Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
magdalenkaihelenka wrote:to podziwiam za wytrwałość, ja wstyd się przyznać ale smaruje się jak mi się przypomni, czyli bardzo mało... moze z raz w tygodniu...
-
nick nieaktualnymagdalenkaihelenka ślicznie wyglądasz!śliczny brzuszek
Lila My myślałam,że ja mam całkiem spory brzuszek, ale Ty mnie bijesz na głowe hihiTwój to już prawdziwy okaz!
Anitka201 po Tobie to za to chyba w ogóle ciąży nikt nie zauważa?Niby fajnie tak wygladać jak Ty, bo przynajmniej mało będziesz miała do zrzucenia no i rozstępy Ci raczej nie grożą, ale z 2 strony ja chyba jakieś zboczenie mam na punkcie brzuszka, bo czym jest większy tym bardziej mnie cieszy i jestem taka szczęśliwa, że chce żeby wszyscy wiedzieli,że w ciąży jestemPamiętam jak od samego początku nie mogłam się doczekać żeby już było widać
Ale czemu to do dzisiaj nie wiem,racjonalnego wytłumaczenia tego nie ma heh
A tak w ogóle to długo pracujesz, że jeszcze śmigasz do pracy.Myślałam, że tu już wszystkie dziewczyny na chorobowym :pLilla My, Anitka201, magdalenkaihelenka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarlenak_me wrote:hej,
Koalka znalazłam na Allegro sklep, któy sprzedaje BArlette w zestawie 3 w 1 z cabriofixem za 2100
easymum wrote:Koalka, a masz namierzony ten fotelik i bazę gdzieś w necie? Czy kupisz u siebie w DE? Ja skłaniam się do maxi cosi jednak.Jestem teraz w PL wiem ile tu kosztuje fotelik+baza, w piątek wracam do DE i zobaczę ile tam kosztuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 12:50
-
Koalka wrote:A możesz podać z ciekawości linka?bo to mega tanio!Tylko pewnie to nie eko?
Tu link: http://www.entliczekpentliczeksklep.pl/wozki-dzieciece/wozki-dzieciece-wielofunkcyjne/adamex-barletta-len-3w1-2015-fotel-maxi-cosi-cabriofix-adac_p_1609.html -
nick nieaktualnyAnitka201 wrote:ja znalazłam z cabriofixem za 1889 zł z przesyłką
Tu link: http://www.entliczekpentliczeksklep.pl/wozki-dzieciece/wozki-dzieciece-wielofunkcyjne/adamex-barletta-len-3w1-2015-fotel-maxi-cosi-cabriofix-adac_p_1609.html
a tego Twojego linka to też wcześniej byłam na tej stronieAle to jakaś promocja nie jest, bo to barletta bez eko skóry(a ja koniecznie chciałam z skórką
)i z samym fotelem tylko bez bazy...to ja za te same pieniądze mogę mieć ten zestaw
a marlenak_me pisała, że za 2100zł ma z bazą isofix to juz faktycznie byłaby dobra cenaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 13:00
-
nick nieaktualnyA u mnie już mąż zobaczył chyba 6 pasków krótkich rozstępów nad tylkiem bardziej po prawej stronie na wysokości bioder, komicznie wyglądają, jak by kot drapnal
Kąpie się od jakiś 2 miesięcy dolewając oliwki do wanny i niby fajnie gładko a tu psikus
-
U mnie na razie tfu tfu nie ma rozstępów, ale codziennie wieczorem się bacznie oglądam:D Z smarowaniem też ciężko, nie mam nawyku. Jak czuję, że skóra sucha, to się posmaruję. Szczerze powiem, że jak wieczorem pójdę się kąpać, robię demakijaż, jakieś olejki we włosy wcieram, no i wiadomo na koniec mycie zębów, to już nie mam sily na smarowanie.
-
Koalka wrote:Anitka, ale w końcu nie zdecydowałaś się?bo wczoraj pisałaś,że zamówiłaś pebble?
a tego Twojego linka to też wcześniej byłam na tej stronieAle to jakaś promocja nie jest, bo to barletta bez eko skóry(a ja koniecznie chciałam z skórką
)i z samym fotelem tylko bez bazy...to ja za te same pieniądze mogę mieć ten zestaw
a marlenak_me pisała, że za 2100zł ma z bazą isofix to juz faktycznie byłaby dobra cena -
Lilla My wrote:My mamy jamnika z cukrzycą i też już nie widzi. Dwa razy dziennie trzeba jej robić insulinę.
Świnka morska jest za małym zwierzątkiem na insulinędieta i sport takie mamy zalecenia od weterynarza
-
Dżuls wrote:Przepraszam, ale padłam i nie w stanę
Oplułam monitor. Wiem, że nic śmiesznego, ale rozwaliły mnie "dieta i sport" jako zalecenia dla świnki morskiej
Brzmi śmiesznie, ale powiem Ci Dżuls, że to też najlepiej robi naszej jamniczce - nic tak nie obniża jej poziomu cukru jak duża ilość spacerów i odpowiednia karma dla cukrzykówSynek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
4me pogoda ok grunt ze nie pada, oczywiscie nad morzem bardzo wieje. Bylam
Çhwile i ucieklam , chlopaki w koszu zostali i niech korzystaja z jodu.
Takze przedluzymy do niedzieli chociaz moglab juz wrwcac;) ale tyle sie ujechalismy ze szkoda by bylo tak szybko.
Bento a czego sie najbardziej boisz po porodzie?
Dzuls tez padlam ze swinki;) wiadomo ze inaczej brzmi ruch dla psa a inaczej dla swinki morskiej;)
Ja sobie zwierzatka w domu przy dziecku nie wyobrazam , po prostu za duzy obowiazek . Niby niewielki ale dodatkowa robota jest. Podziwiam Was:)
Magdalenkaihelenka czego sie uczysz? Slodki brzusio!
Ja dzis 24+5 ech leci4me lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/23ec78518f39.jpg
Pelny 24 tydz czyli tydz temu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 13:56
bento, magdalenkaihelenka, Anitka201, snoopy_etka, la_lenka, Kasiarzynka, Wonderland, easymum, skabarka, karolcia87 lubią tę wiadomość