Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzia ja też o tym słyszałam.
Nancy niestety ale jest nas sporo i każda ma swój rozum i swoje zdanie. Nie każdy lubi jak komuś się kit wciska lub ciągle słyszysz a mama mi mówiła, a położna mówiła lub co rusz zaprzecza się temu co mówiło się wcześniej.
Ja osobiście mam z tego niezły ubaw. Bo mnie śmieszą takie sytuacje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 16:11
Anitka201, adzia lubią tę wiadomość
-
Spróbuję z tymi liśćmi. Bo jak sobie przypomnę jak 12 lat temu rodzilam syna. I ile miałam szwów, bo tak mnie porozrywalo. ☺Koleżanka teraz rodziła 3 dziecko. W dwóch ciazach nie obeszło się bez szycia. A teraz z 3 nic ani jednego szwa. Piła ten napar 2 razy dziennie.
-
Gusiak wrote:4me a masz możliwość wrzucenia jakieś fotki?
na mnie S była taka ja już... a, ze biust jak widzę idzie jeszcze do przodu to musiałabym się zdecydować na M... tez w zasadzie nie wyglądała źle, ale jakoś boje się o ten rosnący brzuszekzrobiłam zdjęcia ale pomimo zapalanie wszystkich swiatel nic nie widac na tych zdjęciach. Czarna sukienka wiec zlewa sie wszystko ale uwierz u góry dopasowana, na brzuchu jeszcze miejsce jak uniosę reka.
Ten link pare postów wczesniej oddaje to jak ona wyglądaoczywiscie modelka tez ma swój duży udział w podnoszeniu walorów sukienki
-
nick nieaktualnywitam sie leniwym popołudniem. Po raz pierwszy wstałam o 11 i dobrze mi to zrobiło.
Czy wasze maluchy też czasem przez kilka godzin leżą na pęcherzach, tak że chodzić nie możecie? Ja dzisiaj musiałam przeleżeć 2 godziny aż pęcherz przestał boleć. -
nick nieaktualnyNancy87 wrote:Może lady będzie i tu i tu, bo coś pisała, że ma termin wg Belly na 4 września, a lekarka jej powiedziała, że urodzi 20 sierpnia...
-
4me baaardzo ładna ta sukienka... ze ja jej wczoraj nie wypatrzylam
Koalka mnie po prostu to rozbawiło adekwatnie do Twojego zdjęcia... ze taki slodki, szary pluszak
Fakt tez zauważyłam, ze Lady jest wg. mnie (Lady jak to czytasz to się nie obrażaj ;p) jest troszkę infantylna... ale widocznie taka Jej uroda... nie raz już po Jej postach miałam takie dziwne wrażenie, ze jak ja swój wiek to nie zachowuje się do Niego adekwatnie, ale i tacy ludzie sa na świecie
Także mimo wszystko myślę Koalka, ze dla swojego dobra puść to mimo uszu i juz!
No, no... to Ty mi tu Paulinek takich fałszywych informacji nie podsuwaj, bo od soku z malin aktualnie zależy moje zdrowiediatomka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie lubie gadać na innych ale takie zachowanie jest rodem z podstawówki- "znajde sobie nowe koleżanki bo Was już nie lubię."
Niby śmieszne ale i straszne, nie mamy po 10 lat żeby się obrażać i tupać nóżką.
zmieniając temat, pytałam wcześniej o laktator, możecie mi doradzić jakiś sprawdzony, ręczny? chciałabym już kupić a nie wiem jaki wybrać.Koalka, .ona. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagdalenkaihelenka wrote:nie lubie gadać na innych ale takie zachowanie jest rodem z podstawówki- "znajde sobie nowe koleżanki bo Was już nie lubię."
Niby śmieszne ale i straszne, nie mamy po 10 lat żeby się obrażać i tupać nóżką.
zmieniając temat, pytałam wcześniej o laktator, możecie mi doradzić jakiś sprawdzony, ręczny? chciałabym już kupić a nie wiem jaki wybrać. -
nick nieaktualny
-
magdalenkaihelenka wrote:nie lubie gadać na innych ale takie zachowanie jest rodem z podstawówki- "znajde sobie nowe koleżanki bo Was już nie lubię."
zmieniając temat, pytałam wcześniej o laktator, możecie mi doradzić jakiś sprawdzony, ręczny? chciałabym już kupić a nie wiem jaki wybrać.