Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
anulka20 wrote:Państwowo, no ja 5 stycznia byłam u byłego ginekologa i w tym czasie już byłam zarejstrowana do swojego
i czekam czy będzie już coś widać mam nadzieje że tak
Ja byłam w 7 tyg i było wszystko pięknie widać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Dzuls witaj w klubie bo i ja tez przywitalam muszle haha
i chcialam zapytac czy przy wmiotach tez mialas uderzenie goraca? Moj mowil ze az cala blada sie zrobilam a ni slabo -
nick nieaktualnyNie zazdroszcze ale ostatnio tez mam tak ze nie moge zjesc bo sie nie chce ale niestety biore tarczycowy letrox i juz wcześniej mialam tak ze musialam zjesc max 2 godziny później bo mnie mdlilo
dzisiaj ba zakupy jade nie obejdzie sie bez makaronowej sałatki w bistro Tescowym -
Staraczka23 wrote:Nie zazdroszcze ale ostatnio tez mam tak ze nie moge zjesc bo sie nie chce ale niestety biore tarczycowy letrox i juz wcześniej mialam tak ze musialam zjesc max 2 godziny później bo mnie mdlilo
dzisiaj ba zakupy jade nie obejdzie sie bez makaronowej sałatki w bistro Tescowym
Ja rano wsunęłam standardowo jedno jabłko, bo na nic innego patrzeć nie mogę, wilczy głód na wszystko pewnie pojawi się jak co dzień o 13 -
Dzień dobry:)
Wytrzymałam na imprezie do 2 w nocy:) Teraz leżę przed tv i zasypiam.
Lady savage podejrzałam haft dla mnie:D Jeszcze raz dziękujęMówiłam mężowi o Tobie, że haftujesz, a on skojarzył to z wymiotowaniem hehe
Miłego dnia kochane:)Lady Savage, adzia, dora13 lubią tę wiadomość
-
ja też nie mogę patrzeć się na jedzenie od 11 dni i dzisiaj pierwszy raz zrobilam na sniadanie sobie kielbaske na goraco i nawet ja zjadlam takze mam nadzieje ze juz minelo i bedzie lepiej
a tak do tej pory jadlam malo a czesto i jadlam kisiel , chleb bez skórek z masłem i serkiem, jogurt . takze zobaczymy czy pozniej mnie nie bedzie mdlilo po tej kielbasce no i patrzec na jedzenie nie moglam a dzisiaj pierwszy raz nic mi nie bylo
-
U mnie dzisiaj pojawiły się mdłości,ale jeszcze bez wizyty w toalecie. Przy czym nie wiem czy to objawy ciąży, czy zaczyna się grypa żołądkowa, bo jakiś paskudny wirus zagościł u mojego brata i wszyscy wymiotują.
I mam pytanie do Was,czy taka grypa zołądkowa może zaszkodzić na tym etapie ciąży? Bardzo mnie to martwi3 synów (2015,2017,2023)👦🏼🧑🏼👶🏼
*biochem (luty 2024)
*poronienie(maj 2024)🔬syn 👼🏼trisomia 16
📌Hashimoto, niedoczynność tarczycy
🧬Pai-1 homozygota, MTHFR heterozygota -
I ja się chyba przeziębiłam
rano pojechaliśmy do naszego mieszkania, bo mój musiał pomierzyć łazienkę, bo będziemy kupować już kafelki i przemarzłam w tym mieszkaniu
no i teraz kicham, smarkam i ogólnie czuję się wykończona, mam nadzieje, że jutro przejdzie, bo tak na sesję się przeziębić i z dzidziulem w brzuchu to nie różowo
-
no narazie mnie tylko mdli odruchow wymiotnych brak , kurcze chcialabym by juz mi przeszlo wszystko a tymczasem ide sie uczyc bo we wtorek zaliczenie. Mnie juz widzieli jak haftowalam pod samochodem swoim i dziwnie sie patrzyli na mnie
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Anastazjiaaa - nie koniecznie
u mnie się nie nasiliły i u kilku dziewczyn też nie z tego co czytam:-). Od początku nie miałam mdłości ani wymiotów nawet do teraz
a jak się ogólnie czujesz?
We wtorek moja pierwsza wizyta u gina... troszkę się zaczynam stresować.... mam nadzieje że wszystko będzie ok z dzidzią...
M idzie ze mnąmimo to chciałabym już patrzyć na zdjęcie usg z którego będzie wynikać że nasze Szczęście ma się dobrze
oby, oby!!!
A właśnie - gin na pierwszej wizycie pobierał u was wymaz na cytologię? Ja ostatnią miałam robioną dwa lata temu jak się okazało, a nie rok temu... więc napomknę gince o pobraniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 13:48
SYNEK FLORIAN
-
Anastazjaaa wrote:Witam się serdecznie,
Od kiedy zaczelyscie mieć objawy ciazoweRano paw, teraz mnie mdli, wszystko mi śmierdzi. Masakra. Obiecuję, że już więcej nie będę narzekać na brak objawów ciążowych.
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Będzie dobrze musi być ja też tak sobie mówię choć stresuje się wizytą którą mam w środę idę z mężem i chciałabym by gin powiedział że wszystko jest w porządku. Co do objawów nie musisz ich mieć (nie każdy ma) ale możesz więc cierpliwie czekaj odpoczywaj i nie stresuj się
-
Bergamota wrote:A właśnie - gin na pierwszej wizycie pobierał u was wymaz na cytologię? Ja ostatnią miałam robioną dwa lata temu jak się okazało, a nie rok temu... więc napomknę gince o pobraniu.
W środę byłam na pierwszej wizycie i gin pobrała wymaz na cytologię, więc od Ciebie na pewno też weźmie10.02.2015 Aniołek [*]
13.07.2016 Julia