze zawiozl ja do, przedszkola -
nick nieaktualnya czy ono się czymś różni? bo na usg 2giego trymestru zrobiła tylko pomiary: główki, kości, sprawdziła narządy, ale to samo robi na każdej wizycie, dodatkowo dostałam ze 20 zdjęć na których nawet nie widać, że jest dziecko, a 200 zł wzięła
dziewczyny na bielskim wątku polecają jednego lekarza, więc może na niego się zdecyduję, a zawsze warto żeby ktoś trzeci na bobasa spojrzał -
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:a czy ono się czymś różni? bo na usg 2giego trymestru zrobiła tylko pomiary: główki, kości, sprawdziła narządy, ale to samo robi na każdej wizycie, dodatkowo dostałam ze 20 zdjęć na których nawet nie widać, że jest dziecko, a 200 zł wzięła
dziewczyny na bielskim wątku polecają jednego lekarza, więc może na niego się zdecyduję, a zawsze warto żeby ktoś trzeci na bobasa spojrzał -
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Sabinka, no wlasnie nie wiesz ze gdzie diabel nie moze tam babe posle
no, a wiesz 5 dzien biegunke mialam to balam ze sie odwodnie, bo wszedzie trabia ze dlugotrwala biegunka w ciazy moze tylko szkody narobic, a ten nasz krolewicz 2 lata wyczekany to nie pozwole zeby cos sie stalo zlego, nawet jesli musze lezec w szpitalu
Szkoda mi mojej corci tylko bo bidulka sama z tatusiem zostala i co chwila sie pytala o mnie ale mqz niestrudzony poskromil naszefo brzdaca i wlasnie pisal ze zawiozl ja do, przedszkola
Mądrze zrobiłaś. Ale wiadomo, jak się zostawia dziecko w domu to zawsze boli
Wy dwa lata, a my 3 lata na naszego dziedzica czekaliśmyjuż myślałam ze się nie uda... chcumialam zrezygnować ze starań i nagle puk, zaskoczyło
-
nick nieaktualnyNie jeszcze nie, czekam na lekarzy jeszcze obchodu nie bylo, w tym czasie sie umylam ogarnelam zeby wygladac w miare jak czlowiek a nie straszydlo
Ja tak samompo 2 latac staran odpuscilam, juz mialam dosyc zaczelam sobke szukqc dodatkowych zajec zeby wypelnic czas w wolnych chwilach a tu nagle okresu nie ma, juz powiem ci po tylu figlach, splzniajacych sie okresach w ogole nie uwierzylam ae to ciaza nawet nie pomyslalam a tu proszeSabina lubi tę wiadomość
-
Czekajac na 2 pobranie krwi załatwiłam wizyte u mojego gin no i niestety musze brać antybiotyk ale to bezpieczniejsze niż stan zapalny. Na szczescie mdłości po glukozie mi przeszły za 15 min ostatnie pobranie
-
nick nieaktualny
-
LRF no dokladnie tak godzina mdłości i zawroty głowy, że czytać nie było jak.
Mi zmierzyli cisnienie i 90/60 nic dziwnego ze sennie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się w ostatnim dniu 23tygodnia i...dniu USG połówkowego
:)w końcu dowiem się co mnie tak bardzo boli z prawej strony, proszę trzymajcie kciuki żeby to nie były problemy z łożyskiem tylko po prostu kopniaki maluszka.
_izunia_, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLekarze wlasnie poszli, no i powiedzieli ze mam pdwyzszone Crp, dzisiaj powtorza badanie i jesli bedzie wzrastac to podadza mi antybiotyk, wyniki moczu ok.zmartwilam sie tym troche ale co moge zrobic:/ najwazniejsze zeby z dIeckiem bylo wszystko w porzadku
mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny