X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde dziewczyny, dzis znowu miałam się uczyć a siedze na forum, chyba muszę odłączyć neta bo inaczej nie da rady... :P

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio poszłam na pedicure do bliskiej znajomej kosmetyczki :-) i jestem z tego powodu mega szczęśliwa bo odwaliła kawał dobrej roboty i aż z uśmiechem spoglądam na stopy :-)

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka wrote:
    to podziwiam za wytrwałość, ja wstyd się przyznać ale smaruje się jak mi się przypomni, czyli bardzo mało... moze z raz w tygodniu...
    ja się panicznie boję rozstępów. Dlatego smaruję się i pilnuję wagi. ogólnie ostatnio przez 1,5 miesiąca przybyło mi max 2 kg ale myślę, że to zasługa dużej ilości wody i kilogramów truskawek, czereśni, które ostatnio pochłaniam :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka ślicznie wyglądasz!śliczny brzuszek :)

Lila My myślałam,że ja mam całkiem spory brzuszek, ale Ty mnie bijesz na głowe hihi ;) Twój to już prawdziwy okaz!

Anitka201 po Tobie to za to chyba w ogóle ciąży nikt nie zauważa?Niby fajnie tak wygladać jak Ty, bo przynajmniej mało będziesz miała do zrzucenia no i rozstępy Ci raczej nie grożą, ale z 2 strony ja chyba jakieś zboczenie mam na punkcie brzuszka, bo czym jest większy tym bardziej mnie cieszy i jestem taka szczęśliwa, że chce żeby wszyscy wiedzieli,że w ciąży jestem :D Pamiętam jak od samego początku nie mogłam się doczekać żeby już było widać :) Ale czemu to do dzisiaj nie wiem,racjonalnego wytłumaczenia tego nie ma heh ;)
    A tak w ogóle to długo pracujesz, że jeszcze śmigasz do pracy.Myślałam, że tu już wszystkie dziewczyny na chorobowym :p

Lilla My, Anitka201, magdalenkaihelenka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marlenak_me wrote:
    hej,
    Koalka znalazłam na Allegro sklep, któy sprzedaje BArlette w zestawie 3 w 1 z cabriofixem za 2100 :-)
    A możesz podać z ciekawości linka?bo to mega tanio!Tylko pewnie to nie eko?
    easymum wrote:
    Koalka, a masz namierzony ten fotelik i bazę gdzieś w necie? Czy kupisz u siebie w DE? Ja skłaniam się do maxi cosi jednak.
    Albo kupie w DE, albo zamówię przez internet, muszę porównać cene gdzie bardziej się będzie opłacało.Chociaż na za dużą różnicę w cenie nie ma co liczyć ;) Jestem teraz w PL wiem ile tu kosztuje fotelik+baza, w piątek wracam do DE i zobaczę ile tam kosztuje ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 12:50

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koalka wrote:
    A możesz podać z ciekawości linka?bo to mega tanio!Tylko pewnie to nie eko?
    ja znalazłam z cabriofixem za 1889 zł z przesyłką
    Tu link: http://www.entliczekpentliczeksklep.pl/wozki-dzieciece/wozki-dzieciece-wielofunkcyjne/adamex-barletta-len-3w1-2015-fotel-maxi-cosi-cabriofix-adac_p_1609.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    ja znalazłam z cabriofixem za 1889 zł z przesyłką
    Tu link: http://www.entliczekpentliczeksklep.pl/wozki-dzieciece/wozki-dzieciece-wielofunkcyjne/adamex-barletta-len-3w1-2015-fotel-maxi-cosi-cabriofix-adac_p_1609.html
    Anitka, ale w końcu nie zdecydowałaś się?bo wczoraj pisałaś,że zamówiłaś pebble?

a tego Twojego linka to też wcześniej byłam na tej stronie ;) Ale to jakaś promocja nie jest, bo to barletta bez eko skóry(a ja koniecznie chciałam z skórką ;))i z samym fotelem tylko bez bazy...to ja za te same pieniądze mogę mieć ten zestaw ;)
    a marlenak_me pisała, że za 2100zł ma z bazą isofix to juz faktycznie byłaby dobra cena :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 13:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie już mąż zobaczył chyba 6 pasków krótkich rozstępów nad tylkiem bardziej po prawej stronie na wysokości bioder, komicznie wyglądają, jak by kot drapnal :D Kąpie się od jakiś 2 miesięcy dolewając oliwki do wanny i niby fajnie gładko a tu psikus

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/adamex-barletta-3w1-z-cabriofixem-torba-folia-i5413453600.html

720fbe94f2.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na razie tfu tfu nie ma rozstępów, ale codziennie wieczorem się bacznie oglądam:D Z smarowaniem też ciężko, nie mam nawyku. Jak czuję, że skóra sucha, to się posmaruję. Szczerze powiem, że jak wieczorem pójdę się kąpać, robię demakijaż, jakieś olejki we włosy wcieram, no i wiadomo na koniec mycie zębów, to już nie mam sily na smarowanie.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koalka wrote:
    Anitka, ale w końcu nie zdecydowałaś się?bo wczoraj pisałaś,że zamówiłaś pebble?

a tego Twojego linka to też wcześniej byłam na tej stronie ;) Ale to jakaś promocja nie jest, bo to barletta bez eko skóry(a ja koniecznie chciałam z skórką ;))i z samym fotelem tylko bez bazy...to ja za te same pieniądze mogę mieć ten zestaw ;)
    a marlenak_me pisała, że za 2100zł ma z bazą isofix to juz faktycznie byłaby dobra cena :)
    A to faktycznie z bazą to niska cena. Ja kupiłam osobno bazę familyfix i pebble. A barlettę zamawiam 2w1 :-)

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My wrote:
    My mamy jamnika z cukrzycą i też już nie widzi. Dwa razy dziennie trzeba jej robić insulinę.

Świnka morska jest za małym zwierzątkiem na insulinę :( dieta i sport takie mamy zalecenia od weterynarza

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marlenak_me wrote:
    http://allegro.pl/adamex-barletta-3w1-z-cabriofixem-torba-folia-i5413453600.html
    To jednak ja znalazłam tańszą wersję. Bo też nie ma tu bazy i też nie eko :-)

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśki ależ się rozpisałyście dzisiaj :P

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:08

diatomka, easymum, Gusiak lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Przepraszam, ale padłam i nie w stanę :D Oplułam monitor. Wiem, że nic śmiesznego, ale rozwaliły mnie "dieta i sport" jako zalecenia dla świnki morskiej :D :D :D :D

Brzmi śmiesznie, ale powiem Ci Dżuls, że to też najlepiej robi naszej jamniczce - nic tak nie obniża jej poziomu cukru jak duża ilość spacerów i odpowiednia karma dla cukrzyków :)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me pogoda ok grunt ze nie pada, oczywiscie nad morzem bardzo wieje. Bylam
    Çhwile i ucieklam , chlopaki w koszu zostali i niech korzystaja z jodu.
    Takze przedluzymy do niedzieli chociaz moglab juz wrwcac;) ale tyle sie ujechalismy ze szkoda by bylo tak szybko.

Bento a czego sie najbardziej boisz po porodzie?

Dzuls tez padlam ze swinki;) wiadomo ze inaczej brzmi ruch dla psa a inaczej dla swinki morskiej;)

Ja sobie zwierzatka w domu przy dziecku nie wyobrazam , po prostu za duzy obowiazek . Niby niewielki ale dodatkowa robota jest. Podziwiam Was:)

Magdalenkaihelenka czego sie uczysz? Slodki brzusio!

Ja dzis 24+5 ech leci

4me lubi tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maz mi wcZoraj przyjniosl prezent:) wykupil manicure w hotelu:) bo narzekam ciagle na paznokcie:)

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/23ec78518f39.jpg

Pelny 24 tydz czyli tydz temu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 13:56

bento, magdalenkaihelenka, Anitka201, snoopy_etka, la_lenka, Kasiarzynka, Wonderland, easymum, skabarka, karolcia87 lubią tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A pogoda taka
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/26ed61fe7c0e.jpg

bento, Anitka201, Kasiarzynka, Gusiak, skabarka, karolcia87 lubią tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
‹‹ 1194 1195 1196 1197 1198 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ