X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najpierw koniec 24 tygodnia ciąży:
    a14cc2b4dcb43ac4med.jpg

Następne zdjęcie z 25 tygodnia:
    09f0a5478c61e227med.jpg

I ostatnie z dzisiaj- 27 tydzień :-)
    7bdb33d29cd4b9dcmed.jpg

Także tego :-) rośniemy :-) młody skutecznie potrafi sobie poradzić jak za długo się zginam czy go przypadkiem ucisnę. Od razy albo dostanę w pęcherz albo porządnie w brzuch :-)

snoopy_etka, agatka196, Lilla My, magdalenkaihelenka, Czarna_88, SweetCherryPie, Wonderland, Lady Savage, Kasiarzynka, la_lenka, 4me, karolcia87, stelianka lubią tę wiadomość

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .ona. wrote:
    Cudne! I jak ktoś mówi, że dla chłopców nie ma fajnych ciuchów to się nie zgadzam :D. Powiedziałam to ja, mama chłopca :)
    Ja tam lubię chłopięce ciuszki :-) mój mały będzie śmigał w dresikach :-) teraz są takie ładne i wygodne fasony, że na prawdę jest w czym wybierać :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka, mi wszyscy mówią ze ja jestem chudzina i poza brzuszkiem to nei przytyłam nic, ale z Ciebie to dopiero chudzinka:)

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka wrote:
    Anitka, mi wszyscy mówią ze ja jestem chudzina i poza brzuszkiem to nei przytyłam nic, ale z Ciebie to dopiero chudzinka:)
    Ale u mnie ten brzuch jest już widoczny :-)Nawet dzisiaj w rossmannie ochroniarz tak do mnie zacieszał, że nie wiedziałam o co chodzi :-) (patrzył na brzuch :-) )

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka - nie wciągaj brzucha!! :)

Lady Savage, diatomka lubią tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Anulka czy Ty masz wizytę u lekarza w tym tygodniu?
    Jak nie to ja na twoim miejscu bym pojechała na IP. Ty piszesz ciągle o tych bolach i kłociach - trwa to u Ciebie znacznie dluzej niż u mnie. Ja po tygodniu skapitulowalam i pojechalam na IP i dobrze zrobiłam bo lekarz mnie zbadal i wiem, ze z małym wszystko ok, szyjka twarda, zamknieta wiec jestem spokojniejsza nawet jak czasem zaboli. A uwierz mi ja z tych co z byle powodu na IP nie jada... Dlugo mnie trzeba namawiać ;)
    Jedz kochana albo zalatw sobie lekarza jakos dzis lub jutro prywatnie.

Lekarza mam za tydzień. Mały się rusza , a jak pojadę to pewnie mnie zostawią , dlatego ratuje się nospą, bo w tym tygodniu nie mogę sobie pozwolić na szpital. Mam zaliczenia muszę prace licencjacką oddać , obiegówkę podbić. I zaliczyć przedmiot, po nospie przeszło. Ale i tak muszę zgłosić to lekarzowi.

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My wrote:
    Anitka - nie wciągaj brzucha!! :)
    Już nie mogę..to taka katorga bo przed ciążą miałam nawyk chodzenia z wciągniętym brzuchem :-)

• moka89 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka taki to ja miałam w 0 tyg ciąży :D Chudzino ty! Gdzie ty tego bobasa chowasz?:D

.ona., Lady Savage, Anitka201 lubią tę wiadomość

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chodzi mi o to, ze ogólnie jesteś bardzo szczupła i nie powiedziałbym w życiu ze jestes juz w 27 tyg :)

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam dzisiaj wizytę :-) tylko wiem, że mimo, że prywatna to lekarz nie zrobi mi usg, a szkoda :-(.
    Moka89 wiesz młody jest duży jak na swój tydzień i w sumie też się zastanawiam dlaczego mnie mocniej nie wydęło.

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka ale chudzina jesteś:) Ja taki brzuszek miałam na początku ciąży hehe. Strasznie wkurza mnie zus. Jeszcze mi nie wysłali drugiej raty.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5993d1b7405b.jpg

mój brzuszek tydzien temu, dziś wieczorem kolejna sesja :) robimy zdjecia co tydzien żeby później porównywać jak brzuszek rosnie :)

SweetCherryPie, Anitka201, Lilla My, skabarka, Wonderland, snoopy_etka, Lady Savage, diatomka, la_lenka, Kasiarzynka, easymum, 4me, trix, Gusiak, Czarna_88, karolcia87, adzia lubią tę wiadomość

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj biorę od lekarza zwolnienie (na razie płatne przez pracodawcę). Będę jeszcze przychodziła do pracy ale za miesiąc definitywnie rozpoczynam kompletowanie wyprawki i siedzę w domu. W sumie teraz też rzadziej będę się pojawiała w pracy.
    Ostatnio mam taki napad senności, że dosłownie zasypiam na siedząco. Też tak macie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Ja też mam dzisiaj wizytę :-) tylko wiem, że mimo, że prywatna to lekarz nie zrobi mi usg, a szkoda :-(.
    Moka89 wiesz młody jest duży jak na swój tydzień i w sumie też się zastanawiam dlaczego mnie mocniej nie wydęło.

to zależy od tego jak sie maluch ułożył :) na pewno ma wystarczająco miejsca :), przynajmniej rozstepy Ci nie grożą:)

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka: marzy mi się taki kształt brzucha :-) mój jest dosyć nisko i czekam, aż się trochę podniesie :-)

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka wrote:
    to zależy od tego jak sie maluch ułożył :) na pewno ma wystarczająco miejsca :), przynajmniej rozstepy Ci nie grożą:)
    smaruję się nawet 3-4 razy dziennie :-)

• SweetCherryPie Ekspertka

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka - ile bym dała za taki brzuch ciążowy :O mega zazdrość! ja już jestem mega wydęta, na zlecenia ślubne jeżdżę co tydzień i coraz ciężej mi przychodzi praca (nie mówię już tylko o zmęczeniu fizycznym i bólu kręgosłupa - ale np. ciężko mi się przechodzi z aparatem pomiędzy krzesłami :D)

Anitka201 lubi tę wiadomość

in8vzdb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój też długo się nie pokazywał, tak19-20 tydzien zaczelo być cokolwiek widac:) ja mam już problemy z wiązaniem lub zapianiem butów a o obcinaniu paznokci u stóp to szkoda gadać. ale wiadomo, ze każda z nas chciałaby chwalić się dookoła tym pięknym stanem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    smaruję się nawet 3-4 razy dziennie :-)

to podziwiam za wytrwałość, ja wstyd się przyznać ale smaruje się jak mi się przypomni, czyli bardzo mało... moze z raz w tygodniu...

‹‹ 1193 1194 1195 1196 1197 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ