Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie ☺ale wczoraj miałam zachciankę. Przypomniało mi się że w piwnicy mam jeszcze jeden litrowy słoik zagotowanej moczki z świąt Bożego Narodzenia.Czekałam aż mój M wróci z pracy. Ale jak przyszedł z tym słoikiem wystarczyło 20 min żebym zobaczyła dno słoika. ☺
skabarka lubi tę wiadomość
-
Kasiarzynka wrote:Jestem chyba pracoholiczką, bo śniła mi się praca a dziś od rana się zastanawiam co ja będę całe dnie robić. No i czy mnie nie będą potrzebować. Już napisałam eska do kol. z roboty że w razie czego jestem "pod telefonem". Ech. Muszę sobie znaleźć jakiś niesamowicie absorbujący i wciągający serial albo książki
.
Ja już chyba się nie nadaje na długie trasy, jadę właśnie jakieś 1,5h pociągiem i mam dość. Plecy mnie bolą, wszystko mi przeszkadza. -
Kasiarzynka wrote:Jestem chyba pracoholiczką, bo śniła mi się praca a dziś od rana się zastanawiam co ja będę całe dnie robić. No i czy mnie nie będą potrzebować. Już napisałam eska do kol. z roboty że w razie czego jestem "pod telefonem". Ech. Muszę sobie znaleźć jakiś niesamowicie absorbujący i wciągający serial albo książki
.
Przez pierwszy tydzień zwolnienia też tak miałam i w ogóle wyrzucałam sobie, że za wcześnie poszłam na zwolnienie. Przyzwyczaisz sięSynek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Cześć brzuchatki
Mały w sobotnią noc urządził sobie dyskotekę w moim brzuszku to było cudowneale za to w nocy spać nie mogłam bo ciągle rękę do brzuszka przykładałam bo chciałam to czuć
teraz już też daje o sobie znać boksując chyba mamusie
i strasznie ale to strasznie go kocham
Miłej i spokojnej niedzieli kochane z licznymi kopniakami w brzuszkuKucykowa, skabarka lubią tę wiadomość
-
Kasiarzynka wrote:Adzia, musiałam sprawdzić co to jest moczka - u mnie w domu nigdy się nie jadało czegoś takiego
.
No tak Kasiarzynka bo ja jestem dziolcha ze Śląska. I to danie jest tradycją. W święta nie mogłam się jej najeść bo miałam mdłości i nie mogłam czuć zapachu piernika. Ale teraz to sama słodycz. ☺
-
nick nieaktualnyAniaM wrote:Ja jutro mam wizytę chyba w końcu się dowiem co u mnie w brzuszku mieszka bo chyba jestem ostatnia z wielką niewiadomą
ja też mam jutro wizytę, a w sumie to usg połówkowe, na ostatnim (18 tydz.) lekarz mówiła,że dziewczynka, zobaczymy czy jutro potwierdzi -
nick nieaktualny
-
anula1990 wrote:Ja mam II prenetalne we wtorek na 16.20 odliczam minuty już...mam nadzieje ze nie wyrosło nic miedzy nózkami naszej Milenki...noi mam nadzieje ze uda sie zrobic piękne ujęcia 3d i moze 4d o ile urwisek na to pozwoli:)
)))
-
nick nieaktualny