WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Wow jakie piekne zdjecie :)
    Gratuluje!

Dzięki. Akurat kiepskiej jakości, bo na szybko zrobiłam swoim zwykłym telefonem ze zdjęcia :). Ale zdjęcie na żywo robi większe wrażenie - muszę w ramkę wsadzić :D

Misi@ lubi tę wiadomość

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • 4me Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    A weź się! :-) zżera mnie zazdrość :-)

Anitka, Kasiq ja absolutnie nie chcę nikogo wkurzać ;)

Każdy region ma swoje zalety- np. we we Wrocławiu jest znacznie więcej pracy w moim zawodzie :P a w górach też super mieszakać :D
    Prawda taka, ze ja ten nasz Baltyk- zielony i zimny- ale jednak doceniam ;)
    U nas pelno mieszka osob, które na plazy sa raz na dwa lata ;) ale wiadomo- nie każdy to lubi...
    Brakuje mi za to wieczornego, letniego piwka w knajpkach nad morzem... ehh za rok :D

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Ja bym nie olewała, skoro mają pełne dane. Oczywiście absolutnie nic nie płacić, ale przynajmniej napisać żądanie o usunięcie danych osobowych z ich bazy na podstawie odpowiedniego paragrafu...
    Anula ja bym tego też nie olewała- sigma dobrze radzi. Wiesz policjant też człowiek, może się mylić, zresztą sorry ich nie kompetencja wychodzi zbyt często...
    Nie masz przecież na pismie tego co Ci powiedział? a ktoś ma dane Twojego męża, na które teoretycznie może wziąć nawet pożyczkę w banku więc ja bym poszła za sprawą Sigmy i przynajmniej spróbowała coś z tym zrobić...

Sigma lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    A byłam na nfz i ide znowu do niej jest to Monika Łobaczewska-Rogalska przyjmuje na Sygietyńskiego 19/1 i nr telefonu 607 383 665 kobieta młoda, fajna i będę do niej chodziła :)

Anulka dziękuję :-)

A powiedz mi jak pierwszy raz do niej szłaś to rejestrowałaś się telefonicznie czy osobiście? Bo ja jeszcze w Jeleniej nie byłam u żadnego lekarza na NFZ wiec nie wiem jak to jest.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny!

Znowu przepuściłam kupę kasy na zakupy dla małego i dla mnie :) Ale zamówiłam już nianię z monitorem oddechu,laktator 2w1 (elektryczny+ręczny,bo nie wiedziałam na który się zdecydować ;) ciekawe czy mi się w ogóle często przyda),stanik do karmienia(już drugi),termoopakowanie do butelki,poduszkę klin i jeszcze jakieś pierdółki jak wkładki laktacyjne,woda morska,sól fizjologiczna,opakowania do przechowywania ściągniętego mleczka i figi ciążowe :)

Pogoda dzisiaj cudowna posiedziałam troszkę na słoneczku,zjadłam obiadek a teraz czas na jakiś na deser :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:37

4me, anula1990, Sigma lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    kochana ale brak podwyżek nie jest powodem do wyżywania swoich frustracji na petentach :) u mnie w pracy podwyżek nie ma od 6 czy 7 lat i nic się nie zapowiada, żeby w najbliższym czasie cokolwiek sie w tej kwestii zmieniło. I też nas to wkurza, ale co petent temu winny??

tylko mówię, że mogła akurat dziś źle trafić...bo cały zus huczy...nawet im forum pracownicze ma od piątku "przerwę techniczną" ;p żeby nie leciały %$%$$ ;)

p.s lepsze lennylamb czy little frog?;p jeśli chodzi o chusty?;) i II gatunek nie przeszkadza?

p.s 2 co do staników do karmienia...poszukuję 75G ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 17:08

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    Anulka dziękuję :-)

A powiedz mi jak pierwszy raz do niej szłaś to rejestrowałaś się telefonicznie czy osobiście? Bo ja jeszcze w Jeleniej nie byłam u żadnego lekarza na NFZ wiec nie wiem jak to jest.

Ja byłam u niej jak ząb mnie bolał i dzwoniłam, a tak to na NFZ jak chodzę bez bólu zawsze się telefonicznie rejestruję . Także możesz zadzwonić :)

agatka196 lubi tę wiadomość

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p.s 3 Misia, Sigma co myślicie? ja zielona w temacie, ale podoba mi się kolor, i że bambus...ale czemu powiedzieć nie potrafię;)

http://littlefrog.pl/product-pol-3625-Chusta-tkana-Little-Frog-Bambusowy-Labradoryt-M-4-2-m-II-gatunek.html

Sigma lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    jaki monitor z nianią wzięłaś?? bo ja się ciągle zastanawiam i nie mogę się zdecydować....
    Tommy Tippee niania cyfrowa z monitorem ruchu...Też się bardzo długo zastanawiałam jaką nianię kupić, teraz mam już z głowy i czyste sumienie,że w razie "w" tfu tfu mam monitor oddechu, nie będę sobie pluć w brodę...

Paulinek ja kupiłam taki http://allegro.pl/biustonosz-do-karmienia-mama-kelly-alles-75d-czarn-i5182143200.html
    już drugi u tego samego sprzedawcy i jestem zadowolona.Ma dość spory wybór i różne rozmiary.

Paulinek lubi tę wiadomość

• moka89 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    weeeźcie mi zabierzcie te czereśnie bo sie ocielę.... ;)
    Przyniosłam sobie z ryneczku kilogram truskawek, pół kg czereśni i opakowanie malin omomomomommmm :D

skabarka lubi tę wiadomość

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulinek tu masz biustonosz
    http://allegro.pl/75g-stanik-biustonosz-do-karmienia-fiszbina-3kol-i5481592182.html

Paulinek lubi tę wiadomość

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaM wrote:
    paulinek tu masz biustonosz
    http://allegro.pl/75g-stanik-biustonosz-do-karmienia-fiszbina-3kol-i5481592182.html

kocham Cię! ;D dziękuję ;)

• AniaM Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alez prosze własnie szukałam staników i tak sie zastanawiam nad nim

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaM ja biorę, wcześniej nic takiego na allegro nie znalazłam, a póki co zależy mi właśnie na zwyczajnym;)

• AniaM Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to prosze o info o jakosci :)

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koalka wrote:
    Tommy Tippee niania cyfrowa z monitorem ruchu...Też się bardzo długo zastanawiałam jaką nianię kupić, teraz mam już z głowy i czyste sumienie,że w razie "w" tfu tfu mam monitor oddechu, nie będę sobie pluć w brodę...

Paulinek ja kupiłam taki http://allegro.pl/biustonosz-do-karmienia-mama-kelly-alles-75d-czarn-i5182143200.html
    już drugi u tego samego sprzedawcy i jestem zadowolona.Ma dość spory wybór i różne rozmiary.

Ja tez kupiłam alles bo chciałam troche bardziej sexy a nie takie namioty jak to czasem sprzedają ;) mam go, nosze ale powiem, ze za te cenę spodziewałam sie lepszej jakości. Jakos troche kijowo sie uklada- ale wiadomo to zalezy tez od cycków i u każdego moze byc inaczej ;) no i jest ryzyko, ze będzie jak u mnie gdy nie mozna przymierzyć jak w sklepie ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
‹‹ 1447 1448 1449 1450 1451 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ