Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Misi@ wrote:Wow jakie piekne zdjecie
Gratuluje!
Dzięki. Akurat kiepskiej jakości, bo na szybko zrobiłam swoim zwykłym telefonem ze zdjęcia. Ale zdjęcie na żywo robi większe wrażenie - muszę w ramkę wsadzić
Misi@ lubi tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Anitka201 wrote:A weź się!
zżera mnie zazdrość
Anitka, Kasiq ja absolutnie nie chcę nikogo wkurzać
Każdy region ma swoje zalety- np. we we Wrocławiu jest znacznie więcej pracy w moim zawodziea w górach też super mieszakać
Prawda taka, ze ja ten nasz Baltyk- zielony i zimny- ale jednak doceniam
U nas pelno mieszka osob, które na plazy sa raz na dwa lataale wiadomo- nie każdy to lubi...
Brakuje mi za to wieczornego, letniego piwka w knajpkach nad morzem... ehh za rok
-
Sigma wrote:Ja bym nie olewała, skoro mają pełne dane. Oczywiście absolutnie nic nie płacić, ale przynajmniej napisać żądanie o usunięcie danych osobowych z ich bazy na podstawie odpowiedniego paragrafu...
Nie masz przecież na pismie tego co Ci powiedział? a ktoś ma dane Twojego męża, na które teoretycznie może wziąć nawet pożyczkę w banku więc ja bym poszła za sprawą Sigmy i przynajmniej spróbowała coś z tym zrobić...Sigma lubi tę wiadomość
-
anulka20 wrote:A byłam na nfz i ide znowu do niej jest to Monika Łobaczewska-Rogalska przyjmuje na Sygietyńskiego 19/1 i nr telefonu 607 383 665 kobieta młoda, fajna i będę do niej chodziła
Anulka dziękuję
A powiedz mi jak pierwszy raz do niej szłaś to rejestrowałaś się telefonicznie czy osobiście? Bo ja jeszcze w Jeleniej nie byłam u żadnego lekarza na NFZ wiec nie wiem jak to jest. -
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny!
Znowu przepuściłam kupę kasy na zakupy dla małego i dla mnieAle zamówiłam już nianię z monitorem oddechu,laktator 2w1 (elektryczny+ręczny,bo nie wiedziałam na który się zdecydować
ciekawe czy mi się w ogóle często przyda),stanik do karmienia(już drugi),termoopakowanie do butelki,poduszkę klin i jeszcze jakieś pierdółki jak wkładki laktacyjne,woda morska,sól fizjologiczna,opakowania do przechowywania ściągniętego mleczka i figi ciążowe
Pogoda dzisiaj cudowna posiedziałam troszkę na słoneczku,zjadłam obiadek a teraz czas na jakiś na deser -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskabarka wrote:kochana ale brak podwyżek nie jest powodem do wyżywania swoich frustracji na petentach
u mnie w pracy podwyżek nie ma od 6 czy 7 lat i nic się nie zapowiada, żeby w najbliższym czasie cokolwiek sie w tej kwestii zmieniło. I też nas to wkurza, ale co petent temu winny??
tylko mówię, że mogła akurat dziś źle trafić...bo cały zus huczy...nawet im forum pracownicze ma od piątku "przerwę techniczną" ;p żeby nie leciały %$%$$
p.s lepsze lennylamb czy little frog?;p jeśli chodzi o chusty?i II gatunek nie przeszkadza?
p.s 2 co do staników do karmienia...poszukuję 75G ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 17:08
-
agatka196 wrote:Anulka dziękuję
A powiedz mi jak pierwszy raz do niej szłaś to rejestrowałaś się telefonicznie czy osobiście? Bo ja jeszcze w Jeleniej nie byłam u żadnego lekarza na NFZ wiec nie wiem jak to jest.
Ja byłam u niej jak ząb mnie bolał i dzwoniłam, a tak to na NFZ jak chodzę bez bólu zawsze się telefonicznie rejestruję . Także możesz zadzwonićagatka196 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyp.s 3 Misia, Sigma co myślicie? ja zielona w temacie, ale podoba mi się kolor, i że bambus...ale czemu powiedzieć nie potrafię
http://littlefrog.pl/product-pol-3625-Chusta-tkana-Little-Frog-Bambusowy-Labradoryt-M-4-2-m-II-gatunek.htmlSigma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskabarka wrote:jaki monitor z nianią wzięłaś?? bo ja się ciągle zastanawiam i nie mogę się zdecydować....
Paulinek ja kupiłam taki http://allegro.pl/biustonosz-do-karmienia-mama-kelly-alles-75d-czarn-i5182143200.html
już drugi u tego samego sprzedawcy i jestem zadowolona.Ma dość spory wybór i różne rozmiary.Paulinek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Koalka wrote:Tommy Tippee niania cyfrowa z monitorem ruchu...Też się bardzo długo zastanawiałam jaką nianię kupić, teraz mam już z głowy i czyste sumienie,że w razie "w" tfu tfu mam monitor oddechu, nie będę sobie pluć w brodę...
Paulinek ja kupiłam taki http://allegro.pl/biustonosz-do-karmienia-mama-kelly-alles-75d-czarn-i5182143200.html
już drugi u tego samego sprzedawcy i jestem zadowolona.Ma dość spory wybór i różne rozmiary.
Ja tez kupiłam alles bo chciałam troche bardziej sexy a nie takie namioty jak to czasem sprzedająmam go, nosze ale powiem, ze za te cenę spodziewałam sie lepszej jakości. Jakos troche kijowo sie uklada- ale wiadomo to zalezy tez od cycków i u każdego moze byc inaczej
no i jest ryzyko, ze będzie jak u mnie gdy nie mozna przymierzyć jak w sklepie