WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPirelko, jaki maleńki brzuszek, gdzie Ty tam dwójkę zmieściłaś?? ja ze swoim to chyba trojaczki co najmniej mam
wczoraj jak siedzieliśmy na polance jedna mamusia córeczce tłumaczyła, że mam dzidziusia i jak ona była malutka to też w środku była i na koniec dodała "tylko jak ty w brzuszku siedziałaś to ja jak wieloryb wyglądałam"
alinka, kamciaelcia, pirelka, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia ja nie pomogę, bo nie mam jeszcze aż takiego z tym problemu, choć coraz ciężej coś widzieć na leżąco
Co do brzuszka to chyba też mam tak po mojej Mamie, po niej do 8-9 mies. nie było widać specjalnie, a idąc do porodu lekarz jej powiedział,że na podtrzymanie to inny oddział, a ona rodziłaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 12:35
kamciaelcia, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam sie w 25 tygodniu
U nas tez upal, zaraz ide po truskawki, bo ostatnio byly takie pyszne, ze zjadlam sama prawie kilogramdzis kupie wiecej
Ale macie fajnie z tymi urlopami tacierzynskimi u mezow. Moj jest na wlasnej dzialanosci i pewnie uda sie tylko kilka dni jesli w ogole. Ale mam nadzieje, ze jakos sobie poradzimy.
Co do ruchow, tez od kilku dni czuje slabiej, to znaczy sa na szczescie, ale jakby rzadziej i nie tak mocne. Ale widze, ze to normalne, faktycznie nasze dzieci tez maja rozne dni, moze te upaly jakos wplywaja?
Nic, zbieram sie, milego dnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny