Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyadzia wrote:Co najważniejsze, oczywiście minimum miesiąc przed porodem chcę mieć już łóżeczko, wózek i co najważniejsze nosidełko żeby maleństwo przewieźć ze szpitala do domu. A jeśli chodzi o ubranka dla maleństwa to naprawdę kaftanikow, spioszkow, pajacykow tych najmniejszych *5 bo maleństwo z tygodnia na tydzień rośnie strasznie szybko.Jeśli chodzi o większe ubranka to uwierzcie mi zostałam tak obdarowana przez odwiedzających że przez 1 rok naprawdę nie wiele domu Polak. Tak samo szalalam z kosmetykami dla dzieci wiecie same firmowymi które potem musiałam odstawić bo jak się okazało był na nie uchylony a odpowiadała mu zwykla oliwka z Banbino☺
nom co prawda to prawda ale dzieci szybko rosna i wyrastaja z tych slicznych malych ciuszkow -
Angelaa wrote:hej dziewczyny mnie dziś też krzyż boli bardzo , troche sie martwie bo czytałam ze jak boli krzyż to moze byc poronienie , ale jak nie mam żadnego plamienia to chyba nie jest tak xle co?
Kobieto przestań czytać pierdoły na necie, zacznij czytać to co dziewczyny tu piszą ;/ na każdej stronie każda pisze że ją kręgosłup boli, dziś o tym pisała Nancy np: mnie kręgosłup boli od początku ciąży ;/ i żyję. Przestań panikować! -
adzia wrote:I to jak kochana☺Chanys jakich mało zemnie ☺
Ja jestem z Bytomia, urodziłam się tam troszkę umiem mówić po śląsku, ale mało, moja mama z Kielecczyzny, i raczej po kielecku mówię więcejadzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie z gardla przeszlo na oskrzela...mam nadzieje, ze to dzidzi nie zaszkodzi nie ruszam sie z domu do wt. Wtorek lekarz i dalsze kuracje
Dzulis wspolczuje.
Musimy byc silne dka nszych pociech
Lady zazdroszcze talentu...cudowne sa te paputy:)adzia lubi tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Mnie z gardla przeszlo na oskrzela...mam nadzieje, ze to dzidzi nie zaszkodzi nie ruszam sie z domu do wt. Wtorek lekarz i dalsze kuracje
Dzulis wspolczuje.
Lady zazdroszcze talentu...cudowne sa te paputy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 19:07
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Mnie z gardla przeszlo na oskrzela...mam nadzieje, ze to dzidzi nie zaszkodzi nie ruszam sie z domu do wt. Wtorek lekarz i dalsze kuracje
Dzulis wspolczuje.
Lady zazdroszcze talentu...cudowne sa te paputy:)
A pokazać Wam co dla Nancy robię -
Dzulis wspolczuje.
Lady zazdroszcze talentu...cudowne sa te paputy:) -
Lady Savage wrote:A pokazać Wam co dla Nancy robię
-
Miała być kartka, ale jak zaczęłam dekorować koralikami to zdecydowałam że będzie to obrazek na ścianę jak któraś by chciała to podać adresik na priva cierpliwie czekać i podeślę.
To będzie kobieta w ciąży, brzusio z serduszkiem już widać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 19:13
adzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nie mogłabym bez tego żyć, to mnie odstresuje, rozluźnia, i na pewno jak będę rodzić to sobie wezmę coś do haftowania na rozluźnienie , haftuję wszędzie na uczelni, w tramwaju, w przychodni, nie lubię marnować czasu a książka mi się rozmazuje i niedobrze mi jak czytam książkę np w tramwaju, aucie, natomiast, haft nie
adzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PannaB wrote:Dziewczynkia ja Wam sie pochwale-dzis robilam taka sesje i wyszla megaslodko:)
az by sie chcialo juz miec takiego bobaska ))
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f4cc2c86ab761d72.html
Słodkie