X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kornelia85 wrote:
    mychakruszyna

Mój też w czwartek nie będzie mógł być na połówkowym :( no trudno.
    O której masz usg?

15.15:) już cała chodzę :( stresuje się bo boje się że te bole z prawej to coś nie tak bo to naprawdę taki ostry bol przy zmianie pozycji. Tak samo bolało mnie jak miałam laparoskopie jajników:/ no i ekscytuje się ze łóżeczko kupię potem :P

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza, dziekuje za informacje, bede obserwowac, dzis tak pobolewa mnie lekko, bardziej jak obite zebra, ale jak pojawi sie znowu taki silny bol, to za Twoja rada wybiore sie na IP, bo nie ma co ryzykowac.

Sarcia trzymaj sie, szpital to nic przyjemnego, ale wazne, zeby sie Wami dobrze zajeli tam.

Ja na krzywa wybieram sie chyba w sobote, takze ta przyjemnosc przede mna :p

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    U Nas dziś nawet słonecznie :) mnie jakoś.synka boli.Lenia mam i chyba nie wstaje :P ale.obiad trzeba zrobić :)
    Chyba syna nauczyłam spać w brzuszku.Kopał ciagle o 22.00polozylam pozytywke na brzuch i się uspokoił .Wiec chyba zasnal

Sarcia trzymaj się
    Kciuki za.dzisiejsze wizyty

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 11:48

• _izunia_ Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

U mnie pochmurno i wieje, ale do sklepu trzeba wyjść.
    Świetny kolaż :)
    Powodzenia na wizytach :)
    Miłego dnia

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • KasicaLisica Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś

Cześć dziewczyny,

kurde mnie też boli w okolicach lewego żebra, nie jakoś mocno, po prostu jakby to miejsce było obite. W nocy trudno mi się przewracać z boku na bok, mam duży brzuch, może to od tego. Poza tym nic nie boli, dziecko się rusza jak szalone :)

14.10.2015 - 1 IUI :-(
    Naturalny cud :-) Córeczka w drodze!
    Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!

Drugie bobo w drodze :)

7v8rskjo33075qwi.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _izunia_ wrote:
    Co myślicie o wózku adamex barletta? Może któraś używała, albo coś słyszała?
    kolezanka od stycznia uzywa tego wozka i nie narzeka. A na spacerze to mi sie go dobrze prowadzilo, ale nie mam duzego porownania :) wizualnie mi sie podoba :)

_izunia_ lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia, trzymam kciuki, zeby jak najszybciej Cie wypisali wyleczona :)

AJrin ale mi smaka narobilas tymi kanapkami..ojaa nie wiem co teraz zjesc, zeby czuc satysfakcje :P

_izunia_ lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    15.15:) już cała chodzę :( stresuje się bo boje się że te bole z prawej to coś nie tak bo to naprawdę taki ostry bol przy zmianie pozycji. Tak samo bolało mnie jak miałam laparoskopie jajników:/ no i ekscytuje się ze łóżeczko kupię potem :P

Spokojnie nie denerwuj się, oddychaj głęboko :) musi być dobrze! :)
    Ja pomalutku muszę się zacząć rozglądać za łóżeczkiem dla starszej pociechy :)

• mmargol Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogole to witam sie z Wami poweekendowo :)
    u mnie intensywny weekend byl, bo w sobote na weselu bylismy i wytrzymalam do 3.30, w domku dopiero o 4 bylismy. Za wiele nie tanczylam, bo sie balam - podloga byla przeokrutnie slizga! A w niedziele na 12 poprawiny i ooo kolejny dzien z glowy, bo wieczor odsypialam :)
    Tanczylam tylko z mezem i tata, bo balam sie ze inni po alkoholu beda szarpac za bardzo albo ze mnie nie chwyca i sie poslizgne.
    Aleee co sie najadlam to moje :D hihi
    Mala wirowala w brzuchu, jak tancerka doslownie :)
    No i co sie nasluchalam o imionach dla dzieci, rad i w ogole ile rak probowalo mnie macac... nie przeszkadzalo mi to az tak bardzo ale juz nudzilo :P

A dzisiaj sie dowiedzialam, ze moja kuzynka dzisiaj rano zostala mamusia! 2 dni przed terminem urodzila SN coreczke 3250g i 55cm :) jest sliczna i zdrowa :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 12:13

Kornelia85, Pysiaczek89, AniaLewandowska, Strazaczka1990, Sabina, Macioszczyczka, _izunia_ lubią tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokażę Wam mój śmieszny brzuszek :P

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1d6c9d6ae35c.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/21f3f6184266.jpg

mmargol, Sabina, Macioszczyczka, Strazaczka1990, kamciaelcia, bbeczka91, Dzierzba, Pysiaczek89, A_n_k_a_80, Angela89, Kornelia85, żabka04, violett, Malutka92, AniaLewandowska, _izunia_ lubią tę wiadomość

• magdalena1991 Ekspertka

Wysłany: 16 maja 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewcyznki. Moj m, wyjechal dzis na miesiac za granice :(:(:( ale sie naplakalam strasznie. Moj synek malo kopie. w nocy na szczescie nie musze wstawac siusiu. Nawet do 10 rano potrafie lezec bez wc :) u mnie kazda wizyta u lekarza kosztuje 160 zl. polowkowe itp i co wizyte mam bardzo dokladne wymiary robione. http://www.doering-usg.pl/usg.html gdyby ktos byl z Gdanska czy okolic polecam

Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
    Śpijcie Aniołki [*][*]
    oar8vfxmq4zfza0s.png
  • bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka, Twoje dziewczyny siedzą chyba jedna na drugiej i wypychają dupki, stąd te dwa brzuszki :D

pirelka lubi tę wiadomość

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bbeczka91 wrote:
    Pirelka, Twoje dziewczyny siedzą chyba jedna na drugiej i wypychają dupki, stąd te dwa brzuszki :D
    Wydaje mi się, że to żołądek i jelita, za dużo jedzenia i dogadzania sobie, a że do szczupłych nie należę to tak to wygląda, bo na usg leżą zupełnie inaczej i nie tak wysoko jak robi się "fałdka" :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 13:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po tym jak nie najadałam się obiadem dopchałam się eklerkiem z budyniem. Nie wiem jak Wy, ale mogłabym tylko jeść i spać, aż cud że się mobilizuję do innych rzeczy :D

ojj zjadłabym domowego burgera, ale trzeba byłoby się do sklepu ruszyć po składniki :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możemy używać dentosept A na dziąsła? Boli, a wizyta po Jurze, boję się za stan zapalny rozkręcić się na dobre, u mnie to częste, bo ósemka nie chce wyjść do końca.

Wysłany: 16 maja 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaraz wyjeżdżam na badania i normalnie ze stresu w jelitach mnie kręci :/ jeszcze ok godzina dojazd mi zajmie. Nie wiem czemu się tak stresuje pierwszy raz. Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze :)

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inzynierka wrote:
    Możemy używać dentosept A na dziąsła? Boli, a wizyta po Jurze, boję się za stan zapalny rozkręcić się na dobre, u mnie to częste, bo ósemka nie chce wyjść do końca.
    ja mam problemy z dziąsłami i mi dentystka kazała płukać septosanem ;)

Wysłany: 16 maja 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inzynierka wrote:

Ja zawsze używałam tego na afty bo tylko to takie skuteczne jest. Ok 10tc zrobila mi się afta na ustach i też nie wiedziałam czy mogę ale zaryzykowałam i patyczkiem do uszu niewielką ilość 2razy naniosłam, więcej razy nie było potrzeby.

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Ja zaraz wyjeżdżam na badania i normalnie ze stresu w jelitach mnie kręci :/ jeszcze ok godzina dojazd mi zajmie. Nie wiem czemu się tak stresuje pierwszy raz. Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze :)

Będzie dobrze :) daj znać po wizycie, trzymam kciuki mocno

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziąsła płuczę Meridolem i już nie swędzą,nie pulsują tak jak kiedyś :D

‹‹ 912 913 914 915 916 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ