Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:

Magdalenkaihelenka czego sie uczysz? Slodki brzusio!

mam weekend pełen wrażeń, w sobote egzamin z anestezjologii i wesele, a niedziele z ginekologii i położnictwa i ze zdrowia publicznego.

Brzusio to bym zacałowała jak bym do niego dosięgała :)

diatomka lubi tę wiadomość

• diatomka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To troszke moja dziedzina aczkolwiek ja nie w medycyne ale atrasznie mnie to interesuje! To konczysz teraz studia ?

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka Ogólnie jak to wszystko ogarnę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:34

sRUqp2.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 Magdalenkaihelenka Śliczne brzuszki, ja mam ogromny i powiem szczerze, że bardziej pasował by mi taki w rozmiarze S. Najważniejsze, że dzieciaczki dobrze się mają :-)

nick nieaktualny, diatomka, Anitka201 lubią tę wiadomość

sRUqp2.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bento no to moj mlodszy bo bedzie akurat 4,5 latek mial. Tez sie tego obawiam. Aczkolwiek przywzyczaja sie ze bedzie siostra , pyta ja sie Tosia czuje albo czy Tosi smakowalo;) albo zadaje pytanie Tosi o sam sobie odpowiada np Tosia czy lubisz bmw! Haha no jesCze glupiutki jest ale tak jak piszesz jest najwazniejszy i my posieecamy naszemu dziecku bardzo duzo czasu i uwagi...
    Obserwuje np u znajomych ze rodzice widza dzieci godzine dziennie:( smutne to...
    Ja sie boje chorob z przedszkola

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    To troszke moja dziedzina aczkolwiek ja nie w medycyne ale atrasznie mnie to interesuje! To konczysz teraz studia ?

robię teraz drugi kierunek-pielęgniarstwo, zaocznie, został mi jeszcze rok.
    a czym sie zajmujesz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 14:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marlenak_me wrote:
    http://allegro.pl/adamex-barletta-3w1-z-cabriofixem-torba-folia-i5413453600.html
    Anitka masz rację!Ja źle zrozumiałam nie wiem czemu marlenak_me i ubzdurałam sobie,że ona znalazła barlette z fotelikiem i bazą i aż było to dla mnie niemożliwie tanio(bo przed zakupem przebuszowałam internet)i temu chciałam linka ;)
    Anitka to Ty też decydujesz się na barlette?Wow chyba mega popularny ten wózek w Pl będzie...kto by pomyślał?Dobrze,że ja z moim emigruje do Niemiec ;) A jaki kolor bierzesz?

Marlenak_me to drogo znalazłaś!Ja kupiłam barlette eco(która zawsze jest droższa od zwykłej barletty)za 1430zł 2w1, a fotelik maxi cosi cabriofix widziałam w sklepie za niecałe 500zł,więc na allegro jest drożej...!

• agniesja Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 21:15

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka Najgorsze są rota wirusy...

sRUqp2.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    faktycznie Bonbon zaliczył porażkę w tym miesiącu- najgorsza edycja ever! mam nadzieję, że nie zachowają tendencji spadkowej, bo mam wykupiony pakiet.
    A z wazeliną kosmetyczną to już przesadzili- przecież to pochodna ropy naftowej zakazana w ciąży, termofor był w tamtym miesiącu,a wanny nie mam żeby użyć soli do kapieli ( wsumie ta torebeczka soli i wazelina mogłyby jedynie przejść w gratisie, ale nie- 2 z 5 produktów)
    Użyję tylko musli i zacjowam pieluch tetrowe, zero gratisów i dodatków phi

Kasiarzynka lubi tę wiadomość

720fbe94f2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniesja wrote:
    Najprościej było wysterylizować suczkę i nie byłoby problemu. Przypominam, że trzymanie psa na łańcuchu powyżej 12 godzin na dobę lub trzymanie na łańcuchu krótszym niż 3 metry grozi mandatem.

nasz piesek nie siedzi na łańcuchu na stałe i nie ma opcji żeby siedział, ale są po prostu czasem takie okoliczności ze trzeba go przypiąć, chociażby jak ktoś z nas gdzieś jedzie i nie zamyka bramy bo wróci niedługo. wcześniej nei był na łańcuchu, ael jak uciekł 2 razy i zagryzł sąsiadce 2 kury a poźneij przyciągnął je na podwórko.

a z małych piesków suczki bardzo sie cieszyliśmy, tylko drugi który był ponoć jest normalny, bo mamy kontakt z ludzmi którzy go wzięli a nasz jakiś dzikus :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie rozumiem trzymania psa na łańcuchu. Szczególnie, jeśli można po prostu zamknąć bramę.

Carolline lubi tę wiadomość

• Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:04

wnidtv73dpzdszlc.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:09

8pdp47e.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka wrote:
    ja mam już problemy z wiązaniem lub zapianiem butów a o obcinaniu paznokci u stóp to szkoda gadać.
    Ja nie wiem gdzie ta moja mała się chowa, ale zupełnie mnie nie dotyczą takie problemy. Mogę kucnąć, usiąść na podłodze i bez problemu wstać. Właściwie nie odczułam zupełnie żadnego dyskomfortu z powodu brzucha. W tej chwili na przykład siedzę na krześle po turecku, więc stopy spokojnie w zasięgu rąk (np. do ewentualnego pedicure).
    I to wcale nie znaczy, że ja nie mam brzucha (choć za wielki to nie jest). Jakoś tak się po prostu dobrze dopasowuje do moich pozycji. I to pomimo mojej, naprawdę konkretnej, nadwagi. Mam chyba jakieś stawy z gumy :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koalka na początku miałam kupować Riko bo zarówno mnie jak i mężowi się podobał. Na urlopie mieliśmy trochę czasu i podeszliśmy do sklepu z wózkami i okazało się, że barletta to jak dla nas strzał w 10 :-) ma takie amortyzatory, że nadaje się na leśne ścieżki :-) do tego duża gondola, pompowane koła i ogólnie tak lekko prowadzi się ten wózek :-)
    Co do koloru to podoba nam się PIK3 ale chyba będziemy zmuszeni wziąć PIK8 bo jest jakiś problem i producent nie ma tej tkaniny. Sama nie wiem bo boję się, żeby ta szarość w PIK8 nie szła za bardzo w róż :-)
    Wizualnie najładniejsze wg mnie są wózki MUSTY. No piękne są ale dla mnie prowadzenie ich to jakieś nieporozumienie. Nie chciał skręcać i do tego tego ma tylko 2 koła pompowane. Zawsze jest coś za coś :-)

• bento Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny po ile zamawiacie pieluchy tetrowe i flanelowe(za szt.)?

sRUqp2.png
  • snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Ja nie wiem gdzie ta moja mała się chowa, ale zupełnie mnie nie dotyczą takie problemy. Mogę kucnąć, usiąść na podłodze i bez problemu wstać. Właściwie nie odczułam zupełnie żadnego dyskomfortu z powodu brzucha. W tej chwili na przykład siedzę na krześle po turecku, więc stopy spokojnie w zasięgu rąk (np. do ewentualnego pedicure).
    I to wcale nie znaczy, że ja nie mam brzucha (choć za wielki to nie jest). Jakoś tak się po prostu dobrze dopasowuje do moich pozycji. I to pomimo mojej, naprawdę konkretnej, nadwagi. Mam chyba jakieś stawy z gumy :P

La_lenka - zazdroszczę. Ja wczoraj próbowałam ogolić okolice intymne i to chyba był ostatni raz bez proszenia męża o pomoc :( Niby też nie mam dużego brzucha,ale schylenie się stanowi dla mnie duuuuży problem. Po prostu zaczyna mnie wtedy uwierać i za nic nie idzie ułożyć się w żaden sposób...

• agniesja Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 21:15

bento lubi tę wiadomość

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiarzynka i marlenak_me - właśnie odpakowałam bonbona i jestem również rozczarowana. Po pierwsze ilością produktów, a po drugie tym, co właściwie przysłali. Jedynie z pieluch się cieszę, bo i tak kilka muszę mieć + musli fajna sprawa. Natomiast soli do kąpieli też nie użyję, wazelina - serio? I termoforek był faktycznie w zeszłym miesiącu.

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
‹‹ 1195 1196 1197 1198 1199 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ