WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
agatia wrote:AJrin miałam przy cc przezroczyste pazurki. Ginka powiedziała, że ok bo musi być tylko widoczna płytka, czy nie sinieje.
Dzierzba poplakalam się ze śmiechu, jaką cudną lalę dostał Maksiouroczo
Powodzenia na USG.
Śliczne zabawki kupiłaśmój młody szczególnie lubił i lubi nadal te karty i książeczki czarno-białe. Młodej zamierzam z nich zrobić karuzele nad łóżeczko.
Spadam po Maksa i dalej dzień w biegu. Trzymajcie kciuki. Napiszę wieczorem co i jak, o ile nie zejdę na zawał albo się nie zrzygam ze strachu. -
ufff wróciłam w końcu do domu, rety w Trójmieście prawdziwe lato, gorąco jak nie wiem. Ja ostatnie parę dni też słabiej czuje Bąbla widać może taki czas teraz, skoro ma tak parę z nas tutaj. U mnie ostatni tydzień był bardzo intensywny może to też powód, że mniej go czułam. Oczywiście u mnie infekcja i globulki
masakra...
w nagrodę kupiłam sobie truskawki i pół arbuza i mam zamiar zaraz się rozkoszować
a adapter też sobie wypożyczyłam - zdecydowanie wygodniej mi z tymi pasami teraz
Dzierzba trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 11:32
-
nick nieaktualnyNo ogolem to ta baba twardo mowila ze nie ma miejsc i tyle do tego lekarza, to zapytalam kiedy przyjmuje i sama do niego podejde miedzy pacjentkami i sie zapytam czy mnie przyjmie, kurde łaske robia ze ciezarna zarejestruja do lekarza??? No bez jaj!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:kurczę będę się musiała na ryneczek przejechać, bo w centrum u nas nigdzie nie ma stoisk
więc nawet nie orientuję się po ile są... a taki domowy dżem truskawkowo-rabarbarowy byłyby smaczny
oooo mniam, no byłby pyszny.. u mnie 8,50zł za kg wiec jeszcze drogo
na te najlepsze truskawki to jeszcze chwilkę chyba poczekamy -
Pierwsze krajowe juz jadłam 1,5 tyg temu ale były po 24 zł
a w sobotę zielone sprzedawali
warzywniak mam pod blokiem ale 3. piętro to dla mnie największa przeszkoda
No i przy moich cukrach mogę zjeść tylko 40 dagWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 11:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA to my z rana, przed wyjściem
mam wrażenie, że wszyscy się gapią jak idę gdzieś.. jezu...a przecież brzuszek wcale nie taki duży, a ciężarna ciężarną pogania
Na zdjęciach wychodzi jeszcze mniejszy niż na żywo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4231aeffea7.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 12:13
kamciaelcia, alinka, Malutka92, mmargol, Strazaczka1990, Pysiaczek89, żabka04, _izunia_, Anulka01 lubią tę wiadomość