Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lady Savage wrote:Ja nie mogłabym bez tego żyć, to mnie odstresuje, rozluźnia, i na pewno jak będę rodzić to sobie wezmę coś do haftowania na rozluźnienie , haftuję wszędzie na uczelni, w tramwaju, w przychodni, nie lubię marnować czasu a książka mi się rozmazuje i niedobrze mi jak czytam książkę np w tramwaju, aucie, natomiast, haft nie
Też uwielbiam haftować - jedyne, czego się boję, to tego, że za jakiś czas brzuszek zacznie mi przeszkadzać i będę musiała znaleźć jakieś inne zajęcie na odstresowanie sięSynek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
hej.. z brzuchem to i ja mam problem.. w sumie też mam nadwage i przed ciążą też plaskiego nie miałam ale teraz to wyglądam jak w 5 miesiącu. Oprócz potwornych zaparć i możliwej wody zatrymującej się to wydaje mi się że jak u innych ssaków po prostu tłuszcz się tam gromadzi.. heh.. wiem że lwy tak mają, że najpierw skóra z tuszczem sie pojawia a potem brzuch ciążowy. A ja w końcu spod znaku lwa jestem :p to nie może być inaczej..
-
nick nieaktualnyJa za tydzień dwa tak bede pisala jak wy ze brzuch odstaje hehe
po sobie nie widze ale w poniedziałek bede u rodzicow a oni 3tyg w Niemczech byli u dziadków to moze zwroca uwage ba brzuch, ja przeważnie mierzylam obwód brzucha i bioder ale biorac pod uwage przesady to niczym sie nie obkrecam ba brzuchu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie dobrze mówisz zależy od proporcji ale laski pisały o lekkiej nadwadze ja też taką mam wzrost 180 waga 80 ale w artykułach były wzmianki o wodzie w organizmie na początku ciąży a ja nawet przed z tym walczylam. Nie ma co wymieniac sie w tym temacie swoimi zdaniami bo wiesz jak to jest na forum ktos inaczej zrozumie jak druga strona napisze i sa niepotrzebne kłótnie
A przy okazji fajna aplikację sciagnelam z play wiesz co jesz sa różne barwniki emulatory itd jak sie wyczyta na etykietce mizna tam poszukac i jest opisane czy substancja szkodliwa co moze wywolac itp -
nick nieaktualny