Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mi lekarz nie robil cytologi, powiedzial ze wszystko zrobimy 16,02 teraz jedynie zrobil usg.nawet karty ciazy nie zakladal. no i dal skierowanie na badania.ja nie wymiotuje ale juz 3 dzien z rzedu mam mega mdlosci plus uczucie goraca plus krecenie w glowie, przechodzi po parunastu minutach
-
nick nieaktualnyHejo wrocilam z zakupów, jak mój małż komentuje moje bóle tak sie uśmiałam, zakulo mnie w dole brzucha a moj ba to ALIENEK JUŻ CIĘ ZACZEPIA jedziemy do kolejnego puscilam bąka bo coś gazy mnie trzymaja a małż znowu wypalił CZAD KOMANDO TERAZ PODWÓJNY i otworzył szyby hahaha
Ja wczoraj tez wywnioskowalam ze mdlosci sa między 6 a 9 tygodniem
Miałam w poniedziałek tez mdlosci na dworzu z psem ale sie opanowalam hehe
ide obiad robic odpoczywajcie -
Bergamota wrote:Anastazjiaaa - nie koniecznie u mnie się nie nasiliły i u kilku dziewczyn też nie z tego co czytam:-). Od początku nie miałam mdłości ani wymiotów nawet do teraz a jak się ogólnie czujesz?
We wtorek moja pierwsza wizyta u gina... troszkę się zaczynam stresować.... mam nadzieje że wszystko będzie ok z dzidzią...
M idzie ze mną mimo to chciałabym już patrzyć na zdjęcie usg z którego będzie wynikać że nasze Szczęście ma się dobrze oby, oby!!!
A właśnie - gin na pierwszej wizycie pobierał u was wymaz na cytologię? Ja ostatnią miałam robioną dwa lata temu jak się okazało, a nie rok temu... więc napomknę gince o pobraniu.
ja mam cyto z zeszłego roku, moja pani dr dba o to -
Misi@ wrote:Bergamota to dosc dziwny lekarz mnie moja pobrala mimo, ze ostatnio mialam badane pod koniec czerwca, albo poczatek lipca. Ale moze dlatego, ze mam nadzerke. Po roku powinien Tobie tez sprawdzic. Ja robie badanie raz do roku.
Czemu dziwny? To ja jestem dziwna, bo to ja się nie dopatrzyłam kiedy ostatnio robiłam cytologię, byłam pewna że na początku tamtego roku u gina też dawno nie byłam, przyznaję się bez bicia chyba jakiś nie cały rok temu z powodu infekcji i to tak na szybko... ostatnią cytologie miałam z wynikiem 1, też zawsze robiłam prywatnie co roku, ale poprzedni chyba mi umknął z powodu bardzo częstych pobytów w Niemczech. Tamten rok w ogóle jakoś tak zleciał mi szybko jak pstryknięcie palcami.
Niektóre z was cieszą się już widocznymi brzuszkami... fajnie!
u mnie to pierwsza ciąża więc sobie jeszcze poczekam. Choć M mi mówi, że zrobiło mi się takie ładne uwypuklenie nad wzgórkiem łonowym hihi, ma rację, ale ja i tak się nie mogę doczekać takiego już sporeko zaokrąglenia
SYNEK FLORIAN
-
Dziewczyny te mdłości doprowadzą mnie do obłędu. Kręci mi się w głowie, ciągle bym spała, jak "wyniucham" rybę, to bez haftu się nie obejdzie. Dzisiaj wmuszałam w siebie jakieś śniadanie, ale jego losy są policzone Dopiero od tygodnia mnie to wszystko męczy, zobaczymy co dalej...
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
Dziewczyny ale miałam piękny sen przed chwilą. Śnił mi się mój dzidziuś (dziewczynka), miała mało włosków i była śliczna. Jak się krzywiła to dołeczki się jej robiły. Byłam z nią na spacerze, a później ją karmiłam z piersi i miałam tak bardzo dużo pokarmu, a ona tak słodko sapała. Bardzo realistyczny sen:) Ale i tak czuję, że będzie chłopak:p
Lady Savage, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny bylam w czwartek u lekarza widzialam serduszko wszystko jest fajnie tyle ze ja nadal niemam absolutnie zadnych objawow ciazy , jestem w 7 tygodniu nastepna wizyta 6 lutego ,City waszym zadniem wszystko u mnie jest w porzadku
Mnie pasowaloby usg 24 godziny na dobe
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Właśnie Nancy Tobie snila się dziewczynka ☺A mi za każdym razem jak śni mi się dzidziuś i wiem że on jest mój to nigdy nie mogę stwierdzić jaka jaka jest płeć. Więc muszę cierpliwie czekać ☺Pamiętam jak 13 lat temu byłam w ciąży było to dla mnie nieistotne co będzie i poznałam płeć swojego dziecka w dniu porodu. Ale teraz to nie wytrzymam☺Więc mam nadzieję że za jakieś 8 tych może już będzie wiadomo kto pod moim serduszkiem zagościł ☺
-
nick nieaktualnyAlicja83 wrote:Niektore z was przezyly wczesne poronienia powiedzcie prosze czy sa tego jakies objawy , czy moze niezauwaza sie tego
Dzieki z gory -
Alicja83 wrote:Agato, serdeczne dzieki ha rade, ja sie staralam po nad 2 lata o moja ciaze dlatego tak paranoicznie reaguje ooooo
Ale takim reagowaniem nie pomagasz, pamiętaj że dzidzia wszystko czuje, twoją radość, panikę, strach, -
nick nieaktualny
-
Dżuls wrote:Mi się wydaje, że u mnie będzie dziewczynka W pierwszej ciąży też od razu wiedziałam, że będzie chłopak, mimo że gin upierała się przy dziewczynce No i wtedy rzucałąm się na nabiał i mdliło mnie od mięsa, a teraz mam zupełnie odwrotnie - nabiał fe, najchętniej żarłabym tylko czerowne mięcho
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny podczytywałam was czasem, ale jeszcze się nie udzielałam. jestem mamą 4 miesięcznej córeczki i w 6 tygodniu ciąży niestety mój gin jest na urlopie, więc umówiłam się do pierwszego lepszego gina na NFZ na środe by potwierdzić ciąże i sprawdzić czy wszystko jest ok, ponieważ od 3 dni dość mocno pobolewa mnie podbrzusze. Karmie małą piersią i chce tez jak najszybciej porozmawiać o tym z lekarzem. z moim rozmawiałam przez telefon to kazał odstawić jeśli chce utrzymać ciąże... czytałam o wielu dziewczynach co karmiły w ciąży i wszystko było ok, ale niepokoją mnie te bóle. a jak Wy się czujecie? któras tak ma i wszystko w porządku?
Anastazjaaa- jak sieciesze, ze Cię tu widzęAnastazjaaa lubi tę wiadomość