Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa to na pełnych obrotach będę od połowy sierpnia
tata ma 50 urodziny 31 sierpnia i chciala bym aby mała tak się urodziła, u mnie jeszcze wchodzi w plan cesarka, póki co lekarz nie wspominal ale jesli taka opcja bedzie to powiem na jaki dzien
Wczoraj na grillu juz o tym rozmawiali aby termin pokryl sie z urodzinami i jak mała siedziała cicho tak w trakcie rozmowy zaczęła pukać hehe -
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Ja to na pełnych obrotach będę od połowy sierpnia
tata ma 50 urodziny 31 sierpnia i chciala bym aby mała tak się urodziła, u mnie jeszcze wchodzi w plan cesarka, póki co lekarz nie wspominal ale jesli taka opcja bedzie to powiem na jaki dzien
Wczoraj na grillu juz o tym rozmawiali aby termin pokryl sie z urodzinami i jak mała siedziała cicho tak w trakcie rozmowy zaczęła pukać hehe
To może bylo pukanie na znak akceptacji
My planujemy cesarke, z tym ze rozwiazanie najwcześniej na wrzesień... jak będziemy pod koniec lipca w klinice to pewnie ustalimy termin...
Pozostaje później jeszcze kwestia tego, czy moja córka zaakceptuje ten termin i grzecznie poczekaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 08:04
-
Staraczka23 wrote:Gusiak sie oplulam
Ten sam etap ciąży, zblizone bóle i zachcianki a teraz ojcowie co zmieniają imię
Miałam miec na imię Patrycja i tez sie ojcu nie podobało wrócił z imieniem Katarzyna, mowil ze myslal cała drogę hahaha
Lady na ktora masz wizyte?
Wiem ze jeszcze 2 osoby chyba maja wizytacje dzisiaj
Muszę zapytac lekarza czy da rade buzke chwycic na usg bo ciagle profilowe dostaje hehe
16.20 -
Staraczka23 wrote:Ja to na pełnych obrotach będę od połowy sierpnia
Wczoraj na grillu juz o tym rozmawiali aby termin pokryl sie z urodzinami i jak mała siedziała cicho tak w trakcie rozmowy zaczęła pukać hehe
Ja to na pełnych obrotach będę już od 6 sierpniawtedy zacznę 38 tydzien i może się rodzić jak dla mnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskabarka wrote:dzień dobry
piękne słonko za oknem!!
to u mnie Olka jest od początkuod pierwszych tygodni do brzucha mówiliśmy Ola Fasola i się sprawdziło
widzę że wczoraj wątek jedzeniowy się przewinąłja sie staram pilnować a mimo to 7kg na plusie, ale te moje pilnowanie się niestety czasem zawodzi
wczoraj "coś" mi się chciało, no łaziło za mną i nie mogła wykombinować co to jest... na kolację zjadłam bułkę z nutellą, za chwilę garść orzeszków słonych a skończyłam kolację lodami cytrynowymi i to było to
mąż się śmiał że chyba jakieś wahania hormonów mam że takie mixy jem
rzadko mi się zdarza aż tak namieszać, ale wczoraj to już niemożliwie mnie męczyło to coś
a na śniadanko grzecznie płateczki na mleku
Odnosnie jedzenia to ostatnio jem prazynki i slodycze, gdybym tak jadla nie bedac w ciazy to id stycznia waga byla by +10 a w ciazy hulaj dusza jedynie +4
sama sie dziwie -
Staraczka23 wrote:A o usg pytasz czy da zdjęcie?
skabarka, easymum lubią tę wiadomość
-
U nas imie tez sie zmienia
, aktualnie mamy czwarte 'na tapecie'
Marysia - jak dla mnie b.ladne, zdecydowanie
u mnie waga ostatnio stoi, wielu rzeczy paskudnych, slodkich i niezdrowych jesc nie moge, wiec mysle, ze nie bedzie zleAniaM, Gusiak lubią tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualnyAdzia tez na kazdej mam usg, a zdjecie co druga wizyte dostahe jak do tej pory, troche sie ciesze ale z drugiej strony wolala bym podgladac małą jak fika a niestety monitor u gina nie jest ruchomy
.ona. Ja w tabelce wpisalam imie mimo wahania raczej nie zmienie juz -
u Nas imię od początku zostaje takie jak wybraliśmy
tez miałam mieć na imię Dagmara bo tacie się podobało ale chyba nie miał odwagi jak poszedł do urzędu sprzeciwić się wyborowi mojej mamy
ja też dzisiaj wizytuje o 16. 10 czyli zaraz po pracy jadę zobaczyć moją malutką..
odebraam w piątek wyniki i mam glukoze poniżej normy o dziwo! ciekawe co na to moja ginekolog powie, niby zaraz przy granicy ale w końcu wyszło poniżej.. na wagę też się boje stanąć bo ostatnio apetyt mi ogromnie dopisuje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarolcia87 wrote:u Nas imię od początku zostaje takie jak wybraliśmy
tez miałam mieć na imię Dagmara bo tacie się podobało ale chyba nie miał odwagi jak poszedł do urzędu sprzeciwić się wyborowi mojej mamy
ja też dzisiaj wizytuje o 16. 10 czyli zaraz po pracy jadę zobaczyć moją malutką..
odebraam w piątek wyniki i mam glukoze poniżej normy o dziwo! ciekawe co na to moja ginekolog powie, niby zaraz przy granicy ale w końcu wyszło poniżej.. na wagę też się boje stanąć bo ostatnio apetyt mi ogromnie dopisuje
musisz pamiętać by nosić zawsze ze sobą coś słodkiego. Jakby za dużo cukier spadł i się źle poczujesz.