X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem pod wrazeniem, ze tak szybko juz lozeczka skladacie ;) u mnie nie ma mozliwosci, zeby zabrac sie za to dopiero kolo lipca/sierpnia. W sumie...jeszcze jest czas.

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 21:57

Nancy87, easymum, Anitka201, anima, 4me, karolcia87, skabarka, eM, monaaa85, Kasiarzynka, chabasse, Wonderland, kasig, Carolline lubią tę wiadomość

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 21:57

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    Uśmiech z buzi mi nie schodzi.

Ubrałam łóżeczko tylko do jutra bo R chce się pochwalić babci. Wszystko wymiete ale mogę się pochwalić :-)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c107cdcf84d3.jpg

Agatka bosko :-) ja juz tez chce juz lozeczko :-) Bardzo lubie te przescieradla z galbankaki, musze poszukac samej falbanki bo przescieradla juz mam..I powodzenia dla meza w nowej pracy.

agatka196 lubi tę wiadomość

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry =)

Caly weekend mnie nie było, ale widzę ze jakoś strasznie dużo nie naskrobalyscie... nawet szybko udało mi się nadrobić =)

Em ja też pomyślałam, ze na tym zdjęciu jest różnica kilku tygodni, a nie kilku cykniec aparatem ;D
    Śliczny brzusio =)
    Agatka piękne lozeczko - tez chcemy właśnie coś takiego, aczkolwiek zastanawiam się czy jest mi potrzebne z szuflada... czy moze kupić zwykle i przemalowac - milion pytan w głowie =)

Póki co zabraliśmy się za inne rzeczy, wczoraj wracając do domku mając już pełną świadomość, ze będziemy mieć dziewczynkę kupiliśmy troszkę ciuszków: 7-mio pak body z długim rękawkiem, 3body z krótkim i dwa pajace =)
    Do tego wzięliśmy butelkę Avent natural 125 - taka wydaje się malutka, ale mam mnie uspokoiła ze wystarczy =)
    Kąplecik szczoteczka do włosów z grzebieniem, wkład gąbkowy do wanienki =)

Niby takie nic i to raptem wciąż kropla w morzu, ale cieszy strasznie =)

skabarka, eM lubią tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps. Powodzenia na dziejszych wizytach! =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :) niech mój bobas Dzisiaj odsłonie ładnie nóżki trzymajcie kciuki :)

skabarka, wiaraczynicuda, Paulinek, Gusiak, Sigma, kasig, Kucykowa lubią tę wiadomość

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • Terazsięuda:-) Przyjaciółka

Wysłany: 18 maja 2015, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam powodzenia na dzisiejszych wizytach u miłego dnia dla wszystkich mam :-)

oar8dqk316wccxxh.png
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w 6msc ciąży !:) Dzisiaj mam wizyte kontrolna u swojego gina a jutro prenetalne u innego specjalisty :)

skabarka, eM, Gusiak lubią tę wiadomość

74disg18xt1q3yyo.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powodzenia. Trzymam kciuki za wstydnisiów żeby się ujawnili.

anula1990 lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka no szybko przemalolwalas łóżeczko na bialo, jaka farbe użyłas? Bo tez chce białe ale bedealowac bo tak jak ktos pisal biale sa drogie niz te zwykłe .

Dzien dobry :) Mialam na glukoze isc ale wczoraj zjadlam paczke rurek czekoladowych o 21 :D
    Jutro pójdę :)

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) mamusie :)

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty :) mnie czeka za tydzień wizyta :) Ciekawe czy Zuzia pozostanie Zuzią :0) A u mnie wczoraj było absolutorium :) Oto ja :) absolwent XD Z najmłodszym absolwentem :3 ta to wie jak się ustawić :P 5 lat nie musiała czekać a już absolutorium zaliczyła :3 haha

2rctjs1.jpg

Moi rodzice wrócili do Bytomia :3 i mam znowu wolny domek :) haha :)

Mozjaka, skabarka, la_lenka, eM, Paulinek, Lilla My, karolcia87, Anitka201, Gusiak, Kasiarzynka, chabasse, .ona., easymum, Wonderland, Sigma lubią tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mogę spać od rana, chyba stresuję się USG, mała też kopie od wczesnych godzin, mam nadzieję, ze nie bedzie się zasłaniać i że z Helenki nie zrobi się Wojtuś :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka wrote:
    nie mogę spać od rana, chyba stresuję się USG, mała też kopie od wczesnych godzin, mam nadzieję, ze nie bedzie się zasłaniać i że z Helenki nie zrobi się Wojtuś :)
    Hehe nick zmienisz wtedy :D

Lady no ffajnie gratulacje :)

magdalenkaihelenka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    .

Dzien dobry :) Mialam na glukoze isc ale wczoraj zjadlam paczke rurek czekoladowych o 21 :D
    Jutro pójdę :)

też mnie wczoraj na rurki naszło tylko śmietankowe, ale całej paczki nie dałam rady zjeść, za słodko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha a mnie jak do słodyczy nie ciągnęło to było dobrze, teraz tylko patrzę zeby coś wtrybic :D

magdalenkaihelenka lubi tę wiadomość

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a pytanie. Która z Was będzie szczepić dziecko przeciwko rotawirusom, moja mama mówi że to koniecznie, kuzynki się spytałam nie zaszczepiła ani jedno dziecka (a ma 3) i tak nie wiem: czy szczepić czy nie.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Dziewczyny a pytanie. Która z Was będzie szczepić dziecko przeciwko rotawirusom, moja mama mówi że to koniecznie, kuzynki się spytałam nie zaszczepiła ani jedno dziecka (a ma 3) i tak nie wiem: czy szczepić czy nie.
    Jeśli mama mowi konieczne to lepiej zrobić, zna sie przecież. Ja o tym nie myslalam jeszcze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 22:52

Lady Savage, Kucykowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Powodzenia na dzisiejszych wizytach.
    Ja tez dzisiaj mam na 16.40. Już się doczekać nie mogę.
    Lady - gratuluję :).
    A ze szczepieniami, nie wiem jeszcze... ale nad tymi rotawirusami się poważnie zastanawiam i raczej się nastawiam na zaszczepienie.
    My póki co to ubranek w sumie wszystkie kupiliśmy, kocyki, rożek i tyle. Wózek mamy wybrany, ale jakoś w czerwcu będziemy zamawiać. A resztę "akcesoriów" po małym remoncie. Musimy ściankę działową wydzielić i będzie pokoik dla maluszka.

Miłego dnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 08:13

Lady Savage lubi tę wiadomość

‹‹ 1005 1006 1007 1008 1009 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ