Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
W razie problemów z refluksem nabędę jeszcze poduszkę klin. A kołderka i pościel to pewnie co najmniej po 6 m-cach.
Aha, fajną rzecz doradziła mi koleżanka. Dzieci różnie reagują na pieluszki, chusteczki do mycia, kremy. Ta koleżanka poradziła, żeby na początek kupić np po paczce chusteczek od 2-3 różnych marek. Gdyby się okazało, że coś dziecko podrażnia, to od razu po ręką jest drugi zestaw, nie trzeba na gwałt szukać, wysyłać męża do sklepu, itp. To samo z pieluszkami. Myślę, że to fajny pomysł. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A czy któraś z Was depiluje się woskiem w ciąży? Rozgrzałam już wosk i chciałam sobie usunąć wąsik, ale rzuciło mi się w oczy na opakowaniu, że nie zaleca się stosowania w ciąży, ponieważ mogą wystąpić siniaki... A nie chcę chodzić ze śliwką nad wargą, jakby mi mąż za zbyt słoną zupę przylał...Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualnyLila ja nie robioam nic z wąskiem balam sie ze odrosnie podwójnie a to hm troche taki meszek u mnie bardziej
Niewiem co sie dzieje ze mna dzisiaj mąż zagadywal a mnie na płacz sie zbierało w końcu poszlam do lazienki poplakalam sobie i dalej nie pomogło -
Staraczka23 wrote:Ogladam ulotke netto i teraz tam beda leginsy ciazowe za 20zl
Ps kupiłam dzisiaj buciki truskawki dla małejzakochalam się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 17:29