WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie miała dzis byc zupa z botwinki dla M i chłodnik z botwinki dla mnie.
Ale zasiedziałam sie w pracy - byłam w odwiedzinach ze zwolnieniem. Bardzo miła wizyta. Tyle miłych słów o wyglądzie, brzuszku i idealnym terminie na ciąże
Wiec zrobiłam tylko twarożek, a chłodnik bedzie jutro. I dla mnie i dla M.
Ale za to w piekarniku pieką sie ciasteczka kakowe z amarantusa.
Jem za dużo słodyczy. Postanowiłam, ze upieke zdrowe ciastka. Moze beda tez smaczne
A truskawki na ulicy (pod urzedem) za 8zl. Dobre, pachnące, słodkie -
nick nieaktualnyKsosia wrote:Żabka! Mam pytanko w kwesti camarelo carera na jaki kolor się decydujecie? Jest ich taak dużo, że zgłupiałam. Jednak najbardziej przekonuje mnie hcyba 17 i 20 (muszę męża zapytać).
carera ten:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ea0b26caae51.jpg
sirion ten:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d97722eeed14.jpg
violett, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ha! Jest ok
Chłopaki ważą 576 g i 593 g. Wody się wyrównały, nie ma wielowodzia ani małowodzia, przepływy w normie
Prawy ułożony główkowo, lewy poprzecznie nad pępkiem i stykają się piętami ćwicząc na wątrobie... Nic dziwnego, że mnie tam wszystko napieprza jak mam tam cztery raciczki. Prawy jak zwykle stracha narobił (zawsze coś odwali) bo pęcherza nie było widać z 6 minut (cholerny TTTS!!) ale okazało się, że... po prostu się odlał i później już się ładnie wypełniał. Ufff! Oby tak dalej.
żabka04, bbeczka91, Żabcia_, Pysiaczek89, mmargol, Ania91, kamciaelcia, Ksosia, _izunia_, agatia, violett, martta, alinka, Angela89, Malutka92, A_n_k_a_80, Broszka, Strazaczka1990, Anulka01, Macioszczyczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa po usg, moje maluszki ważą 461g i 473g
oczywiście nic wiele nie widziałam, ale nie widać żadnych nieprawidłowości więc tylko się cieszyć
kamciaelcia, Dzierzba, żabka04, _izunia_, agatia, violett, Żabcia_, alinka, Angela89, Pysiaczek89, Malutka92, A_n_k_a_80, bbeczka91, mmargol, Anulka01 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Zabko a co sadzisz o camarelo picasso???
Bardzo podoba mi sie pikowana gondola... Ale te "ciapki" juz nie
Oczywiscie o braz mi chodzi.... I chyba tez rezygnuje z tako na rzecz camarelo. I teraz mysle.... Albo sirion albo picasso... Aha! A ceny anexa na pewno nie masz zrabatowanej bo to cena naprawde standardowa. Nigdzie nie spotkalam wyzszej za anex...
Piekne widoki zabko... Az zazdroszcze...
Tez kupilam truskawki i na obiad robie nalesniki!
Violet! Moj tez na dzialalnosci wiec nie bedzie ani tacierzynskiego ani innego wolnego. Niestety, ale wiem ze nawet dnia... Malo tego... Jego lraca wiaze sie z wyjazdami na kilka dni, takze juz toczymy wojny ze nie chce na nic zostawac sama. Powiedzial mi ze w takim razie nie ma go w moje urodziny ani na najwazniejszym badaniu w Poznaniu, a za to nie pojedzie pozniej... Tak mi sie smutno zrobilo bo od 3 lat urodziny spedzam sama (zawsze ma wyjazd).
Takze na deser zaraz zaczne plakac i tyle bedzie z mojego milego dnia....
Co sie dzieje z behemottkawiem ze ma remont ale jakos tak cicho od niej.... Moze ktos cos wie....? Podobnie cordy, bratek, haneczka...
Ksosia znam ten bol dokladnie, niestety. Maz kiedys wiecej wyjezdzal, teraz czesciej jest na miejscu, ale za to pracuje do wieczora, wiec malo mamy czasu dla siebie. Tez sie denerwuje, co bedzie jak juz maly sie urodzi, rodzicow mamy daleko, pomoga na poczatku, a potem trzeba bedzie sobie jakos radzic.
Poki co jestem dobrej mysli, ciesze sie tez, ze praca jest, to wazne, trzeba niestety czasem sie pogodzic i zacisnac zeby, no ale wiadomo, latwo nie bedzie. -
nick nieaktualnyAISAK wrote:Carrera 2 lata temu za 3w1 placilam nie cale 1200zl. Firma Madar Siedlce. Hurtownia. Maja str internetowa.
Ja dziś tez ciągle na nogach ogórki na malosolne nastawione, rosół dla córki zrobiony, naleśniki z dżemem, bita śmietaną i truskawkami wciagnelam juz.
Zaraz na szybkie zakupy, po córkę, do pracy zwolnienie zawieść.. Potem spacerem i czekać cierpliwie na męża...
Ajsak, swietna ta hurtownia i ceny maja naprawde dobre. Carera w cenie fajnej, do tego naogladalam sie mat edukacyjnych, lozeczek, cudnych kompletow poscieli i moglabym tam prawie cala wyprawke kuipic
Ale najpierw spisze wszystko co chce, podlicze, pogadam z mezem no i moze ponegocjuje ze sklepem, jak faktycznie sie zdecyduje.
Ale dzieki za ta stronke! -
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:U mnie miała dzis byc zupa z botwinki dla M i chłodnik z botwinki dla mnie.
Ale zasiedziałam sie w pracy - byłam w odwiedzinach ze zwolnieniem. Bardzo miła wizyta. Tyle miłych słów o wyglądzie, brzuszku i idealnym terminie na ciąże
Wiec zrobiłam tylko twarożek, a chłodnik bedzie jutro. I dla mnie i dla M.
Ale za to w piekarniku pieką sie ciasteczka kakowe z amarantusa.
Jem za dużo słodyczy. Postanowiłam, ze upieke zdrowe ciastka. Moze beda tez smaczne
A truskawki na ulicy (pod urzedem) za 8zl. Dobre, pachnące, słodkie
Ja uwielbiam te ciasteczka z amarantusa! Dodaje zurawine, czasem kakao, jakies orzechy, sa pyyycha -
nick nieaktualnyDziewczyny, oszaleje przez Was. Ja kocham fasolke szparagowa z bulka tarta i bob tez
teraz mama taka ochote na to, ze szok
Ja tez sie zdecydowalam na wozek Camarello Carera kolor ten co Zabka - z czerwonymi dodatkamichcialabym do niego fotelik maxi cosi pebble.
A tak z innej beczki, co sadzicie o sukience na wesele bialej w granatowe groszki? Do tego czarne dodatki? Wypada w takiej isc? -
nick nieaktualny
-
Dzierzba super wieści
już wiesz, który synuś będzie gagatek
prawy
Pirelko rosną dziewuszki
AJrin nie pobieram krwi pepowinowej. Po pierwsze jej ilość jest niewystarczająca do pełnego cyklu leczenia, po drugie dzisiaj komórki macierzyste pozyskuje się z krwi obwodowej, nie potrzeba pępowinowej.
Żabko ten Sirion ma chyba ciut dłuższy daszek, oprócz koloru i daszka nie widzee różnicyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 19:19
pirelka, żabka04, Dzierzba, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySirion a carera różni się chyba tylko wyborem materiału.
W gondoli sirion ma dłuższy daszek.
W sirionie na stelażu przymocowane plastikowy podnóżek w carera tego nie widzę.
Dostałam ulotki od siriona i carera wagowo porównalam i to samo.
Porównując jazdę po sklepie to samo.
Sirion nowy model 2015.
I tak od siebie patrząc na zdjęcia tych modeli w carera chyba szybko gondola się psuje.
Dół gondoli w ogłoszeniach używanych carera widziałam materiał pogarszczony.
A w sirionie wydaje się zrobiona mocniejsza.
violett lubi tę wiadomość