WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Żabka
W carera podnóżek plastikowy a na to nałożona jest ekoskora
Moja gondola nie jest pomarszczona
Ale gdzieś czytałam ze gondole można złożyć całkowicie płasko - wewnątrz wyciąga się jakieś druty . Ale nie sprawdzałam o nie miałam takiej potrzeby
Daszek w gondoli rzuca się w oczy -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Żabka
W carera podnóżek plastikowy a na to nałożona jest ekoskora
Moja gondola nie jest pomarszczona
Ale gdzieś czytałam ze gondole można złożyć całkowicie płasko - wewnątrz wyciąga się jakieś druty . Ale nie sprawdzałam o nie miałam takiej potrzeby
Daszek w gondoli rzuca się w oczy
Nie wiem bo nie macalam w sklepie widziałam materiał z logiem camarello zamiast podnozka plastikowego
Też czytałam o tych drutach i o jakimś wadliwy podnośniki oparcia w gondoli
Jak przeglądam ogłoszenia tych używanych to takie odniosłem zdanie że chyba się szybko psują albo faktycznie te druty bo gondola wyglądała jakby były załamana ta eko skóra taka pomarszczona była na dole gondoli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 19:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żabka
Do podnoszenia materacyka w gondoli ze ciężko to się przyznaje ale mała nie potrzebowała tej opcji wiec nie używaliśmy jej a tym samym sie nie denerwowalismy...po prostu nam się podniesiona zsuwala. Ale tak samo nie sprawdzał się klin w łóżeczkużabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi ta opcja też nie będzie potrzebna
Korci mnie żeby zadzwonić z tym wózkiem na gwarancji hahahha
Ale jutro nie pojadę bo mąż ma już inne plany:-)
Wiecie co mi się nie podoba jeszcze w carera te logo badziewne na pokryciu gondoli i spacerówki
W jakimś camarello jest szybka przezroczysta takie okienko też beznadzieja nie przepadam za takimi dodatkami:-)
Idę cukier zmierzyć po naleśnikach hahaha -
nick nieaktualnyHahahha
Agatia żeby to było takie proste:-)
W sirionie te kolory jakieś takie smutne.
A w carera zywsze
Siriona się dopiero sprawdzają nie mają opini.
A carera sobie chwala.
Ogólnie uważam że oba są camarello i wydaje mi się że każdy model jest ok kwestia wyboru w materiałach
Sirion nie ma jakiś napisów z logo:-)
Nie wiem sama hahahahhahahWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 19:54
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny jestem tu nowa, mam nadzieję, że mnie przyjmiecie i wesprzecie radą.
Jestem w 25 tygodniu, od jakiegoś czasu twardnieje mi brzuch i czuje ciągnięcie.
Dziś mój gin. w trakcie badania też stwierdził,że brzuch jest twardy no i bez słowa wyjaśnienia przepisał mi luteinę. Przyszłam do domu zaczęłam drążyć temat i trochę się martwić. Po pierwsze tym,że to poważny lek a nie witaminy, po drugie tym,że prócz badania na fotelu nie zlecił innych badań jak sprawdzenie na usg dlugosci szyjki macicy, poziom potasu, poziom progesteronu czy ktg. Nie wiem co robić, nie chce sie faszerować chemią, ktora nie jest konieczna a z drugiej strony boję się czy jeśli nie wezmę tej luteiny nie zaszkodze dziecku. Myślę nad tym czy nie skonsultować tego prywatnie u innego lekarza. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo nasza bryka
Fakt te oparcie w gondoli to minus ale ja go nie używałam. Ja z wózka i ze spacerówki jestem zadowolona. A często słyszę że spacerówka z zestawów jest kiepska tu mogła bym ja używać dłużej ale potrzebowaliśmy czegoś mniejszego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 20:24
Dzierzba, żabka04, _izunia_, Strazaczka1990, violett lubią tę wiadomość
-
Agata za dobrze by było jakby ci to wszystko zlecił.
A tak serio tu dziewczyny biorą luteinę i dzieci zdrowe. Lepiej brać niż dostać skurczy. Zanim byś te badania zrobiła to mogłoby być gorzej. Ja też biorę duphaston na podtrzymanie i będę brała do końca no ale ja ufam swojemu lekarzowi.
Zawsze możesz zrobić te badania na własną rękę.
-
nick nieaktualnyAgata_4.09 wrote:Cześć dziewczyny jestem tu nowa, mam nadzieję, że mnie przyjmiecie i wesprzecie radą.
Jestem w 25 tygodniu, od jakiegoś czasu twardnieje mi brzuch i czuje ciągnięcie.
Dziś mój gin. w trakcie badania też stwierdził,że brzuch jest twardy no i bez słowa wyjaśnienia przepisał mi luteinę. Przyszłam do domu zaczęłam drążyć temat i trochę się martwić. Po pierwsze tym,że to poważny lek a nie witaminy, po drugie tym,że prócz badania na fotelu nie zlecił innych badań jak sprawdzenie na usg dlugosci szyjki macicy, poziom potasu, poziom progesteronu czy ktg. Nie wiem co robić, nie chce sie faszerować chemią, ktora nie jest konieczna a z drugiej strony boję się czy jeśli nie wezmę tej luteiny nie zaszkodze dziecku. Myślę nad tym czy nie skonsultować tego prywatnie u innego lekarza.
Ja dostałam luteine chyba jakoś w 15tc ze względu na twardniejacy brzuch. Biorę ją do tej pory 2 razy dziennie i już problemu nie mam i z maluchem wazystko ok. Ale fakt, faktem my nie jestesmy lekarzami. Jak cos cie niepokoi i chcesz drugiej opimii to tak jak pisze zabcia najlepiej udać się do drugiego specjalisty po poradę -
Ja bardzo długo brałam duphaston ( nawet do 6 tabletek dziennie), teraz biorę luteinę dopochwowo 2x100 mg ze względu na to, że twardniał mi brzuch i się stawiał. Nadal mi się czasem stawia, ale rzadziej, zobaczymy jaka będzie szyjka na badaniu za tydzień.Na duphastonie się nie stawiał, ale z róznych względów chciałam go już odstawić.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak usłyszycie o ciężarnej która zaterroryzuje zus - to o mnie..
Właśnie weszłam na te przeklęte konto i patrze ! O dali termin wypłaty. No to ja już happy. Ale liczę liczę, porównuje.. i patrze dalej a tam dalej widnieje wynagrodzenie pomniejszone o 20%. Kit, że piątek w tej sprawie byłam, przyznali się do błędu i miało być to poprawione. Nawet napisałam wniosek o poprawienie tej różnicy. Czyli co wyrównają to za X czasu?! Znów mam ponad miesiąc czekać.. W środę czeka znów mnie wycieczka do tego piekła. Niech mnie ktoś zechce skontrolować od nich to im powiem że średnio raz na tydzień u nich jestem..agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny