Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 21:57
Nancy87, easymum, Anitka201, anima, 4me, karolcia87, skabarka, eM, monaaa85, Kasiarzynka, chabasse, Wonderland, kasig, Carolline lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatka196 wrote:Uśmiech z buzi mi nie schodzi.
Ubrałam łóżeczko tylko do jutra bo R chce się pochwalić babci. Wszystko wymiete ale mogę się pochwalić
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c107cdcf84d3.jpg
Agatka boskoja juz tez chce juz lozeczko
Bardzo lubie te przescieradla z galbankaki, musze poszukac samej falbanki bo przescieradla juz mam..I powodzenia dla meza w nowej pracy.
agatka196 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Caly weekend mnie nie było, ale widzę ze jakoś strasznie dużo nie naskrobalyscie... nawet szybko udało mi się nadrobić
Em ja też pomyślałam, ze na tym zdjęciu jest różnica kilku tygodni, a nie kilku cykniec aparatem
Śliczny brzusio
Agatka piękne lozeczko - tez chcemy właśnie coś takiego, aczkolwiek zastanawiam się czy jest mi potrzebne z szuflada... czy moze kupić zwykle i przemalowac - milion pytan w głowie
Póki co zabraliśmy się za inne rzeczy, wczoraj wracając do domku mając już pełną świadomość, ze będziemy mieć dziewczynkę kupiliśmy troszkę ciuszków: 7-mio pak body z długim rękawkiem, 3body z krótkim i dwa pajace
Do tego wzięliśmy butelkę Avent natural 125 - taka wydaje się malutka, ale mam mnie uspokoiła ze wystarczy
Kąplecik szczoteczka do włosów z grzebieniem, wkład gąbkowy do wanienki
Niby takie nic i to raptem wciąż kropla w morzu, ale cieszy strasznieskabarka, eM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgatka no szybko przemalolwalas łóżeczko na bialo, jaka farbe użyłas? Bo tez chce białe ale bedealowac bo tak jak ktos pisal biale sa drogie niz te zwykłe .
Dzien dobryMialam na glukoze isc ale wczoraj zjadlam paczke rurek czekoladowych o 21
Jutro pójdę
-
Dzień dobry
mamusie
Trzymam kciuki za wszystkie wizytymnie czeka za tydzień wizyta
Ciekawe czy Zuzia pozostanie Zuzią :0) A u mnie wczoraj było absolutorium
Oto ja
absolwent
Z najmłodszym absolwentem
ta to wie jak się ustawić
5 lat nie musiała czekać a już absolutorium zaliczyła
haha
Moi rodzice wrócili do Bytomiai mam znowu wolny domek
haha
Mozjaka, skabarka, la_lenka, eM, Paulinek, Lilla My, karolcia87, Anitka201, Gusiak, Kasiarzynka, chabasse, .ona., easymum, Wonderland, Sigma lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagdalenkaihelenka wrote:nie mogę spać od rana, chyba stresuję się USG, mała też kopie od wczesnych godzin, mam nadzieję, ze nie bedzie się zasłaniać i że z Helenki nie zrobi się Wojtuś
Lady no ffajnie gratulacjemagdalenkaihelenka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a pytanie. Która z Was będzie szczepić dziecko przeciwko rotawirusom, moja mama mówi że to koniecznie, kuzynki się spytałam nie zaszczepiła ani jedno dziecka (a ma 3) i tak nie wiem: czy szczepić czy nie.
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Dziewczyny a pytanie. Która z Was będzie szczepić dziecko przeciwko rotawirusom, moja mama mówi że to koniecznie, kuzynki się spytałam nie zaszczepiła ani jedno dziecka (a ma 3) i tak nie wiem: czy szczepić czy nie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam. Powodzenia na dzisiejszych wizytach.
Ja tez dzisiaj mam na 16.40. Już się doczekać nie mogę.
Lady - gratuluję.
A ze szczepieniami, nie wiem jeszcze... ale nad tymi rotawirusami się poważnie zastanawiam i raczej się nastawiam na zaszczepienie.
My póki co to ubranek w sumie wszystkie kupiliśmy, kocyki, rożek i tyle. Wózek mamy wybrany, ale jakoś w czerwcu będziemy zamawiać. A resztę "akcesoriów" po małym remoncie. Musimy ściankę działową wydzielić i będzie pokoik dla maluszka.
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 08:13
Lady Savage lubi tę wiadomość