Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 wrote:
    Kupiłam ocieplane jakoś na początku ciąży i nie polecam. Śmierdziały jakby taką farbą/ chemią nie wiem czym, po 2 praniach to samo. Ciekawe jakie te będą. A i jakieś takie wielkie były :p

Ps kupiłam dzisiaj buciki truskawki dla małej <3 zakochalam się

Te pewnie letnie cienkie beda, pojade zobaczyc jak nie to z allegro kupie chyba lady dala wczoraj link do sprzedawcy :)

Pokaz buciki :)

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, to jednak sobie daruję :)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ps kupiłam dzisiaj buciki truskawki dla małej <3 zakochalam się[/QUOTE]

OMG Jakie cudowne tez chce :PPP

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2cfa7f085cec.jpg

Wklejam jesCze raz bo chyba nie ten link :p

Lilla My, agatka196, easymum lubią tę wiadomość

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka najpierw je obwąchaj :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 21:57

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skarbka Twoja lista sie z moja pokrywa.

Ja stawiam na sterylizator i butelki z aventu. Reczny laltator juz mam avent wlasnie.

Agatka moj maz od 9 do teraz dzialal w piwnicy i nadal nie skonczone... Moze w poniedz sie uda ale nadal tego nie widze jakos.

Caly dzien sie kisze w domu, porazka. Potrzebuje tlenu, jak maz wroci z biegania to ide na dwor.

Aha odpisala mi ta kobitka ze dp zaskupow mam doliczyc 10 zl za wysylke i normalnym przerlewm puscic.
    Dodam ze to moje pierwsze ubrankowe zakupy dla malej.

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brawo dla tej pani za zdrowe podejście do klienta :) nie raz przeginają z kwotą za wysylkę. Podają takie koszty, żeby niższa cena za produkt się wyrównała

diatomka lubi tę wiadomość

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a jak sobie radzicie z malowaniem? Bo u nas też by się przydało przed urodzeniem małego odmalować, ale trochę mam wątpliwości co do siedzenia w świeżo malowanym mieszkaniu... Jak Wy to rozwiązałyście? Po malowaniu śpicie normalnie w domu?

• diatomka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma no my malowanie robimy w lipcu. Na ten czas pewnie z !alym sie wyprowadze do tesciow lub rodzicow. Ale to pewniue dwa max trzy dni, bo dwa pokoje malujemy.tzn ja nie:)

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z malowaniem poczekałabym jeszcze troszkę na cieplejsze noce i wtedy wietrzenie mieszkania i nie przebywanie w malowanym pokoju i będzie ok. Mi doktorek pozwolil robić decoupage, a do niego używa sie akrylowych fabr także to raczej dzidziolowi nie szkodzi :). Wietrzenie, wietrzenie i jeszcze raz wietrzenie :)

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Dziewczyny, a jak sobie radzicie z malowaniem? Bo u nas też by się przydało przed urodzeniem małego odmalować, ale trochę mam wątpliwości co do siedzenia w świeżo malowanym mieszkaniu... Jak Wy to rozwiązałyście? Po malowaniu śpicie normalnie w domu?

Malowalismy ostatnio sypialnie, cala reszte rok temu i tak naprawde na czas malowanua spimy w innym pokoju, tam na maxa okna otwarte, po dobie juz jest ok i niewiele czuc. Da sie ;)

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dalej nie wkem co zrobic. Mala bedzie z nami w sypialni. Obecnie mamy lozko 160 cm szerokie, dwie szafki po 40 cm i koniec pokoju na szerokosc. Jak to w bloku. Pokoj ma ok 4 m dlugosci ale mam szafe na calej scianie i na lozeczko i przewijak niwiele zostaje. I terax czy wywalic lozko a wstawic wygodna wersalke z ikei ktora po rozlozeniu ma 140 cm wiec nie ma tragedii czy zostawic to loze.? Maz mowi ze i tak nie bede scielilas tej wersalki i co za roznica . i ja juz sama nie wiem….

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie możecie ugrać jakoś tymi stolikami nocnymi? Łóżko to zawsze łóżko, a dziecko wiecznie nie będzie z wami w sypialni nie?;) mozna w taki wypadku tez zrezygnować z wolnostojacego przewijaka i kupic samą tą nakładkę na łóżeczko

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 18:41

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 21:57

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :) dis zaczynam 22 tydzień :) niestety nie mam siły, zeby nadrabiać dzisiejsze wpisy, bo jestem po calym dniu na uczelni a jutro na 8 rano egzamin...takze idę próbować się uczyć i zrobic obiad na jutro :)

żyje tylko tym, ze w poniedziałek USG :)

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie malowanie zaplanowane w połowie czerwca. Będzie malował mój tata, a ja w tym czasie pojadę na 2-3 dni do mamy. Kiedyś po malowaniu dostałam zapalenia płuc od oparów farby dlatego w ciąży na pewno nie chcę mocniejszego kontaktu.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diatomka w zyciu bym nie wymienila lozka z materacem na wersalke :) moze da sie pokombinowac z tymi szafkami?

diatomka lubi tę wiadomość

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak,tez myslalam o tym, jest opcja ,moxe to glupie ale mamy w jednym przesle szafy miejsce zeby schowac te szafki nocne bo mamy na dole nie wykorxystane miejsce. I dosuwajac do sciany zyskuje 85 cm. Ale lozeczko ma 60 szerokosci wiec trudno byloby mi stanac kolo malej. Chyba ze prostopadle ustawic.

No wlasnie lozko to lozko i jest prze wygodne.

Moka nie zrezygnuje z przewijaka wolnostojacego to zbyt duza wygoda.

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I druga sprawa w duzym pokoju bedziemy robic duza szafe 2 metrowa pod sufit. Wiec duzo gratow przeniesiemy z obecnej szafy ze malej ubrania byly pod reka

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
‹‹ 1001 1002 1003 1004 1005 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ