Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
anulka20 wrote:Państwowo, no ja 5 stycznia byłam u byłego ginekologa i w tym czasie już byłam zarejstrowana do swojego i czekam czy będzie już coś widać mam nadzieje że tak
Ja byłam w 7 tyg i było wszystko pięknie widać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Dzuls witaj w klubie bo i ja tez przywitalam muszle haha
i chcialam zapytac czy przy wmiotach tez mialas uderzenie goraca? Moj mowil ze az cala blada sie zrobilam a ni slabo -
nick nieaktualnyNie zazdroszcze ale ostatnio tez mam tak ze nie moge zjesc bo sie nie chce ale niestety biore tarczycowy letrox i juz wcześniej mialam tak ze musialam zjesc max 2 godziny później bo mnie mdlilo
dzisiaj ba zakupy jade nie obejdzie sie bez makaronowej sałatki w bistro Tescowym -
Staraczka23 wrote:Nie zazdroszcze ale ostatnio tez mam tak ze nie moge zjesc bo sie nie chce ale niestety biore tarczycowy letrox i juz wcześniej mialam tak ze musialam zjesc max 2 godziny później bo mnie mdlilo
dzisiaj ba zakupy jade nie obejdzie sie bez makaronowej sałatki w bistro Tescowym
Ja rano wsunęłam standardowo jedno jabłko, bo na nic innego patrzeć nie mogę, wilczy głód na wszystko pewnie pojawi się jak co dzień o 13 -
Dzień dobry:)
Wytrzymałam na imprezie do 2 w nocy:) Teraz leżę przed tv i zasypiam.
Lady savage podejrzałam haft dla mnie:D Jeszcze raz dziękuję Mówiłam mężowi o Tobie, że haftujesz, a on skojarzył to z wymiotowaniem hehe
Miłego dnia kochane:)Lady Savage, adzia, dora13 lubią tę wiadomość
-
ja też nie mogę patrzeć się na jedzenie od 11 dni i dzisiaj pierwszy raz zrobilam na sniadanie sobie kielbaske na goraco i nawet ja zjadlam takze mam nadzieje ze juz minelo i bedzie lepiej a tak do tej pory jadlam malo a czesto i jadlam kisiel , chleb bez skórek z masłem i serkiem, jogurt . takze zobaczymy czy pozniej mnie nie bedzie mdlilo po tej kielbasce no i patrzec na jedzenie nie moglam a dzisiaj pierwszy raz nic mi nie bylo
-
U mnie dzisiaj pojawiły się mdłości,ale jeszcze bez wizyty w toalecie. Przy czym nie wiem czy to objawy ciąży, czy zaczyna się grypa żołądkowa, bo jakiś paskudny wirus zagościł u mojego brata i wszyscy wymiotują.
I mam pytanie do Was,czy taka grypa zołądkowa może zaszkodzić na tym etapie ciąży? Bardzo mnie to martwi3 synów (2015,2017,2023)👦🏼🧑🏼👶🏼
*biochem (luty 2024)
*poronienie(maj 2024)🔬syn 👼🏼trisomia 16
📌Hashimoto, niedoczynność tarczycy
🧬Pai-1 homozygota, MTHFR heterozygota -
I ja się chyba przeziębiłam rano pojechaliśmy do naszego mieszkania, bo mój musiał pomierzyć łazienkę, bo będziemy kupować już kafelki i przemarzłam w tym mieszkaniu no i teraz kicham, smarkam i ogólnie czuję się wykończona, mam nadzieje, że jutro przejdzie, bo tak na sesję się przeziębić i z dzidziulem w brzuchu to nie różowo
-
no narazie mnie tylko mdli odruchow wymiotnych brak , kurcze chcialabym by juz mi przeszlo wszystko a tymczasem ide sie uczyc bo we wtorek zaliczenie. Mnie juz widzieli jak haftowalam pod samochodem swoim i dziwnie sie patrzyli na mnie
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Anastazjiaaa - nie koniecznie u mnie się nie nasiliły i u kilku dziewczyn też nie z tego co czytam:-). Od początku nie miałam mdłości ani wymiotów nawet do teraz a jak się ogólnie czujesz?
We wtorek moja pierwsza wizyta u gina... troszkę się zaczynam stresować.... mam nadzieje że wszystko będzie ok z dzidzią...
M idzie ze mną mimo to chciałabym już patrzyć na zdjęcie usg z którego będzie wynikać że nasze Szczęście ma się dobrze oby, oby!!!
A właśnie - gin na pierwszej wizycie pobierał u was wymaz na cytologię? Ja ostatnią miałam robioną dwa lata temu jak się okazało, a nie rok temu... więc napomknę gince o pobraniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 13:48
SYNEK FLORIAN
-
Anastazjaaa wrote:Witam się serdecznie,
Od kiedy zaczelyscie mieć objawy ciazoweAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Będzie dobrze musi być ja też tak sobie mówię choć stresuje się wizytą którą mam w środę idę z mężem i chciałabym by gin powiedział że wszystko jest w porządku. Co do objawów nie musisz ich mieć (nie każdy ma) ale możesz więc cierpliwie czekaj odpoczywaj i nie stresuj się
-
Bergamota wrote:A właśnie - gin na pierwszej wizycie pobierał u was wymaz na cytologię? Ja ostatnią miałam robioną dwa lata temu jak się okazało, a nie rok temu... więc napomknę gince o pobraniu.
W środę byłam na pierwszej wizycie i gin pobrała wymaz na cytologię, więc od Ciebie na pewno też weźmie10.02.2015 Aniołek [*]
13.07.2016 Julia