Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewuszki
my przyszłyśmy się pochwalić że w czwartek miałyśmy 2 wizytę prenatalnąwszystko jest w jak najlepszym porządku:)
mała waży już 410 g:)
co do imienia dalej się nie możemy zdecydować czy Anielka, Emilka, Antosia czy Haniamyślałam że łatwiej nam to pójdzie
a już dziś najprawdopodobniej na świat przyjdzie kuzynka małej, siostra męża ma mieć cesarkę i ma się urodzić Zosia
a to nasza księżniczkachyba zdenerwowała się na nas bo Pani Doktor robiła bardzo dużo zdjęć i pokazała w końcu środkowy palec
przesłałam mojej mamie zdjęcie i stwierdziła ze miniaturka mnie jak byłam mała, ciekawe czy faktycznie tak będzie jak się urodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 09:17
bento, Dżuls, la_lenka, .ona., Lady Savage, monaaa85, skabarka, Gusiak, agatka196, Czarna_88, Sigma, przyszła mama, Wonderland, easymum, kasig lubią tę wiadomość
to naszszczęśliwy cykl!
nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
Dziś pobiłam swój rekord wstawania w nocy na siusiu, 5 razy! Normalnie wychodzę raz, czasem drugi rano jak mąż wstaje do pracy - przed ciążą nie wstawałam wcale.
Ja też muszę powalczyć z praniem, bo mam wielką furę. I co gorsza rzeczy z suszarki na wielkiej kupie do pochowania. A pogoda taka, że wcale mi się nie chce. I muszę znaleźć jakieś tymczasowe miejsce na dziecięce ciuszki, bo już się nie mieszczą w pudle. Oj, nie mogę się doczekać remontu i nowej szafy! -
Bento u nas pierwszy z typow to byla Roza wlasnie
, ale syn ma rozowa swinke pluszowa o tym imieniu i imie kojarzy sie nam wszystkim z ta swinka - jedna w rodzinie juz wystarczy
nie mniej jednak b.ladne i nie tak popularne imie.
bento lubi tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualny
-
Anula190 dla mnie Bartuś
mój mężuś ma tak na imię
A Bartłomiej czy Bartosz?
przede wszystkim biorę pod uwagę to czy mi się kojarzy z jakąś osobąale na szczęście mało osób znam o imionach które chcemy dać małej
anula1990 lubi tę wiadomość
to naszszczęśliwy cykl!
nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualnyAnula Bartek bardziej mi wpada Maciuś przez idiotow w necie kojarzy sie z ta telenowela na tvp1
Fejsbokowe dziewczyny u was tez na tablicach wieje polityka?
Rzygac sie chce od tego bardziej niz od początkowych mdlosci ciazowychanula1990, Lilla My lubią tę wiadomość
-
Anula No to tak jak mój mąż
choć on twierdzi ze jego imię sie mu nie podoba i nie dał by tak swojemu dziecku
Staraczka oj tak od tygodnia jak tylko coś było w tv to od razu przełączałam kanał a teraz jeszcze co drugi post na fb to wybory bleeeeanula1990 lubi tę wiadomość
to naszszczęśliwy cykl!
nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Fejsbokowe dziewczyny u was tez na tablicach wieje polityka?
Rzygac sie chce od tego bardziej niz od początkowych mdlosci ciazowych
karolcia87 lubi tę wiadomość
-
A mnie się podoba Maciuś... mimo wszystko, staram się nie kojarzyć imion z jakimiś osobami, właśnie jak np. postać z klanu
Staraczko teoretycznie mogłabym rodzic naturalnie, aczkolwiek jak juz pisałam wcześniej znam przypadki gdzie dzieci przez takie porody miały problemy, wiec tu bardziej zadecydował strach o maleństwo, ze będziemy się kierować na cc...
Domyślam się, ze po lekko nie będzie, bo w końcu jak ja to mówię przetna mnie niemalże w pół, ale jak już zobaczę zdrowe maleństwo to doda mi to dodatkowych sił