Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzwariuję...czy fotelik np maxi cosi cabriofix jest sam w sobie bezpieczny? czy bez bazy to jakaś lipa?...
bo wyczaiłam wózek camarelo carera 2w1 za 950 zł nowy i chciałam dokupić tylko fotelik z testami zderzeniowymi...niech mi ktoś pomoże kto ma jakaś wiedzę ;((( -
Paulinek wrote:zwariuję...czy fotelik np maxi cosi cabriofix jest sam w sobie bezpieczny? czy bez bazy to jakaś lipa?...
bo wyczaiłam wózek camarelo carera 2w1 za 950 zł nowy i chciałam dokupić tylko fotelik z testami zderzeniowymi...niech mi ktoś pomoże kto ma jakaś wiedzę ;(((
Jest bezpieczny pod warunkiem, że jest dobrze przymocowany pasami (dobrze naciągnięty pasami, bez luzów itd). Z bazą masz o tyle prościej, że montujesz ją na stałe, a fotelik potem tylko wpinasz i wypinasz i wiesz, że wszystko jest dobrze, bo juz nic przy tym mocowaniu nie zmieniasz - jest szybciej i wygodniej -
Anitka201 wrote:
ostatnio bylam i chciałam cos kupic ale dostalam cynk, ze tesciowa ma juz tyle ubranek, ze nie ma gdzie kitrac i moja mama to samo... Wiec choc na pewno nie są tak śliczne jak te- musze sie z roszadke wstrzymać
-
Paulinek wrote:Gusiak i Anitka, nie mam pewności co do malin, mam informacje tylko od koleżanki, której mówił tak ginekolog
dlatego nie dam sobie ręki obciąć czy chodzi o same liście, czy też o owoce;)
Dziewczyny proszę was, chodzi o liście, nie o maliny - owoce
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Nancy87 wrote:Lady uciekłaś od nas:(? Widziałam Cię na sierpniówkach, że chcesz dołączyć...
Nie znam Lady osobiście, ale czasem mam wrażenie, że jak się napisze coś nie po jej myśli to od razu obraza jak w podstawówce dosłownie
Śmieszne trochę.Koalka lubi tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualny
Agatka196 ale cena za ten wózek 3w1 to może z jakimś lepszym fotelikiem np maxi cosi?bo jak faktycznie z tym od producenta to drogo...bo ja za zestaw 2w1 dałam 1400zł więc za tą kwotę co piszesz mam już super fotelik.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 13:23
-
nick nieaktualnyPaulinek wrote:zwariuję...czy fotelik np maxi cosi cabriofix jest sam w sobie bezpieczny? czy bez bazy to jakaś lipa?...
bo wyczaiłam wózek camarelo carera 2w1 za 950 zł nowy i chciałam dokupić tylko fotelik z testami zderzeniowymi...niech mi ktoś pomoże kto ma jakaś wiedzę ;(((Tylko zastanawiam się nad fotelikiem cabriofix czy pebble?Jutro zamawiam chyba,więc musze decyzje podjąć
-
nick nieaktualnyhttp://www.mjakmama24.pl/ciaza-i-porod/ciaza/zdrowie-mamy/nieprawda-ze-w-ciazy-nie-mozna-pic-naparu-z-lisci-malin,230_5636.html co do malin poczytałam i fakt jest ok;) ale wcześniej zaznaczyłam, że to info zasłyszane... jak widać dałam się 'wkręcić' w ciążowy przesąd
mój błąd ;p
-
nick nieaktualnyagatka196 w fido w galeri masz np bebetto flavio bebetto holand i kilka innych, jakieś mniejsze również, riko nano nie mają np ani adamexa.
na Hali Manhatan masz Adamex joger (lub inne do ściągnięcia), bebetto, camarelo carera, camarelo sevila i carmela, adamexa royal też masz, jakieś tutki i baby merce też brakuje mi tylko riko do obejrzenia;(agatka196 lubi tę wiadomość
-
Czyli też szału nie ma.
Ja jeszcze z miesiąc temu w Kamiennej Górze oglądałam wózki ale też wyboru nie ma. Ani Adamex ani Rico. Jeszcze te shell były a tak to abc, tutki, lupo itp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 15:55
Niesia86 lubi tę wiadomość
-
Zdrzedmnęłam się chwilę, bo w nocy nie spałam, a tu tyle do nadrabiania... szalejecie :p Nie piszę za dużo, bo mam wenflon w zgieciu łokcia z pompą z magnezem i strasznie mnie ręka piecze
Ogólnie to nic się nie dzieje i tak pewnie do piątku. Dominika, daj znać, czy zakładanie było mocno nieprzyjemne... u mnie w szpitalu pessary są na NFZ, więc przynajmniej nie muszę nic zamawiać
Teraz czekam na męża, ma przyjechać z pizza i dobrym ciachem.
Dziękuję wszystkim Wam za życzenia, bardzo mi miło, mimo takich nieurodzinowych okoliczności.
-
Gusiak wrote:4me a masz możliwość wrzucenia jakieś fotki?
na mnie S była taka ja już... a, ze biust jak widzę idzie jeszcze do przodu to musiałabym się zdecydować na M... tez w zasadzie nie wyglądała źle, ale jakoś boje się o ten rosnący brzuszek
Zakupy mam w aucie od wczoraj wiec jak sie w końcu wybiorę to mogę wrzucić jakies zdjęcie- taki leniwiec ze mnie, ze od wczoraj tak leżą i czekająale ogólnie to ta sukienka.
http://m.happymum.pl/d686,sukienki_wizytowe,-evening_dress.html
U mnie jest dopasowana na biuście i na brzuszku tez- tak wygląda jak dopasowana- ale jak podniesiesz materiał to jest jeszcze kupę miejsca.
To jest to co pisala Alutka- sukienki sa super skrojone, typowo pod ciążowe brzuszki.
O brzuch bym sie nie martwila o cycki juz bardziej jesli Ci jeszcze rosną. Ale to w moim kroju bo ona u góry jest dopasowana.
Przymierzalam tez te z kokarda ale akurat mi w niej bylo srednio- chyba za Male cycki do niej mialamWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 15:59
-
Też będę musiała się zaopatrzyć w liście malin skoro mają pomóc:)
Słuchajcie lady już chyba całkowicie od nas uciekła, bo widzę, że na sierpniówkach się rozgościła. Szkoda.
Nie wiem co mają dziewczyny z tym uciekaniem jak ktoś ma inne zdanie niż one. Ale powiem Wam, że podczytuję inne wątki i tam również są zgrzyty. To chyba nieuniknione wśród tylu kobiet w ciąży hehe. Ostatnio nawet na sierpniówkach dziewczyna usunęła konto.