X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Wow jakie piekne zdjecie :)
    Gratuluje!

Dzięki. Akurat kiepskiej jakości, bo na szybko zrobiłam swoim zwykłym telefonem ze zdjęcia :). Ale zdjęcie na żywo robi większe wrażenie - muszę w ramkę wsadzić :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • 4me Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    A weź się! :-) zżera mnie zazdrość :-)

Anitka, Kasiq ja absolutnie nie chcę nikogo wkurzać ;)

Każdy region ma swoje zalety- np. we we Wrocławiu jest znacznie więcej pracy w moim zawodzie :P a w górach też super mieszakać :D
    Prawda taka, ze ja ten nasz Baltyk- zielony i zimny- ale jednak doceniam ;)
    U nas pelno mieszka osob, które na plazy sa raz na dwa lata ;) ale wiadomo- nie każdy to lubi...
    Brakuje mi za to wieczornego, letniego piwka w knajpkach nad morzem... ehh za rok :D

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Ja bym nie olewała, skoro mają pełne dane. Oczywiście absolutnie nic nie płacić, ale przynajmniej napisać żądanie o usunięcie danych osobowych z ich bazy na podstawie odpowiedniego paragrafu...
    Anula ja bym tego też nie olewała- sigma dobrze radzi. Wiesz policjant też człowiek, może się mylić, zresztą sorry ich nie kompetencja wychodzi zbyt często...
    Nie masz przecież na pismie tego co Ci powiedział? a ktoś ma dane Twojego męża, na które teoretycznie może wziąć nawet pożyczkę w banku więc ja bym poszła za sprawą Sigmy i przynajmniej spróbowała coś z tym zrobić...

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    A byłam na nfz i ide znowu do niej jest to Monika Łobaczewska-Rogalska przyjmuje na Sygietyńskiego 19/1 i nr telefonu 607 383 665 kobieta młoda, fajna i będę do niej chodziła :)

Anulka dziękuję :-)

A powiedz mi jak pierwszy raz do niej szłaś to rejestrowałaś się telefonicznie czy osobiście? Bo ja jeszcze w Jeleniej nie byłam u żadnego lekarza na NFZ wiec nie wiem jak to jest.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny!

Znowu przepuściłam kupę kasy na zakupy dla małego i dla mnie :) Ale zamówiłam już nianię z monitorem oddechu,laktator 2w1 (elektryczny+ręczny,bo nie wiedziałam na który się zdecydować ;) ciekawe czy mi się w ogóle często przyda),stanik do karmienia(już drugi),termoopakowanie do butelki,poduszkę klin i jeszcze jakieś pierdółki jak wkładki laktacyjne,woda morska,sól fizjologiczna,opakowania do przechowywania ściągniętego mleczka i figi ciążowe :)

Pogoda dzisiaj cudowna posiedziałam troszkę na słoneczku,zjadłam obiadek a teraz czas na jakiś na deser :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:37

4me, anula1990, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    kochana ale brak podwyżek nie jest powodem do wyżywania swoich frustracji na petentach :) u mnie w pracy podwyżek nie ma od 6 czy 7 lat i nic się nie zapowiada, żeby w najbliższym czasie cokolwiek sie w tej kwestii zmieniło. I też nas to wkurza, ale co petent temu winny??

tylko mówię, że mogła akurat dziś źle trafić...bo cały zus huczy...nawet im forum pracownicze ma od piątku "przerwę techniczną" ;p żeby nie leciały %$%$$ ;)

p.s lepsze lennylamb czy little frog?;p jeśli chodzi o chusty?;) i II gatunek nie przeszkadza?

p.s 2 co do staników do karmienia...poszukuję 75G ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 17:08

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    Anulka dziękuję :-)

A powiedz mi jak pierwszy raz do niej szłaś to rejestrowałaś się telefonicznie czy osobiście? Bo ja jeszcze w Jeleniej nie byłam u żadnego lekarza na NFZ wiec nie wiem jak to jest.

Ja byłam u niej jak ząb mnie bolał i dzwoniłam, a tak to na NFZ jak chodzę bez bólu zawsze się telefonicznie rejestruję . Także możesz zadzwonić :)

agatka196 lubi tę wiadomość

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p.s 3 Misia, Sigma co myślicie? ja zielona w temacie, ale podoba mi się kolor, i że bambus...ale czemu powiedzieć nie potrafię;)

http://littlefrog.pl/product-pol-3625-Chusta-tkana-Little-Frog-Bambusowy-Labradoryt-M-4-2-m-II-gatunek.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    jaki monitor z nianią wzięłaś?? bo ja się ciągle zastanawiam i nie mogę się zdecydować....
    Tommy Tippee niania cyfrowa z monitorem ruchu...Też się bardzo długo zastanawiałam jaką nianię kupić, teraz mam już z głowy i czyste sumienie,że w razie "w" tfu tfu mam monitor oddechu, nie będę sobie pluć w brodę...

Paulinek ja kupiłam taki http://allegro.pl/biustonosz-do-karmienia-mama-kelly-alles-75d-czarn-i5182143200.html
    już drugi u tego samego sprzedawcy i jestem zadowolona.Ma dość spory wybór i różne rozmiary.

• moka89 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    weeeźcie mi zabierzcie te czereśnie bo sie ocielę.... ;)
    Przyniosłam sobie z ryneczku kilogram truskawek, pół kg czereśni i opakowanie malin omomomomommmm :D

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulinek tu masz biustonosz
    http://allegro.pl/75g-stanik-biustonosz-do-karmienia-fiszbina-3kol-i5481592182.html

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaM wrote:
    paulinek tu masz biustonosz
    http://allegro.pl/75g-stanik-biustonosz-do-karmienia-fiszbina-3kol-i5481592182.html

kocham Cię! ;D dziękuję ;)

• AniaM Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alez prosze własnie szukałam staników i tak sie zastanawiam nad nim

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaM ja biorę, wcześniej nic takiego na allegro nie znalazłam, a póki co zależy mi właśnie na zwyczajnym;)

• AniaM Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to prosze o info o jakosci :)

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koalka wrote:
    Tommy Tippee niania cyfrowa z monitorem ruchu...Też się bardzo długo zastanawiałam jaką nianię kupić, teraz mam już z głowy i czyste sumienie,że w razie "w" tfu tfu mam monitor oddechu, nie będę sobie pluć w brodę...

Paulinek ja kupiłam taki http://allegro.pl/biustonosz-do-karmienia-mama-kelly-alles-75d-czarn-i5182143200.html
    już drugi u tego samego sprzedawcy i jestem zadowolona.Ma dość spory wybór i różne rozmiary.

Ja tez kupiłam alles bo chciałam troche bardziej sexy a nie takie namioty jak to czasem sprzedają ;) mam go, nosze ale powiem, ze za te cenę spodziewałam sie lepszej jakości. Jakos troche kijowo sie uklada- ale wiadomo to zalezy tez od cycków i u każdego moze byc inaczej ;) no i jest ryzyko, ze będzie jak u mnie gdy nie mozna przymierzyć jak w sklepie ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
‹‹ 1447 1448 1449 1450 1451 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ