X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde dziewczyny, dzis znowu miałam się uczyć a siedze na forum, chyba muszę odłączyć neta bo inaczej nie da rady... :P

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio poszłam na pedicure do bliskiej znajomej kosmetyczki :-) i jestem z tego powodu mega szczęśliwa bo odwaliła kawał dobrej roboty i aż z uśmiechem spoglądam na stopy :-)

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka wrote:
    to podziwiam za wytrwałość, ja wstyd się przyznać ale smaruje się jak mi się przypomni, czyli bardzo mało... moze z raz w tygodniu...
    ja się panicznie boję rozstępów. Dlatego smaruję się i pilnuję wagi. ogólnie ostatnio przez 1,5 miesiąca przybyło mi max 2 kg ale myślę, że to zasługa dużej ilości wody i kilogramów truskawek, czereśni, które ostatnio pochłaniam :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka ślicznie wyglądasz!śliczny brzuszek :)

Lila My myślałam,że ja mam całkiem spory brzuszek, ale Ty mnie bijesz na głowe hihi ;) Twój to już prawdziwy okaz!

Anitka201 po Tobie to za to chyba w ogóle ciąży nikt nie zauważa?Niby fajnie tak wygladać jak Ty, bo przynajmniej mało będziesz miała do zrzucenia no i rozstępy Ci raczej nie grożą, ale z 2 strony ja chyba jakieś zboczenie mam na punkcie brzuszka, bo czym jest większy tym bardziej mnie cieszy i jestem taka szczęśliwa, że chce żeby wszyscy wiedzieli,że w ciąży jestem :D Pamiętam jak od samego początku nie mogłam się doczekać żeby już było widać :) Ale czemu to do dzisiaj nie wiem,racjonalnego wytłumaczenia tego nie ma heh ;)
    A tak w ogóle to długo pracujesz, że jeszcze śmigasz do pracy.Myślałam, że tu już wszystkie dziewczyny na chorobowym :p

Lilla My, Anitka201, magdalenkaihelenka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marlenak_me wrote:
    hej,
    Koalka znalazłam na Allegro sklep, któy sprzedaje BArlette w zestawie 3 w 1 z cabriofixem za 2100 :-)
    A możesz podać z ciekawości linka?bo to mega tanio!Tylko pewnie to nie eko?
    easymum wrote:
    Koalka, a masz namierzony ten fotelik i bazę gdzieś w necie? Czy kupisz u siebie w DE? Ja skłaniam się do maxi cosi jednak.
    Albo kupie w DE, albo zamówię przez internet, muszę porównać cene gdzie bardziej się będzie opłacało.Chociaż na za dużą różnicę w cenie nie ma co liczyć ;) Jestem teraz w PL wiem ile tu kosztuje fotelik+baza, w piątek wracam do DE i zobaczę ile tam kosztuje ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 12:50

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koalka wrote:
    A możesz podać z ciekawości linka?bo to mega tanio!Tylko pewnie to nie eko?
    ja znalazłam z cabriofixem za 1889 zł z przesyłką
    Tu link: http://www.entliczekpentliczeksklep.pl/wozki-dzieciece/wozki-dzieciece-wielofunkcyjne/adamex-barletta-len-3w1-2015-fotel-maxi-cosi-cabriofix-adac_p_1609.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    ja znalazłam z cabriofixem za 1889 zł z przesyłką
    Tu link: http://www.entliczekpentliczeksklep.pl/wozki-dzieciece/wozki-dzieciece-wielofunkcyjne/adamex-barletta-len-3w1-2015-fotel-maxi-cosi-cabriofix-adac_p_1609.html
    Anitka, ale w końcu nie zdecydowałaś się?bo wczoraj pisałaś,że zamówiłaś pebble?

a tego Twojego linka to też wcześniej byłam na tej stronie ;) Ale to jakaś promocja nie jest, bo to barletta bez eko skóry(a ja koniecznie chciałam z skórką ;))i z samym fotelem tylko bez bazy...to ja za te same pieniądze mogę mieć ten zestaw ;)
    a marlenak_me pisała, że za 2100zł ma z bazą isofix to juz faktycznie byłaby dobra cena :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 13:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie już mąż zobaczył chyba 6 pasków krótkich rozstępów nad tylkiem bardziej po prawej stronie na wysokości bioder, komicznie wyglądają, jak by kot drapnal :D Kąpie się od jakiś 2 miesięcy dolewając oliwki do wanny i niby fajnie gładko a tu psikus

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/adamex-barletta-3w1-z-cabriofixem-torba-folia-i5413453600.html

720fbe94f2.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na razie tfu tfu nie ma rozstępów, ale codziennie wieczorem się bacznie oglądam:D Z smarowaniem też ciężko, nie mam nawyku. Jak czuję, że skóra sucha, to się posmaruję. Szczerze powiem, że jak wieczorem pójdę się kąpać, robię demakijaż, jakieś olejki we włosy wcieram, no i wiadomo na koniec mycie zębów, to już nie mam sily na smarowanie.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koalka wrote:
    Anitka, ale w końcu nie zdecydowałaś się?bo wczoraj pisałaś,że zamówiłaś pebble?

a tego Twojego linka to też wcześniej byłam na tej stronie ;) Ale to jakaś promocja nie jest, bo to barletta bez eko skóry(a ja koniecznie chciałam z skórką ;))i z samym fotelem tylko bez bazy...to ja za te same pieniądze mogę mieć ten zestaw ;)
    a marlenak_me pisała, że za 2100zł ma z bazą isofix to juz faktycznie byłaby dobra cena :)
    A to faktycznie z bazą to niska cena. Ja kupiłam osobno bazę familyfix i pebble. A barlettę zamawiam 2w1 :-)

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My wrote:
    My mamy jamnika z cukrzycą i też już nie widzi. Dwa razy dziennie trzeba jej robić insulinę.

Świnka morska jest za małym zwierzątkiem na insulinę :( dieta i sport takie mamy zalecenia od weterynarza

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marlenak_me wrote:
    http://allegro.pl/adamex-barletta-3w1-z-cabriofixem-torba-folia-i5413453600.html
    To jednak ja znalazłam tańszą wersję. Bo też nie ma tu bazy i też nie eko :-)

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśki ależ się rozpisałyście dzisiaj :P

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:08

diatomka, easymum, Gusiak lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Przepraszam, ale padłam i nie w stanę :D Oplułam monitor. Wiem, że nic śmiesznego, ale rozwaliły mnie "dieta i sport" jako zalecenia dla świnki morskiej :D :D :D :D

Brzmi śmiesznie, ale powiem Ci Dżuls, że to też najlepiej robi naszej jamniczce - nic tak nie obniża jej poziomu cukru jak duża ilość spacerów i odpowiednia karma dla cukrzyków :)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me pogoda ok grunt ze nie pada, oczywiscie nad morzem bardzo wieje. Bylam
    Çhwile i ucieklam , chlopaki w koszu zostali i niech korzystaja z jodu.
    Takze przedluzymy do niedzieli chociaz moglab juz wrwcac;) ale tyle sie ujechalismy ze szkoda by bylo tak szybko.

Bento a czego sie najbardziej boisz po porodzie?

Dzuls tez padlam ze swinki;) wiadomo ze inaczej brzmi ruch dla psa a inaczej dla swinki morskiej;)

Ja sobie zwierzatka w domu przy dziecku nie wyobrazam , po prostu za duzy obowiazek . Niby niewielki ale dodatkowa robota jest. Podziwiam Was:)

Magdalenkaihelenka czego sie uczysz? Slodki brzusio!

Ja dzis 24+5 ech leci

4me lubi tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maz mi wcZoraj przyjniosl prezent:) wykupil manicure w hotelu:) bo narzekam ciagle na paznokcie:)

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/23ec78518f39.jpg

Pelny 24 tydz czyli tydz temu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 13:56

bento, magdalenkaihelenka, Anitka201, snoopy_etka, la_lenka, Kasiarzynka, Wonderland, easymum, skabarka, karolcia87 lubią tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A pogoda taka
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/26ed61fe7c0e.jpg

bento, Anitka201, Kasiarzynka, Gusiak, skabarka, karolcia87 lubią tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
‹‹ 1194 1195 1196 1197 1198 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ