WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Kochane...
Nie było mnie bo zdychalam z powodu jelitowki....Najgorsze to,że teraz ma Slawek ...a jak facet chory to gorzej być nie może ...
U Nas upały,upały jeszcze raz upały ..
Zaraz IDE do Biedronki musze coś na obiad kupić.
Dzis spaghetti
Zycze udanych wizyt
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Kurde dziewczyny mam glupie i wstydliwe pytanie....ale jak razdzicie sobie z depilacja miejsc intymnych??? Bop przez ten brzuch niedojz ze nic nie widze z lusterkiem to cieko operowac...macie jakies sposoby??
Ja też stosuje metodę na czuja -
nick nieaktualnyNo wlasnie...ja juz tez mezowi powiedzialam ze bedzie mnie golic, bo co innego pozostaje glupie bo glupie ale tam wlosow nie zapuszczam akurat haha
w pierwszej ciazy golila mnie moja mama-pielegniarka to stresu ani termy nie bylo normalne, a teraz to naprawde bede miec ubaw po pachy jak maz bedzie mnie golic....bo ja teraz juz mam z tym problem a polowkowe 6.06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tylo ja jestem na opak, bo nie lubię owoców
jedynie agrest.
Zjadłam ostatnio miche truskawek i do przyszłego roku z głowy
Zmuszam się do 1 owoca dziennie i zdecydowanie kwaskowe kiwi rządziczasem banan. Czekam na czeresienki. Reszta może nie istnieć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej hej!
Ja po intensywnym i spontanicznym weekendzie, wypad do znajomych (180 km) zaliczony. To pewnie ostatnie spotkanie przed rozwiązaniem, bo koleżanka rodzi w lipcu.
Jakaś taka zmęczona się dzisiaj czuję chyba przez to.
Miałam zanieść zwolnienie do pracy, ale dałam rano cynk, że przyjdę jutro
A póki co wypadałoby, żebym się przebrała z tej piżamy
Upał jak nie wiem co, nie mam ochoty nawet nosa wychylić!
Powiem Wam, że od wczoraj rana bolą mnie chyba migdałkinie miałam się kiedy i gdzie przeziębić, nie zmarzłam nigdzie... oby to nie był początek anginy.. co mogę zapobiegawczo na to poza ciepła herbatą? (na która i tak nie mam ochoty w taka pogodę, jak i na ciepłe mleko z miodem). Na noc posmarowałam sobie szyję vicksem, ale chyba wiele to nie dało..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymmargol wrote:
Powiem Wam, że od wczoraj rana bolą mnie chyba migdałkinie miałam się kiedy i gdzie przeziębić, nie zmarzłam nigdzie... oby to nie był początek anginy.. co mogę zapobiegawczo na to poza ciepła herbatą? (na która i tak nie mam ochoty w taka pogodę, jak i na ciepłe mleko z miodem). Na noc posmarowałam sobie szyję vicksem, ale chyba wiele to nie dało..
Mnie ostatnio też ni stąd, ni zowąd zaczął boleć jeden migdałek. Piłam wodę z cytryną, herbatę z miodem i cytryną, wzięłam jedną tabl. prenalen na gardło do ssania i płukałam gardło salviaseptem. Minęło szybkoBałam się panicznie, bym znowu przeziębiona nie była.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 13:32
-
nick nieaktualny
-
Pirelka
Ja tak szczerze to płuczę tym na zmianę bo sama nigdy nie stwierdze czy to bakteryjne czy wirusowe no chyba ze jest nalot na migdalkach
Ale jak już angina się rozkręci to ciężko bez antybiotyku
Ja to zawsze miałam szczęście ze jak był upał to ja angine łapał
Teraz tfu tfu od kilku lat mam spokój -
nick nieaktualnyA ja za godzine ide do dyrektorki z przedszkola porozmawiac z nia, bo u mojej corki w grupie jest jeden chlopak ktory non stop wszystkich terroryzuje, uporczywie moja corke bije i ciagnie za wlosy i zdejmuje jej okulary, nauczyciele bezradni rodzicom uwage zwracaja a gowno to daje...dosyc juz mam tego dzisiaj dzieciak rano do przedszkola nie chcial isc bo sie boi ze bedzie ja bil ten dzieciak....chore to jets a ja nie pozwole zeby ktos mi dzieciaka tłukł, bo moje dziecko jest wychowane w kulturze i poszanowaniu innych ludzi i nie jest agresywnym dzieckiem, a raczej cieplą klucha... a juz mnie t wkurza nie nazarty