WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Carrera 2 lata temu za 3w1 placilam nie cale 1200zl. Firma Madar Siedlce. Hurtownia. Maja str internetowa.
Ja dziś tez ciągle na nogach ogórki na malosolne nastawione, rosół dla córki zrobiony, naleśniki z dżemem, bita śmietaną i truskawkami wciagnelam juz.
Zaraz na szybkie zakupy, po córkę, do pracy zwolnienie zawieść.. Potem spacerem i czekać cierpliwie na męża...żabka04, violett lubią tę wiadomość
-
alinka wrote:Ja też się nie mogę go doczekać
I fasolki szparagowej. Mogłabym jej kilogramy jeść
Witaj w klubie
Ja jestem fasolkozerca! ! 1 kg na raz
Ugotowana posolona i jak paluszki zajadam przed tv
Nie wiem tylko jak teraz przy cukrach. ..no i dziś nadal 30 zł za kg
Ksosia lubi tę wiadomość
-
Zabka boskie widoki, pozazdrościć!
Foxik to chyba Filipy mają dzisiaj swój dzień, mi też dzisiaj brzuch chodzi co chwila, nawet udało mi się dla męża chwilkę nagrać, bo oczywiście jak tylko wzięłam telefon do ręki to się uspokoił!On się chyba nigdy nie doczeka, to samo jest jak kładzie rękę na brzuchu, zaraz spokój...
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZabko a co sadzisz o camarelo picasso???
Bardzo podoba mi sie pikowana gondola... Ale te "ciapki" juz nie
Oczywiscie o braz mi chodzi.... I chyba tez rezygnuje z tako na rzecz camarelo. I teraz mysle.... Albo sirion albo picasso... Aha! A ceny anexa na pewno nie masz zrabatowanej bo to cena naprawde standardowa. Nigdzie nie spotkalam wyzszej za anex...
Piekne widoki zabko... Az zazdroszcze...
Tez kupilam truskawki i na obiad robie nalesniki!
Violet! Moj tez na dzialalnosci wiec nie bedzie ani tacierzynskiego ani innego wolnego. Niestety, ale wiem ze nawet dnia... Malo tego... Jego lraca wiaze sie z wyjazdami na kilka dni, takze juz toczymy wojny ze nie chce na nic zostawac sama. Powiedzial mi ze w takim razie nie ma go w moje urodziny ani na najwazniejszym badaniu w Poznaniu, a za to nie pojedzie pozniej... Tak mi sie smutno zrobilo bo od 3 lat urodziny spedzam sama (zawsze ma wyjazd).
Takze na deser zaraz zaczne plakac i tyle bedzie z mojego milego dnia....
Co sie dzieje z behemottkawiem ze ma remont ale jakos tak cicho od niej.... Moze ktos cos wie....? Podobnie cordy, bratek, haneczka...
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Witaj w klubie
Ja jestem fasolkozerca! ! 1 kg na raz
Ugotowana posolona i jak paluszki zajadam przed tv
Nie wiem tylko jak teraz przy cukrach. ..no i dziś nadal 30 zł za kg
Ja teZ, ja tez!!! Glownie biala.!!! Mhmmm juz mam dossc mrozonek... Uwielbiam z bulka tarta! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny