Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
hej,
ja już po porannej morfoligii, upał u nas niemiłosierny, nie da się siedzieć nawet w cieniu ;/ w domu prawie posprzątane po remoncie, pozostaje złożyć łóżeczko, umyć okna, zainstalować lampkę i obrazkitylko nikt nie ma na to siły dziś
mam plan wejść do lodówki ok 12 bo chyba nic innego nie pomoże.. -
nick nieaktualnykasig wrote:mój to samo, ale wystarczy że powiem obróć się i już grzecznie to robi, chociaż parę razy chciał mnie zrobić w konia chwilę się pokręcil a i tak został w pozycji na wznak, a że u nas ciemno w sypialni straszliwie to nie widzę, ale jak już słyszę że po niby przekręceniu dalej chrapie to już wiem że oszukuje
Co do ciemności w sypialni ja tego pilnuje , rolety muszą być zawsze do końca bo jak księżyc zagląda w okno to przez sen gadam, kiedyś nazwalam męża imieniem byłego ale aferki nie było tylko trochę się gniewal.
W pogodzie było że ma Wszędzie padać u mnie mrzawka jest i słońca brak, muszę z psem wyjść bo zaraz się rozkręci deszcz a ja parasolki nie mam -
Witam,
Lady Savage Super, chciała bym już być w 36 tyg., była bym spokojniejsza... jeszcze trochę
Powodzenia na dzisiejszych wizytach!
Nie wiem jak Wy, ale ja jestem już wykończona... ciągle gorąco i duszno, czuję się ciężko i puchnę... buuu a na dodatek nie mogę spać, dziś wstałam przed 4
Miłego dnia dla Wszystkich. -
Lilla jesli chodzi o pesto to powiem Ci szczerze, ze jak miałabym ochotę to bym je jadla... nawet nie przyszło mi do głowy, ze można nie móc ;p
Aldonaa mnie kiedyś była 'teściowa' (pielegniarka) mówiła, ze jak juz kogoś wykańczac to najlepiej grzybkami... ponoć tego zazwyczaj nje wykrywają, to i w razie co nie zostawisz samego dziecka
A tak poważnie to ja wlasnie zazwyczaj swojego trącam z tekstem 'przekręcić się na bok' - krótka, prosta komenda i juz nauczył się ją w nocy ogarniać -
Lilla My wrote:Cześć dziewczyny
Takie pytanko żywieniowe - czy jadacie w ciąży pesto ze słoiczka? Bo mam ochotę straszną na pesto z makaronem, ale nie jestem pewna, czy można...bo pewnie o niego Ci chodzi? Nic innego podejrzanego tam nie widzę
Dżuls, alutka lubią tę wiadomość
-
Lilla My wrote:Cześć dziewczyny
Takie pytanko żywieniowe - czy jadacie w ciąży pesto ze słoiczka? Bo mam ochotę straszną na pesto z makaronem, ale nie jestem pewna, czy można...Ja się zajadam.
Lilla My lubi tę wiadomość
-
A tak w ogóle to dzień dobry. Ja tez nie sypiam juz normalnie w nocy. Na siku chodzę maksymalnie raz wiec to nie problem. Za to budzę się z każdym obrotem z boku na bok. Mamy mega wygodny materac ale jak leze dluzej to straaaaasznie bola mnie plecy i w ogóle przy każdym obrocie brzuch wiec generalnie jest dupa... Teraz jestem niedospana- chciałam sie jeszcze zdrzemnąć ale przez te plecy nie idzie... Musze wstac poruszać sie i moze za godzinę, dwie przestana bolec
mysle, ze to taki moment, ze basen noglby pomoc...
Generalnie czuje od tygodnia spadek formy bardzo mocny. Nie wiem jak ja zdolam sie w tym siepniu przeprowadzić
I nie ma to u nas związku z pogodą bo tutaj to Maks dwadzieścia pare stopni mamy codziennie- jak patrzę na mapę pogodowa to w szoku jestem jakie sa roznice temp miedzy polnoca a reszta krajuWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 09:47
-
Staraczka23 wrote:Hahaha cwany jak mój, chociaż narzekać nie mogę bo jak już tyle śpimy razem to zauważyłam że chrapanie to od zmęczenia i jak wypije piwo.
Co do ciemności w sypialni ja tego pilnuje , rolety muszą być zawsze do końca bo jak księżyc zagląda w okno to przez sen gadam, kiedyś nazwalam męża imieniem byłego ale aferki nie było tylko trochę się gniewal.
W pogodzie było że ma Wszędzie padać u mnie mrzawka jest i słońca brak, muszę z psem wyjść bo zaraz się rozkręci deszcz a ja parasolki nie mam
he he staraczka ja też kiedyś powiedziałam do mojego imieniem byłego, z tym że nie na śpiąco tylko normalnie podczas rozmowy w środku dnia, nawet nie wiem czemu bo o byłych nie myślę i dobrze mi z mężulem, trochę buczał potem, do tej pory mi to czasem wypomnia co do ciemności w sypialni, ja też muszę mieć szczelnie opuszczone rolety bo jak tylko wpadnie do pokoju troszkę światła dziennego to od razu wstaje a tak to śpię troszkę dłużej
-
nick nieaktualnyHej
Staraczka, ja mam sąsiadów, którzy codziennie wracają do domu o 2 w nocy, ciekawa jestem gdzie pracują
Ja też dzisiaj średnio spałam. W nocy jak zwykle, do 3-4 się kręciłam, wstawałam do wc i tak dalej, potem przysnęłam, ale po 5 się budziłam znowu, potem o 7 mąż mnie obudził wstając do pracy, panowie robiący ocieplenie budynku też są delikatnie mówiąc głośni i zaczynają koło 7.00-7.30... A przecież okna nie zamknę, bo się uduszę
Przysnęłam jeszcze do 9, po czym obudziło mnie dziecko uznając, że moje żebra nie mają racji bytu - słuszną sprawą jest je zmiażdżyć stopami. #zamachnamatkę.
No i nie śpię.
Lilla My - jasnewłaśnie dzisiaj na śniadanie będzie serek wiejski z zielonym pesto, uwielbiam taką kombinację
tylko najpierw muszę obudzić żołądek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 09:52
karolcia87 lubi tę wiadomość
-
Kasiarzynka wrote:
Coraz ciężej mi się prowadzi samochód. Jak dalej będę odsuwała fotel coby brzuch nie przeszkadzał, to nie wiem jak pedałów będę sięgać. Poza tym zaczynam wysiadać z żenującym stęknięciem. Wczoraj przeżywałam ten fakt, aż brat się ze mnie nabijał.
No wlasnie na warsztatach ratownik mówil, ze w trzecim trymestrze kobiety powinny sobie darować prowadzenia auta. Bezpieczna odległość dla brzucha od kierownicy to bodajże 25 cm- na tyle wyskakuje poduszka powietrzna, ktora uderza z sila 300kg- chyba nie trzeba tłumaczyć co sie moze zdarzyć
Powiedzial, ze wyjątek to kobiety z małym brzuchem lub dlugimi nogami
Ja narazie ze swoim brzuchem daje jeszcze rade ale cos czuje, ze w ostatnim miesiącu będą musiala przystopować. Tylko, ze ja bez auta to jak bez rekido tego jak dla mnie to moje osiedle to zadupie i nie wyobrażam sobie jeździć autobusem i SKMka aby sie gdzies dostać
A jak sie przeprowadze to będę miała bliżej do centrum ale za to 1,5 km z buta do najbliższego przystanku autobusowegomusze sobie szofera znaleźć na ostatni miesiac
-
nick nieaktualnykasig wrote:he he staraczka ja też kiedyś powiedziałam do mojego imieniem byłego, z tym że nie na śpiąco tylko normalnie podczas rozmowy w środku dnia, nawet nie wiem czemu bo o byłych nie myślę i dobrze mi z mężulem, trochę buczał potem, do tej pory mi to czasem wypomni
a co do ciemności w sypialni, ja też muszę mieć szczelnie opuszczone rolety bo jak tylko wpadnie do pokoju troszkę światła dziennego to od razu wstaje a tak to śpię troszkę dłużej
Bento ponoć najpierw wymaz jest z szyjki, jak dodatni to z odbytu pobierają, czy można jednocześnie to chyba tak na skróty lekarz leciał
Sigma też głośno wracają?
Rok temu na przeciwko moich drzwi kobieta wynajmowala, drzwi się nie zamykaly dzień i noc, najgorsze weekendy były bo co chwile było słychać szpile, okazało się że pracowała w domu, w jaki sposób można się domyślać -
nick nieaktualny