X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli tak jak by owulacja szybciej byla?
    Ja dopiero w środę idę ale juz pisalam tu ze cos mi sie wydaje ze ciąża młodsza

• PannaB Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak wychodzi:)

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie, odwrotnie:P wedlug usg to takjakby owulacja pozniej byla pozniej 2 dni niz wedlug okresu :)

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :) :)

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 22:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bolą was biodra może? Ja juz niewiem czy od plecow promieniuje czy prawe biodro zaczelo boleć

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka mnie nie boli, ale w opisie 8 tyg. Jest napisane, ze to normalne ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Az tak bardzo nie panikuje tylko ten bol dokucza troszkę, was tak ba spanie nie bierze? Ja chyva 2x odczulam sen wcześniej niz zwykle przeważnie bezsenność mam ale teraz jak po 22 gasze tv to niewiem kiedy zasbe bo to sekundy ;)

• SweetCherryPie Ekspertka

Wysłany: 24 stycznia 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Bolą was biodra może? Ja juz niewiem czy od plecow promieniuje czy prawe biodro zaczelo boleć

Mnie bolą biodra :<

in8vzdb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie sie poszerzają hehe tak pomyslalam bo juz dresy mi przyciasne

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze dziewczyny mi już tak wywaliło brzuch, że jeszcze chwila i się w pracy domyślą. Fakt, że mam nadwagę i brzuch odstawał mi jeszcze po tamtej ciaży, ale żeby aż tak szybko mnie wypchało?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przecież maluch ma kilka mm wypchac moze w 4/5 msc a nie tak wcześnie haha poprostu woda sie zbiera w organizmie teraz i stąd wzdęcie, ja tez mam odstajacy brzuch a jak za duzo zjadlam ti pytali czy w ciazy hehe

• PannaB Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny wlasnie mi tez brzuch odstaje juz ale cholera ja pije jak smok a siusiam malo to raz dwa mam wzdecia i zaparcia:( bo jem to nieduzo w sumie normalnie i zdrowo...

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Ja nie mogłabym bez tego żyć, to mnie odstresuje, rozluźnia, i na pewno XD jak będę rodzić to sobie wezmę coś do haftowania na rozluźnienie :), haftuję wszędzie na uczelni, w tramwaju, w przychodni, nie lubię marnować czasu :) a książka mi się rozmazuje i niedobrze mi jak czytam książkę np w tramwaju, aucie, natomiast, haft nie :)

Też uwielbiam haftować :) - jedyne, czego się boję, to tego, że za jakiś czas brzuszek zacznie mi przeszkadzać i będę musiała znaleźć jakieś inne zajęcie na odstresowanie się ;)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • chabasse Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej.. z brzuchem to i ja mam problem.. w sumie też mam nadwage i przed ciążą też plaskiego nie miałam ale teraz to wyglądam jak w 5 miesiącu. Oprócz potwornych zaparć i możliwej wody zatrymującej się to wydaje mi się że jak u innych ssaków po prostu tłuszcz się tam gromadzi.. heh.. wiem że lwy tak mają, że najpierw skóra z tuszczem sie pojawia a potem brzuch ciążowy. A ja w końcu spod znaku lwa jestem :p to nie może być inaczej..

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za tydzień dwa tak bede pisala jak wy ze brzuch odstaje hehe
    po sobie nie widze ale w poniedziałek bede u rodzicow a oni 3tyg w Niemczech byli u dziadków to moze zwroca uwage ba brzuch, ja przeważnie mierzylam obwód brzucha i bioder ale biorac pod uwage przesady to niczym sie nie obkrecam ba brzuchu

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 22:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dobrze mówisz zależy od proporcji ale laski pisały o lekkiej nadwadze ja też taką mam wzrost 180 waga 80 ale w artykułach były wzmianki o wodzie w organizmie na początku ciąży a ja nawet przed z tym walczylam. Nie ma co wymieniac sie w tym temacie swoimi zdaniami bo wiesz jak to jest na forum ktos inaczej zrozumie jak druga strona napisze i sa niepotrzebne kłótnie ;)

A przy okazji fajna aplikację sciagnelam z play wiesz co jesz sa różne barwniki emulatory itd jak sie wyczyta na etykietce mizna tam poszukac i jest opisane czy substancja szkodliwa co moze wywolac itp

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli nie jestem jedyna uf ;)

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama mam wrażenie, że brzuch mi sie robi jakby bardziej napompowany.
    Ale na typowo ciążowy brzuch se jeszcze poczekam, bo sadełko w tych okolicach to zawsze miałam.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
‹‹ 168 169 170 171 172 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ