Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    Państwowo, no ja 5 stycznia byłam u byłego ginekologa i w tym czasie już byłam zarejstrowana do swojego ;) i czekam czy będzie już coś widać mam nadzieje że tak :)

Ja byłam w 7 tyg i było wszystko pięknie widać

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny jak samopoczucie :)

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 22:21

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzuls witaj w klubie bo i ja tez przywitalam muszle haha
    i chcialam zapytac czy przy wmiotach tez mialas uderzenie goraca? Moj mowil ze az cala blada sie zrobilam a ni slabo

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/dodawanie-zdjec,2059.html
    tutaj jest wątek jak dodawac zdjecia ;)
    szkoda ze bezpośrednio nie mozna

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Dzuls witaj w klubie bo i ja tez przywitalam muszle haha
    i chcialam zapytac czy przy wmiotach tez mialas uderzenie goraca? Moj mowil ze az cala blada sie zrobilam a ni slabo
    Nie, ale jestem masakrycznie osłabiona po chorobie, te wymioty mnie tylko dobiły. Nie wiem już co mam jeść, bo ile można żyć o samych chlebkach wasa....na resztę albo nie mogę patrzec, albo podnosi cukier. Chodzenie głodnym tez nie jest fajne...

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zazdroszcze ale ostatnio tez mam tak ze nie moge zjesc bo sie nie chce ale niestety biore tarczycowy letrox i juz wcześniej mialam tak ze musialam zjesc max 2 godziny później bo mnie mdlilo
    dzisiaj ba zakupy jade nie obejdzie sie bez makaronowej sałatki w bistro Tescowym

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Nie zazdroszcze ale ostatnio tez mam tak ze nie moge zjesc bo sie nie chce ale niestety biore tarczycowy letrox i juz wcześniej mialam tak ze musialam zjesc max 2 godziny później bo mnie mdlilo
    dzisiaj ba zakupy jade nie obejdzie sie bez makaronowej sałatki w bistro Tescowym

Ja rano wsunęłam standardowo jedno jabłko, bo na nic innego patrzeć nie mogę, wilczy głód na wszystko pewnie pojawi się jak co dzień o 13

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)
    Wytrzymałam na imprezie do 2 w nocy:) Teraz leżę przed tv i zasypiam.
    Lady savage podejrzałam haft dla mnie:D Jeszcze raz dziękuję:) Mówiłam mężowi o Tobie, że haftujesz, a on skojarzył to z wymiotowaniem hehe
    Miłego dnia kochane:)

Lady Savage, adzia, dora13 lubią tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też nie mogę patrzeć się na jedzenie od 11 dni i dzisiaj pierwszy raz zrobilam na sniadanie sobie kielbaske na goraco i nawet ja zjadlam takze mam nadzieje ze juz minelo i bedzie lepiej :) a tak do tej pory jadlam malo a czesto i jadlam kisiel , chleb bez skórek z masłem i serkiem, jogurt . takze zobaczymy czy pozniej mnie nie bedzie mdlilo po tej kielbasce no i patrzec na jedzenie nie moglam a dzisiaj pierwszy raz nic mi nie bylo :)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Lady savage podejrzałam haft dla mnie:D Jeszcze raz dziękuję:) Mówiłam mężowi o Tobie, że haftujesz, a on skojarzył to z wymiotowaniem hehe
    )

Haha xD

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • hakorośl Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj pojawiły się mdłości,ale jeszcze bez wizyty w toalecie. Przy czym nie wiem czy to objawy ciąży, czy zaczyna się grypa żołądkowa, bo jakiś paskudny wirus zagościł u mojego brata i wszyscy wymiotują.
    I mam pytanie do Was,czy taka grypa zołądkowa może zaszkodzić na tym etapie ciąży? Bardzo mnie to martwi

3 synów (2015,2017,2023)👦🏼🧑🏼👶🏼
    *biochem (luty 2024)
    *poronienie(maj 2024)🔬syn 👼🏼trisomia 16

📌Hashimoto, niedoczynność tarczycy
    🧬Pai-1 homozygota, MTHFR heterozygota
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się chyba przeziębiłam :( rano pojechaliśmy do naszego mieszkania, bo mój musiał pomierzyć łazienkę, bo będziemy kupować już kafelki i przemarzłam w tym mieszkaniu :( no i teraz kicham, smarkam i ogólnie czuję się wykończona, mam nadzieje, że jutro przejdzie, bo tak na sesję się przeziębić i z dzidziulem w brzuchu to nie różowo

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:53

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 21:05

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no narazie mnie tylko mdli odruchow wymiotnych brak , kurcze chcialabym by juz mi przeszlo wszystko a tymczasem ide sie uczyc bo we wtorek zaliczenie. Mnie juz widzieli jak haftowalam pod samochodem swoim i dziwnie sie patrzyli na mnie :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Bergamota Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjiaaa - nie koniecznie :-) u mnie się nie nasiliły i u kilku dziewczyn też nie z tego co czytam:-). Od początku nie miałam mdłości ani wymiotów nawet do teraz :-) a jak się ogólnie czujesz?

We wtorek moja pierwsza wizyta u gina... troszkę się zaczynam stresować.... mam nadzieje że wszystko będzie ok z dzidzią...
    M idzie ze mną :-) mimo to chciałabym już patrzyć na zdjęcie usg z którego będzie wynikać że nasze Szczęście ma się dobrze :-) oby, oby!!!

A właśnie - gin na pierwszej wizycie pobierał u was wymaz na cytologię? Ja ostatnią miałam robioną dwa lata temu jak się okazało, a nie rok temu... więc napomknę gince o pobraniu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 13:48

<3 SYNEK FLORIAN <3
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Witam się serdecznie,

Od kiedy zaczelyscie mieć objawy ciazowe
    Hmmm, jakby to powiedzieć, OD DZISIAJ :D Rano paw, teraz mnie mdli, wszystko mi śmierdzi. Masakra. Obiecuję, że już więcej nie będę narzekać na brak objawów ciążowych. :)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie dobrze musi być ja też tak sobie mówię choć stresuje się wizytą którą mam w środę idę z mężem i chciałabym by gin powiedział że wszystko jest w porządku. Co do objawów nie musisz ich mieć (nie każdy ma) ale możesz więc cierpliwie czekaj odpoczywaj i nie stresuj się :)

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Sylwiaa Debiutantka

Wysłany: 25 stycznia 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bergamota wrote:
    A właśnie - gin na pierwszej wizycie pobierał u was wymaz na cytologię? Ja ostatnią miałam robioną dwa lata temu jak się okazało, a nie rok temu... więc napomknę gince o pobraniu.

W środę byłam na pierwszej wizycie i gin pobrała wymaz na cytologię, więc od Ciebie na pewno też weźmie

10.02.2015 Aniołek [*]

13.07.2016 Julia
‹‹ 170 171 172 173 174 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ