WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem pod wrazeniem, ze tak szybko juz lozeczka skladacie ;) u mnie nie ma mozliwosci, zeby zabrac sie za to dopiero kolo lipca/sierpnia. W sumie...jeszcze jest czas.

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 21:57

Nancy87, easymum, Anitka201, anima, 4me, karolcia87, skabarka, eM, monaaa85, Kasiarzynka, chabasse, Wonderland, kasig, Carolline lubią tę wiadomość

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 21:57

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    Uśmiech z buzi mi nie schodzi.

Ubrałam łóżeczko tylko do jutra bo R chce się pochwalić babci. Wszystko wymiete ale mogę się pochwalić :-)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c107cdcf84d3.jpg

Agatka bosko :-) ja juz tez chce juz lozeczko :-) Bardzo lubie te przescieradla z galbankaki, musze poszukac samej falbanki bo przescieradla juz mam..I powodzenia dla meza w nowej pracy.

agatka196 lubi tę wiadomość

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry =)

Caly weekend mnie nie było, ale widzę ze jakoś strasznie dużo nie naskrobalyscie... nawet szybko udało mi się nadrobić =)

Em ja też pomyślałam, ze na tym zdjęciu jest różnica kilku tygodni, a nie kilku cykniec aparatem ;D
    Śliczny brzusio =)
    Agatka piękne lozeczko - tez chcemy właśnie coś takiego, aczkolwiek zastanawiam się czy jest mi potrzebne z szuflada... czy moze kupić zwykle i przemalowac - milion pytan w głowie =)

Póki co zabraliśmy się za inne rzeczy, wczoraj wracając do domku mając już pełną świadomość, ze będziemy mieć dziewczynkę kupiliśmy troszkę ciuszków: 7-mio pak body z długim rękawkiem, 3body z krótkim i dwa pajace =)
    Do tego wzięliśmy butelkę Avent natural 125 - taka wydaje się malutka, ale mam mnie uspokoiła ze wystarczy =)
    Kąplecik szczoteczka do włosów z grzebieniem, wkład gąbkowy do wanienki =)

Niby takie nic i to raptem wciąż kropla w morzu, ale cieszy strasznie =)

skabarka, eM lubią tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps. Powodzenia na dziejszych wizytach! =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :) niech mój bobas Dzisiaj odsłonie ładnie nóżki trzymajcie kciuki :)

skabarka, wiaraczynicuda, Paulinek, Gusiak, Sigma, kasig, Kucykowa lubią tę wiadomość

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • Terazsięuda:-) Przyjaciółka

Wysłany: 18 maja 2015, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam powodzenia na dzisiejszych wizytach u miłego dnia dla wszystkich mam :-)

oar8dqk316wccxxh.png
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w 6msc ciąży !:) Dzisiaj mam wizyte kontrolna u swojego gina a jutro prenetalne u innego specjalisty :)

skabarka, eM, Gusiak lubią tę wiadomość

74disg18xt1q3yyo.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powodzenia. Trzymam kciuki za wstydnisiów żeby się ujawnili.

anula1990 lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka no szybko przemalolwalas łóżeczko na bialo, jaka farbe użyłas? Bo tez chce białe ale bedealowac bo tak jak ktos pisal biale sa drogie niz te zwykłe .

Dzien dobry :) Mialam na glukoze isc ale wczoraj zjadlam paczke rurek czekoladowych o 21 :D
    Jutro pójdę :)

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) mamusie :)

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty :) mnie czeka za tydzień wizyta :) Ciekawe czy Zuzia pozostanie Zuzią :0) A u mnie wczoraj było absolutorium :) Oto ja :) absolwent XD Z najmłodszym absolwentem :3 ta to wie jak się ustawić :P 5 lat nie musiała czekać a już absolutorium zaliczyła :3 haha

2rctjs1.jpg

Moi rodzice wrócili do Bytomia :3 i mam znowu wolny domek :) haha :)

Mozjaka, skabarka, la_lenka, eM, Paulinek, Lilla My, karolcia87, Anitka201, Gusiak, Kasiarzynka, chabasse, .ona., easymum, Wonderland, Sigma lubią tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mogę spać od rana, chyba stresuję się USG, mała też kopie od wczesnych godzin, mam nadzieję, ze nie bedzie się zasłaniać i że z Helenki nie zrobi się Wojtuś :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka wrote:
    nie mogę spać od rana, chyba stresuję się USG, mała też kopie od wczesnych godzin, mam nadzieję, ze nie bedzie się zasłaniać i że z Helenki nie zrobi się Wojtuś :)
    Hehe nick zmienisz wtedy :D

Lady no ffajnie gratulacje :)

magdalenkaihelenka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    .

Dzien dobry :) Mialam na glukoze isc ale wczoraj zjadlam paczke rurek czekoladowych o 21 :D
    Jutro pójdę :)

też mnie wczoraj na rurki naszło tylko śmietankowe, ale całej paczki nie dałam rady zjeść, za słodko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha a mnie jak do słodyczy nie ciągnęło to było dobrze, teraz tylko patrzę zeby coś wtrybic :D

magdalenkaihelenka lubi tę wiadomość

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a pytanie. Która z Was będzie szczepić dziecko przeciwko rotawirusom, moja mama mówi że to koniecznie, kuzynki się spytałam nie zaszczepiła ani jedno dziecka (a ma 3) i tak nie wiem: czy szczepić czy nie.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Dziewczyny a pytanie. Która z Was będzie szczepić dziecko przeciwko rotawirusom, moja mama mówi że to koniecznie, kuzynki się spytałam nie zaszczepiła ani jedno dziecka (a ma 3) i tak nie wiem: czy szczepić czy nie.
    Jeśli mama mowi konieczne to lepiej zrobić, zna sie przecież. Ja o tym nie myslalam jeszcze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 22:52

Lady Savage, Kucykowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Powodzenia na dzisiejszych wizytach.
    Ja tez dzisiaj mam na 16.40. Już się doczekać nie mogę.
    Lady - gratuluję :).
    A ze szczepieniami, nie wiem jeszcze... ale nad tymi rotawirusami się poważnie zastanawiam i raczej się nastawiam na zaszczepienie.
    My póki co to ubranek w sumie wszystkie kupiliśmy, kocyki, rożek i tyle. Wózek mamy wybrany, ale jakoś w czerwcu będziemy zamawiać. A resztę "akcesoriów" po małym remoncie. Musimy ściankę działową wydzielić i będzie pokoik dla maluszka.

Miłego dnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 08:13

Lady Savage lubi tę wiadomość

‹‹ 1005 1006 1007 1008 1009 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ